reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

I ja się witam!
Wieczorkiem nie chciało mi się zasiąść do kompa:sorry:Poczytałam, porobiłam na drutach - cały czas jeden szalik:-p, pooglądałam tv i poszłam spać:tak:
Beaa, niesamowite to co piszesz... Co za ignorancja ze strony angielkich lekarzy. Przez to dziecko cierpi:-( Ale będzie już dobrze i Zainab wróci szybko do sił:tak:
Surv, budujesz taką atmosferę, że normalnie paznokcie gryzę z niecierpliwości kiedy otwary będzie sklepik:tak:Codzienna lektura bloga - obowiązkowa!:tak:
Magdzik, zrób sobie dzień dziecka, puść studentom film i nie przygotowuj się do zajęć;-):-p
Kamu, fajnie tak mieć teściową dentystkę:tak:
Mamabin, fajnie, że wpadłaś:tak: Jak Natusia i Bartuś?

reklama
witam się i ja..wreszcie:-p
moja mała zolza chyba wpadła w telepatyczny trans z Olgą i wstala o 5.40:sorry: ...fajnie:eek:
ale o 9tej ucięła drzemkę i dzięki temu matka prawie ma gotowy obiad:-) oczywiście biorąc pod uwagę wysublimowane kubeczki smakowe dziecka i jednego i drugiego:eek: to przygotowalam dwa dania:sorry: pierwsze to pierwszy raz robię dla Tosi - bitki wolowe z pieczarkami (tak na marginesesie dajecie już pieczarki bąblom??) a drugie, ktore jest uwielbiane przez dzieciaki (o dziwo), czyli taki standarcik to golonka:-p tylko niewiem jak mały? bo on z tych co np. dzisiaj lubią pieczarki a kapusta jest bee, ale jutro to pieczarki są już bee:crazy:
Surv Kasia doobrze pisze- podgrzewacie atmosferę koleżanko:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja napewno szystkim koleżankom linka powysyłam;-) no a M godny pochwał:-):-):-):-) i zobaczysz wszystko będzie dobrze:tak: zawsze tak jest , ze na 5 min przed otwarciem wydaje Ci się, że nie masz interesu dopiętego na ostatni guzik:tak: trzymam kciuki!!!!
Kasia no no szalik będzie zappewne czaderski i dłuuuuugaśny:-D:-D:-D
MamoBiN a jak tam w pracy?? Jak dobrze pamiętam podjęłaś wtedy wyzwanie, no nie? i tak z perspektywy czasu, zadowolona jesteś??;-)
Kamu no nieźle, już lakujecie??:szok: aczkolwiek biorąc pod uwagę fakt, że babcia - dentystka, to można było sie spodzziewać, że zadba o zębusie wnusia:-p:-p:-p
Beaa - Surv ma rację, nie można tak tego zostawić, bo to jakiś absurd:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a jak lekarze w szpitalu odnieśli się do wcześniejszych diagnoz lekarza rodzinego?? Bo jak piszesz byliście potem w najlepszym szpitalu??

a mnie M dzisiaj wkurzył (znowu:crazy:) Mała pare razy zakaszlała, a ten panikarz, że to wszystko przez wczorajszy mój spacer:wściekła/y: bo jak przyszłam to mała miała bardzo zimne policzki i rączki:angry::angry::angry: no ale to nic, ze kark miała cieplutki, no nie? normalnie ręce opadają....
ocho slyszę dziecko już:szok::szok::szok::szok: a ja jeszcze nie wszystkie wątki przeczytała:-p

Tosika, Twój to toćka w toćkę, jak mój m:szok: Panika na maksa:no:
Olga pieczarek jeszcze nie próbowała - z tego co kojarzę:-p

Z innej beki - jestem zachwycona rękodziełem autorki Picasa Web Albums - -k-o-r-a-l-e-k-o-... - -k-o-l-c-z-y-...# - sama kupiłam kilka sztuk biżuterii (dla siebie i na prezenty) i znów mnie kusi na następne:sorry:
Pamiętam jak swego czasu wklejałyście zdjęcia zawartości swojej "szktułki" i wtedy byłam na etapie wkrętów do ucha, bez żadnych wisiorków i ekstrawagancji a teraz... mam już 9 par kolczyków:-D

Witam!

Zaraz lecę po Młodą do przedszkola,a Emilka mi właśnie usnęła dobrze,że jeszcze babcię złapałam bo bym miała problema.

