witajcie kochane
dopiero teraz mam chwilę na relakssssss:-) mała zasypia, ale co dziwne, mimo, że bardzo zmęczona, to marudzi i juz sie wkręcam, że to przez sajgonkę którą dałam jej spróbować

:-(
dzisiaj miałam taki rozmemłany dzien

wróciliśmy wczoraj od znajomych po 2giej, i w domciu dzieciorek przywitał nas w pelni sił i wigoru do zabaw

i tym sposobem bawiliśmy się do 4tej, a później wszyscy wstaliśmy 9tej czyli 8mej

fajnie....ale za to wiecie jak się zaangażowalam emocjonalnie we wczorajszy boks

pomimo, iż sie nie interesuję tym sportem

ale tak bardzo chciałam żeby wygral ten Adamek, a póxniej jak zobaczyłam, jak napitala Golotę, to szkoda mi się Gołoty zrobilo i prawie się popłakałam

i to nic, ze uważam go za buraka

tak mi się go szkoda zrobilo
Madzia moja mama jest taka przewrażliwiona, zresztą mój M także

i często wojna międzę nami była jak dzieci miały katar
Beaa całuski ślę dla Zainab, wszystko będzie dobrze

jak lekarze wypisali to znaczy, tylko czekać aż humorek i siły powrócą

Tylko nie rozumiem jednego, dlaczego wcześniej na tych pobytach jednodniowych nie zrobili Wam rentgenu

przecież mała miała albo katar, albo gorączkę i była apatyczna, co?
Fredka ja też miałam nadzerkę i to baaaaardzo dużą, po urodzeniu Kornela i też zwlekalam i zwlekałam i jak lekarz mnie nastraszył, z czym to się wiąże to od razu wypalilam, i powiem Tobie, ze naprawdę to nic nie boli

bardziej mnie bolało jak robiła mi kosmetyczka permamenty makijaż niż wypalanie nadżerki
Surv ja też sie nie mogę doczekać, a znając Ciebie to wszytsko będzie na tip top;-)
Kic a może doradź się swojej bylej promotorki?
Kasia chyba
Tosika zapomiala odprawic czarow

Jutro bedzie lepiej
dokładnie to wszystko moja wina, bo ja wczoraj zamiast czary mary i hokusy odprawiać, to pilam wino u znajomych i delektowałam się tatarem, zamiast koleżance pomoc w niedoli

Dorka ależ Wam fajnie, co piszesz, to zawsze gdzieś jedziecie, z kimś grilujecie

aż Wam zazdroszczę;-)
Kamu a więc spodnie z wyższym stanem i prostą nogawką Dalia ( u nas najlepiej się sprzedają), natomiast model Megan ma bardzp wysoki stan ale nogawkę lekko zwężającą

(ja mam takie aczkolwiek ich nie noszę, bo bardzo mi spłaszcza pupe i do tego jak nie posiadam kaloryferka na brzuchu, to wygląda to tak sobie

), ale powiem Tobie Kamu, że ja teraz lubuje się w modelu Carla, to jest taki specyficzny kolor dżinsu (taki bardziej elegancki, nie wytarty) i pomimo, że mają niższy stan i są rurkowate to wyglądam naprawdę dobrze w nich, pomimo, ze mam i brzuszek i duuuuzią pupcie

(wiesz co postaram sie pstryknąć w nich zdjęcia, ooo bo też mialam jeszcze wam pokazać buty;-);-) to jak M wróci to go pomaltretuje:-))
Pabla ja mam też do ucha (tylko innej firmy) i jakoś nie za specjalnie jestem z niego zadowolona

jednak ja na rtęciowym jadę, pomimo, ze mala nie jest skora do trzymania go pod paszką:-( po prostu stosuję w tym przypadku perswazję (hmm... na siłę

)