Mam to samo... Az mi dziwnieAle fajnie tak móc poczytać, jak się nie ma nic innego do roboty.

Mondzi - odpoczywaj ile wlezie i oby okazało się, że to jakaś drobnostka
Kamu - super!!! Gratulacje

Zaprosiłam ciebie do znajomych na nk,. ale nie wiem, czy to ty??? Dostałam odpowiedź, czy się znamy i teraz nie wiem, kogo zaprosiłam;-)A my bylismy dziś na działce... Mała spała w wózeczku, a ja opatulona w kocyk spędziłam 1,5 godziny bycząc się na leżaku! nie pamiętam, kiedy było mi tak dobrze

Miłego wieczoru!Dość laby, idę do roboty - pranie, itd. Choć muszę wam powiedzieć, że uwielbiam swoją zmywarkę
Wydawał mi się to zakup zbędny, całkowicie niepotrzebny (w domu mielismy i rzadko uzywaliśmy), ale teraz nie oddałabym jej za żadne skarby

zamiast stać i informować ludzi, że nie ma przejscia bo pasy dopiero malują a skończone będą za kilka dni
ale ewidentnie zależało im na łapaniu biednych przechodniów bo połowy mieli niezłe (w tym czasie byłam 4 do wypisania papierka)

I powiem ci,że jak zarzucę dwie to mi przechodzi. Moja teściówka bierze solpadine czy jaoś tak,bo też ja strasznie migreny męczą.
Naszczęście małżonek przyszedł z pomocą
ale już spi ufff nic mi sie juz po tej wojnie nie chce, a w sypialni mam taaaaaki bałagan
Florka nadrabia "stracony" czas