kicrym
Mamy lipcowe'08
Witam wieczorkiem

Kamu gratulacje ogromne!!!!!
Andula wow ale cena
nie no ja bym takich nie kupiła
Surv napiszę króko : a nie mówiłam????

Haszi ach ci mężczyźni, i ci duzi i ci mali;-):-)
Madzia no pewnie sobie styl języka zmieniłaś
dobrze że już ok z kompem
Renia a mnie wkurzają takie mandaty ciekawe że np w Anglii jest ok jak się tak przejdzie a u nas szukają łatwej kasy żeby na mandatach zarobić
Idę spać bo jutro na 6
a potem na pogrzeb jedziemy z M
Spokojnej nocki!

Mondzi ja też używam tylko chusteczek w dzień no i na wieczór kąpiel, kremu na odparzenia też nie urzywamy bo mały już też się nie odparza.Chodzimy do nefrologa i też z siusioka "pielęgnujemy" według wskazań lekarki no i nie czuje się winna żeby coś zaniedbać, także wszystko okKicrym, co do Julkowej pipki, to czuję się winna, bo jako jedną z możliwych przyczyn podaje się niewłaściwą higienę - a my chusteczek używamy, bo tak łatwiej, co ponoć dobre nie jest. Kremy przeciwodparzeniowe też już dawno nie są przez nas używane regularnie, bo Jula się nie odparza.

Kamu gratulacje ogromne!!!!!
Andula wow ale cena

nie no ja bym takich nie kupiła
Surv napiszę króko : a nie mówiłam????

Haszi ach ci mężczyźni, i ci duzi i ci mali;-):-)
Madzia no pewnie sobie styl języka zmieniłaś
dobrze że już ok z kompem
Renia a mnie wkurzają takie mandaty ciekawe że np w Anglii jest ok jak się tak przejdzie a u nas szukają łatwej kasy żeby na mandatach zarobić

Idę spać bo jutro na 6
a potem na pogrzeb jedziemy z M
Spokojnej nocki!

kuruj się, kuruj kochana
ot tak po prostu stwierdziła, ze to takie dziecinne trzymać się cycka
ale w końcu my kobiety nie musimy się na wszystkim znać, no nie?
) więc luzzzzzik
No a później pojechałam do hurtowni zakupić rajstopek, skarpetek i innej bielizny a przy okazji i całą rodzinę zaopatrzyłam we sprzęt w postaci majtki i skarpetki;-) no a później na obgląd sklepów ruszylam i troche poszalalam z meblami (tzn poprzesuwałam z jednego do drugiego;-)) no i wieczorem miałam podobny problem jak Haszi