Kasia ależ tam są cudeńka ,ja też uwielbiam wkręty ale po tym co zobaczyłam jestem w stanie się przełamać

Beea a ja myślałam,że takie historie to tylko u nas się zdarzają a nie w wielkim świecie,dziewczyny dobrze piszą,że to nie powinno pozostać bez echa

Surv taki nerw to normalka przed startem ale jestem pewna że będzie wielki sukces

Tosika moje dziecie też wcześniej od skowronków wstaje,a dzień potem sraasznie długi,mój m podobnie ,,zobacz ona ma lodowate rączki,, i nie mogę przetłumaczyć,że to plecki ważne.
Pieczarek podobno jeszcze nie powinnyśmy dawać,ja nie daję,a może się mylę.przyznam,że zupkę mnie kusiło zapodać ale się bałam

Kamu fajnie mieć babcię fachowca ząbki będą cudne

Kasia, piękne te kolczyki! Te z kulkami zwłaszcza! Ja przez ponad 1,5 roku nie nosiłam nic, potem dostałam od mamy cudne zielone kolczyki i się okazało, że jednak jeszcze nadal dziurki w uszach mam no i teraz od nowa zaczynam się wkręcać w gromadzenie...a ten link może wydatnie przyspieszyć wzbogacanie kolekcji ;-)

Mam już info, że sklep będzie dopiero w czwartek, bo podobno jestem bardzo wymagającą klientką...:-p Mam nadzieję, ze to tylko takie kadzenie pokrywające poślizg czasowy, bo inaczej oznaczałoby, że jak ktoś nie jest wymagający, to fuszerkę dostaje:-p:-D

Zmykamy z Młodą na dalsze zakupy sklepowe, bo trzeba ulotki i wizytówki porobić jeszcze... no i sprawdzić w banku, czy mamy jeszcze co wydawać:-p

Witam i ja:happy:

Surv no ja już się nie umiem tego sklepu doczekać:tak:a lepiej wymagać wkońcu za to płacisz:tak:
Kasia genialne:tak::tak::tak::tak:moja koleżanka też sama robi ale nie takie cudeńka:-p
Magdzik a no własnie zapodaj jakieś zadanie i odpoczywaj:-p
Kamu fajnie że mały ma "zakonserwowane";-)ząbki:tak:u nas narazie nie ma co:-p:-D
Fredka o której ty małą odbierasz z przedszkola?
Tosika M się nie przejmuj:tak:Tosia mus być na dworze i już:-pco do pieczarek to mały jadł w żłobku zupę pieczarkową (pieczarki były zmielone) i było ok. Ja nie nawidzę grzybów więc nic z tym nie gotuję:-p
MamaBiN super że się odezwałaś, buziaki dla Natusi:tak:

Ja już po pracy, idę zaraz po małego i z M do MediaMarktu zobaczyć ten aparat:rofl2:u nas pogoda brzydka, tak szaro:confused2:spać mi się chce a tu obiad musze zrobić na szybciocha jeszcze:confused2:

Miłęgo popołudnia!

Tosika mój juz pieczarki jadł:tak:w postaci sosu grzybowo-śmietanowego,a i mu baaardzo smakowały:-p
Kasia cudności:tak: Mnie sie bardzo takie bajery podobają,ale sama jakoś tylko wkręty noszę,no chyba,ze okazjonalnie coś dłuższego założę,ale wtedy trzeba uważać na zwinne rączki Maćka:sorry:
Survivor ja jestem święcie przekonana,że wszystko sie uda:tak:No a R genialne fotki robi- to trzeba przyznać:tak:

U nas dzisiaj znów deszcz,ale niby ciepło,tylko jak tu wyjść jak leje:crazy:
Chyba tylko do raodziców później z młodym autem podskoczę,bo planowany spacer rozmył sie razem z deszczem:-(
Obiad juz zrobiony,poodkurzane,pranie zrobione, K na zakupy wysłany,dziecko najedzone śpi to można klikać:laugh2:

hej hej
poczytałam ale już nie wiem co odpisać
U nas bez zmian
Surv..właśnie kiedy zaczynasz??
A imie oczywiście że istnieje.Cinek ma tak na drugie:-) i każdy pyta czy po dziadku:-)
Beaa...tak nie tylko Anglia jest zakochana w paracetamolu. jak mieszkałam w Holandii to lekarz paracetamol zapisał mi na zapalenie ucha środkowego...masakra.trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia..:tak:
no tak muszę uciekać

acha Kasia...no super te kolczyki...ja uwielbiam takie rzeczy

reklama
Kasiu cud miód te wyroby - żeś mnie podkusiła :-):tak:a ja to stara sroka:zawstydzona/y:

surv lecę na stronkę poki syna nie ma

jutro na zakupki remontowe jedziem - ale się cieszę bo planuję zakupić podłogi i zobaczymy co z tego wyjdzie
ekipa walczy nade mną a ja co jakiś czas nawiedzam i poganiam:-p oj przechlapane szefową mieć tak blisko non top:tak:
normalnie już niczym innym zyć nie umię tylko REMONT, REMONT nawet sny mam remontowe:szok::sorry:

Do góry