Heksa to miałaś przeżycia, teraz tylko już będzie lepiej, życzę szybkiego powrotu do formy.
Tosika no nie źle o 5? Dobrze, że chociaż o 7 poszła znowu spać. Toty już w ogóle kaszki nie możesz dawać?
Kasia u nas juz jest multum tych samochodzikó bo mój D kupowął jeszcze za nim wiedział że będzie miał syna:-) Fakt nie których autek Maks jeszcze dotykac nie może
Kicrym ja bym chyba jednak zabrała małego z mamą, ale mój D to raczej nie, tzn mamy by nie zabrał.
Ja bym się zatęskniła za dzieckiem. Jeszcze moze 2 dni to bym wytrzymała chociaz nie jestem pewna.
Post oj daje ci popalić Cinek momentami, nadrabia za Ike.
Ja siedzę sobie u mamy, kolezanka mnie zaprosiła do siebie ale MAks dopiero co zasnął więc chyba nie pójdziemy.
U nas pogoda też beznadziejna , dobija mnie ten deszcz, nawet z dzieckiem na spacer wyjśc się nie da.
Tosika no nie źle o 5? Dobrze, że chociaż o 7 poszła znowu spać. Toty już w ogóle kaszki nie możesz dawać?
Kasia u nas juz jest multum tych samochodzikó bo mój D kupowął jeszcze za nim wiedział że będzie miał syna:-) Fakt nie których autek Maks jeszcze dotykac nie może

Kicrym ja bym chyba jednak zabrała małego z mamą, ale mój D to raczej nie, tzn mamy by nie zabrał.
Ja bym się zatęskniła za dzieckiem. Jeszcze moze 2 dni to bym wytrzymała chociaz nie jestem pewna.
Post oj daje ci popalić Cinek momentami, nadrabia za Ike.
Ja siedzę sobie u mamy, kolezanka mnie zaprosiła do siebie ale MAks dopiero co zasnął więc chyba nie pójdziemy.
U nas pogoda też beznadziejna , dobija mnie ten deszcz, nawet z dzieckiem na spacer wyjśc się nie da.

nie wiem co robić
zostawić małego na tydzień z babcią????chyba bym umarła z tęsknoty
znowu jak pojadą z nami to będą sami w hotelu siedzieć??a wy co byście zrobiły?

), ale w tygodniu masakra! Musze wstawać po 5, by się wyszykować, bo po 6 jest płacz - nikogo nie ma w pokoju, a pospałaby jeszcze w naszym wyrku, bo z regułu po 6 przychodzi do nas do łóżka
Mnie tam się podobały wszystkie, ale mistrz nakazał kupno różnych artykułów dekoracyjnych do stworzenia profesjonalnego atelier i zamierza próbwać dalej - skończy się na tym, że będziemy sprzedawać zdjęcia, bo okażą się lepsze od pokazanego na nich towaru
),no to rano po prostu nie da sie pospać,bo babcia z dziadkiem strasznie się rano tarabanią,czego u nas słychać nie było,a u Macia to i owszem