Jula już lula, ja wykąpana i przez to szczęśliwa, biorę się do roboty. Jutro 12-godzinny dzień w pracy

Przez 4 czwartki tak właśnie będzie, bo mam szkolenie
Z jednej strony się cieszę, bo zawsze fajnie się czegoś nowego dowiedzieć. Z drugiej strony siedzenie na Uczelni do 20 z kawałkiem kiedy za oknami ciemno............sama nie wiem
Zakładam, że dam radę zwłaszcza, że w perspektywie oiątkowy montaż długo wyczekiwanych mebli. Będzie wreszcie cała ścianka w sypialni z duuuuuuuuużym blatem biurkowym i sporą ilością półek na moje papiery i książki, będą wreszcie regały na książki i stół do dużego pokoju. Witaj cywilizacjo
Po dwóch latach na nowym mieszkaniu

Ale co tam: lepiej późno niż wcale
Nadmienię, że krzeseł nie będzie, bo wybrałam już jedyne słuszne, ale wadliwe - drogie
Żadnych innych nie chcę i ściubię kasę. 2 lata bez krzeseł przeżyłam, to i te kilka miesięcy poczekać mogę:-)
;-) Pomalutku, powolutku
Spadam, bo sporo mam jeszcze roboty. Buzaki dla wszystkich
Dobrej i spokojnej nocki:-)

Przez 4 czwartki tak właśnie będzie, bo mam szkolenie
Z jednej strony się cieszę, bo zawsze fajnie się czegoś nowego dowiedzieć. Z drugiej strony siedzenie na Uczelni do 20 z kawałkiem kiedy za oknami ciemno............sama nie wiem
Zakładam, że dam radę zwłaszcza, że w perspektywie oiątkowy montaż długo wyczekiwanych mebli. Będzie wreszcie cała ścianka w sypialni z duuuuuuuuużym blatem biurkowym i sporą ilością półek na moje papiery i książki, będą wreszcie regały na książki i stół do dużego pokoju. Witaj cywilizacjo
Po dwóch latach na nowym mieszkaniu

Ale co tam: lepiej późno niż wcale
Nadmienię, że krzeseł nie będzie, bo wybrałam już jedyne słuszne, ale wadliwe - drogie
Żadnych innych nie chcę i ściubię kasę. 2 lata bez krzeseł przeżyłam, to i te kilka miesięcy poczekać mogę:-)
;-) Pomalutku, powolutku
Spadam, bo sporo mam jeszcze roboty. Buzaki dla wszystkich
Dobrej i spokojnej nocki:-)
mamm
a powiedz mi czy to jest drogie?? Bo ja ostatnio mam na czole wypisane "kręćcie mnie"

:-(