reklama

Lipiec 2008

tosika hehe wino przez rurkę:-D ja mam gingersa;-) i na hp kukam a małż za ścianą koncert daje.
kraków to niby nie tak daleko, może by się dało...tylko trochę bym wyrzuty sumienia miała bo młodego jeszcze do zoo nie zabrałam a sama się włócze. w okolicach wisły pół rodziny mam i już lata u nikogo nie byłam. też trza się w końcu wybrać. ehhh

jak tu zainteresowanie sie pojawiło to jeszcze kilka torebek wstawie, jak nie ja to chociaż was zakręce i coś wydziergajcie.
http://seejayneknit.blogspot.com/2007/01/free-pattern-jaynes-ap-bag.html
http://www.gerarddarel.com/en/index.php?idZone= w tym linku bags- dublin bezpośredni mi nie wychodzi
http://www.margaretnicole.com/banglebags/
http://www.lionbrand.com/patterns/50377.html?r=1
http://www.berroco.com/exclusives/damask/damask.html

heksa fajnie, że jesteś.
widzisz, teraz masz pociechę z pociesznego syna:-D. my dostaliśmy taka tablice od wujka i jest fajna. mazak ze ściany da się zmyć spirytusem:-)
literki przydają nam się teraz przy nauce tylko jak się tymi dorwie to trochę zbierania jest.

Ostatnia edycja:
reklama
Pierwsza!
Podczytywalam Was wczoraj ale malo czasu na pisanie.Misiek mial w przedszkolu Mikolaja podobno sie bal i prezent musialy mu dac sniezynki:tak:Ja dzis jeszcze wolne do pracy jutro ale dyzur mam z moja najlepsza kumpela ze szkoly wiec zleci szybciutko.

Tosika
oj szkoda ze Krakow taki szmat drogi od Szczecina.Powiedz kochana kiedy biznesy lub moja skromna osoba;-);-) przywieja Cie do szczecina lub w okolice wtedy napewno nie odpuszcze winka z Toba
Haszi piekna torebka o ile znam Twoje zdolnosci chwil moment i sobie z nia poradzisz nawet bez wzoru:-)
Madzia gratki dla Twojego M widzisz chcial prace w biurze i ma super:tak:
Post oby Cinkowe bole brzuszka poszly precz:tak:
i zapomnialam co dalej...
Milej niedzieli !

Dzień doberek!

Heksa fajnie,że wróciłaś:tak: Dobrze ,że dzieciaki zdrowe:-)

Maciek wczoraj poszedł spać później ,bo się w dzień drugi raz kimnął,a i jeszcze prezent mikołajkowy od cioci czekał w domu ,więc musiał się chłopak nacieszyć i tym sposobem zasnął o 22,co nie przeszkodziło mu wstac dzisiaj znów o 6.30:eek:,a i pobudka w nocy tez była,ale niegroźna.

Jedziemy później do CH Mikołaja zobaczyć,a przy okazji chrześnicy może prezent w Smyku kupię takie cóś wypatrzyłam : WIETRZNY DZIEŃ , KUBUŚ PUCHATEK GRA HASBRO,NOWA! (827599958) - Aukcje internetowe Allegro Tylko,że w Smyku promocja niby ze 119 na 29 zł:szok: Myslicie ,że się spodoba? 3 latka młoda ma.I mam jeszcze dla niej książeczkę z bajkami.

Póki co mam zamiar się zabrać za zabawki młodego i te starsze popakować i na strych wynieść,niech się nowymi nacieszy,a za jakiś czas stare sie ze strychu zniesie i znów bedą interesujące jak nowe:-p

hejka
wpadlam w wir porzadkow; tesciowa przyjdzie do malych potem-ja do pracy buuu mamy Festyn Adwentowy :tak: wstrzele sie dzisiaj w nowa sukienke-wczoraj kupilam :cool2: mąż zamiast pochwalic ze ładnie wygladm to mowi-do pracy tak pojdziesz?? dla mnie tak sie nie stroisz :sorry::confused2: ech faceci
jutro jedziemy do prawdziwego Mikolaja do Drzewiny do Przystanku Swietego Mikolaja- pisalam wam o tym; jade tam za 2 tyg z klasa to przynajmniej sie nie pogubie :tak:
dla Werci kupilam znikopis-lubi ostatnio mazakami rysowac

zazdroszcze spotkanka :tak:
zdrowka dla malych
moj syn znowu kicha i prycha :no:

