survivor26
Mamy lipcowe'08
Hashi, przeczytałam i nie zrozumiałam...tzn. słowa rozumiem oczywiście, ale nijak mi się to we wzór w głowie nie układa, więc jak dla mnie to trudne....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

- kolejne autko juz jeździ
:-):-):-):-):-),więc jednak koszule trza będzie sprezentować,bo faktycznie praca biurowa będzie
jak wracamy ze złobka około 17:00 to do zasnięcia 90 procent czasu to krzyki, wycie i marudzenie. Nie wiem co robić
:-( czy jej to przejdzie
to juz nie jest moja roześmiana, wesoła dziewczynka:-
No ja też wole opcje starszak ;-) Ale jak młoda kimnie na 2,5 godziny jak dziś, to nie jest źle;-):-)

. cóż, kase w portfelu ma, tylko ona przydała by się na cos innego.
]

cóz przy kryzysie pierwsze w odstawke poszły kosmetyki i inne zbytki.
Tosia śpi, psiapsiółka musiala ruszać na Gdansk bo biznesa wołają :-( ale przywiozla mi żarelko, które wlaśnie wciagam podczas oglądania babskiego filmu ;-)
i na moje oko da rade to wydziergać (natomiast patrząc na instrukcje to ni cholery, takie to trudne
) i wiesz co normalnie chyba cościk zacznę dziergać, a co by sprawdzić stopien trudnosci
a co do Krakowa, to damy radę, bo ja będę cały tydzień dokladnie w Wiśle, a stamtąd do Kraka to chyba nie dalekko? prawda?
no i ma sie rozumieć pierwsza wypłatę calutką oddaje dla Ciebie, no nie?
Bo gdyby nie Ty to pewnie by nie zdał tych egzaminów

kurcze wyobraźciee sobie, ze wino przez rurkę pijęe (z wiadomych przyczyn
) ale się zaraz ululam;-)

regionalny