My też od rana w galopie, R poszedł z małą na spacer, żeby się rpzespała i d*** nie truła, a zaraz jak wrócą jedziemy do tej Ikei. Mała trochę lepiej z katarem, ja dla odmiany gorzej, ale nie mam czasu chorować, więc przeziębienie musi sobie samo poradzić:-p

Madzia, super, że K pracę dostał - pogratuluj mu od nas:tak:

Heksa, witaj z powrotem i zapraszamy do częstszej obecności;-)

Andula, aż na kalendarz spojrzałam, jak nam miłej niedzieli życzyłaś:-) Chyba za dużo masz ostatnio na głowie...:tak:

Hashi, no i czemu to zrobiłaś?? Ja mam do świąt ze 20 projektów handmadowych do skończenia, a Ty takie pokusy wrzucasz??:-D Nic, będę dzielna, najpierw obowiązki, a w góry wezmę druty i spróbuję się zmierzyć jednak z tą torebką trudną... jak sobie przetłumaczę opis na nasze i z 10 razy spróbuję, to może dojdę, co i jak;-)

Dobra, lecę, bo niedoczas paskudny od rana mam...miłego dnia:tak:

witajcie moje miłe:tak:
Andula ja w Szczecinie mam przyjaciółkę (aczkolwiek ona więcej teraz W-wie siedzi);-) natomiast w Koszalinie mam ukochaną ciocię i wujka;-) dosyć często do nich jeździliśmy przed urodzeniem Tosi:tak: szczególnie, że oni nie mają dzieci i na mnie wszystkie uczucia scedowali;-) a ja uwielbiam do nich jeździć, bo to są ludzie, ktorzy caly świat zjeździli, i te opowieści co widzieli i przezyli - nieziemskie:szok::szok::szok: dlatego Ty się nie boj, też zajadę:cool2:...kiedyś:-p aczkolwiek w wakacje ja czekam na Ciebie:tak: mam nadzieję, że do tego czasu wreszcie jakiś dom nabędziemy, to wtedy zrobię jakąś parapetówę w tym czasie (kominiarkę zaproszę tak przez przypadek:-p) i będzie siuper:-D:-D:-D:-D
Haszi jesteś normalnie zołza:-p:-p taką mnie nakręciłaś tymi torebkami, ze jak mała wstanie to ruszam na przegląd włóczki:-D:-D:-D i powiem Tobie kochana, ze te torebeczki z kokardą baaardzo proste są w wykonaniu:tak: tylko zastanawiam sie, gdzie mozna takie rączki zakupic??
Madzia to daj znać jak Macio na Mikołaja zareagował, bo ja sie boję, że Tosia zareaguje podobnie jak Michalek:-( a nna święta chcemy mieć 'prawdziwego" mikołaja;-)
Iza to koniecznie prosimy o fotkę w sukieneczce:tak::tak::tak: no i fajna sobota się zapowiada:-)
a moje dziecie prawie śpi (ale jak tu spać jak pani na dole odkurza:cool:) mała bardzo fajny kontakt zlapała z nianią (zreszto z kim ona nie lapie kontaktu?:-D:-D:-D:-D mam takiee sprzedajne dziecko, ze aż sie boję:-p) a ja zastanawiam się nad drugą kawą i książką? w sumie mam trochę tel do wykonania i papierkowej roboty, ale tak sobie pomyślalam, ze w końcu nie ma M, cisza spokój to coś mi się należy od życia no nie?;-)

Izabelka zdrowka dla synka:tak:
Tosika w wakacje zajade na 100 % Mis bedzie wiekszy wiec pociag mniej bedzie mnie stresowal albo Miska zostawie na 2 dni z rodzinka i sobie poszalejemy .Na parapetowke jestem pierwsza:tak::-)
Tosika robote zostaw na pozniej a teraz naciesz sie cisza i odpoczywaj.

Misio spi ,ja zaraz uciekam na obiad i moze jakis spacerek zaliczymy choc mi caly dzien zimno i z domu ruszyc sie nie chce:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry