reklama

Lipiec 2008

dobry wieczier moje drogije:-)
a więc mam NIANIE!!:-):-):-):-) ależ jestem szczęśliwa:-D:-D:-D:-D co prawda będzie na razie tylko w poniedzialki i piątki, ale dobre to i to na początek:-) ponieważ ta pani opiekuje się też dwójką dzieci i wcisnęla mnie na te dwa dni, aczkolwiek po nowym roku moze więcej będzie mogła:tak: i fajna jest, miła, ma swoich troje dzieci (12, 10 , 7) czyli doświadczona:tak: cieszę się bardzo:-)
MamoBiN mam przeczucie, ze już wszystko będzie już ok:tak: no i czekamy na fotkę:tak:
Liwcia niestety ta Aneta mogła się opiekować, ale ze swoim synkiem (bo nie miala co z nim zrobić) a obiektywnie podchodząc do tego to niewiem czy byłby dobry pomysł na takową opiekę:tak: no i kiedy na kawusię wpadniesz, a?;-)
Surv zdróweczka dla Florci, no i biedny ten Twój mężuś:no: ja też chciałam robić wigilię u nas, ale moje teściowa zaprosila, no to co będę przed szereg wybiegać i się wysilać:rofl2:
Kamu no to chyba muszę jutro jakąś miksturę przygotować i czary-mary odprawić:-p
Renia no właśnie Tymi nam rośnie, a matka nam tu dokumentacji nie przedstawia:wściekła/y: proszę namm tu się zreperować i zdjątka zademonstrować;-)
Haszi oj dumna chodź masz pełne prawo!!! Super!!! no ale szkoda mi Tymusia, bo teraz zaczniesz malego nękać:-D:-D:-D:-D i tak w wieku dwóch lat będzie czytal, pisal i liczył:-p:cool2: no i zazdroszczę takiego relaksu:tak: no i opcji full wypas sponsor=opiekun:-p
Dorka zdrowka kochana, no nieciekawie mialaś:no: te wirusówki naprawdę okropne są:-(
Andula oj to sie wybyczysz:-)
zaraz ide Wam obrobić zdjatka i przedstwić Wam moją malą strojnisię, normalnie prawdziwa baba mi rośnie, co lubi przymierzać, oglądać, zakladać i ukladać:cool2::-D:-D:-D

reklama
O pierwsza!
Tosika odstawiaj, odstawiaj te czary. W tobie nadzieja;-) Fajnie , że niania wreszcie jest, przynajmniej jesteś spokojniejsza.
Liwus musisz wpaść w ten rytm to będziesz miała więcej czasu.
Surv czyli wy w tym roku u siebie wigilię> My do teściów jedziemy standardowo. Chciała początkowo u nas, ale teściowa mnie przekonała u nich więcej miejsca i nie będę przy garach musiała siedzieć, moi rodzice mają do nich przyjechać w drugi dzień świąt.
U nas mgła jak mleko, jednak zaczyna znikać i dobrze bo inaczej bała bym się jechać.
A wczoraj wybrałyśmy się z mamą do galerii ( oczywiście ja kierowałam;-)) wyszłyśmy innym wyjściem niż wchodziłyśmy i przez ponad 5 minut szukałyśmy auta, a ono stało zaraz obok nas, no ofiary z nas straszne , ubaw miałyśmy

Druga:-)
Kamu, świetne zdjęcie na NK ;-) Twoje:tak:U nas też mgła i szruga - paskudnie strasznie
Tosika, super, że jest niania!
Liwus, ale masz zakręt. Wpadniesz w rytm i będzie dobrze.
Coś nam Pabla zaginęła w akcji:sorry:

Madzia, kciuki zaciśnięte!!!

Przelatuję z łopotem skrzydeł, bo z okazji tatusiowego zwolnienia bawimy się w modelową rodzinę i zaraz mykamy o kina dla dzidziuchów:-D Nie ukrywam, ze wszystkie te działania integracyjne również po to, żeby do naszego tatusia w pełni dotarło jaki sajgon ma od 17 miesięcy mamusia:-p:-D

Liwus, dziewczyny dobrze piszą - musisz wpaść w rytm i wtedy wszystko będzie szło automatycznie:tak: Grunt, że coś się dzieje - ja i tak wolę sajgon roboczy niż doła z braku roboty:-)

Tosika, no to gratulacje! W końcu będziesz mogła chwilę od małej odetchnąć;-)

Lecę, bo jeszcze w piżamie siedzę:sorry: Miłego dnia!

Witam, jeszcze sie trzymam.
Andula ale fajnie Ci z urlopem:tak:
Tosika super ze masz oiekunke:tak:
Survi przybij piatke ja tez jeszcze w pizamie:-D
Kamu ja tez czasami tak mam:tak:
Liwus no wlasnie ja na poczatku tez tak mialam teraz jest troche lepiej:tak:

Wczoraj cos G krecilo ale dzis poszedl do pracy, chyba mu przeszlo:tak:Seba i Misia tez sie trzymaja:tak:Mi sie nic nie chce, prezenty na gwiazdke trzeba dokupic, kasy za bardzo nie ma,ale damy rade. Za bony to kupujemy jedzenie i chemie ewentualnie niektorych rzeczy nie kupimy:-(

Witam:happy:
Ja zaraz do pracy mykam, mały już w żłobku zaprowadziłam go na sniadanko z lekkim poslizgiem:-pale jakos sie nie umiem wyrobic na 8.30:sorry:
Wczoraj na szczepieniu był bardzo dzielny troszke zapłakał ale pani pielegniarka kulki mu dała to juz był spokój:-Dgorzej ze mną jak mi rachunek przedstawiła:szok::confused2::confused2::confused2::confused2:normlanie super że już szczepienia mamy z głowy, no jeszcze ewentualne menigogkoki ale to jak sie troszku odbijemy:sorry::eek:

Surv super takie rodzinne kino, oh ja u nas tego brakuje:-(
Kamu autko na bank pójdzie, teraz taki gorszy okres bo wszędzie kryzys przedswiątecny:confused2:
Dorka zdrówka, oby wirus szybko poszedł precz:tak:
Tosika super że niania znaleziona, teraz życzyć tylko udanej współpracy:tak:
Liwus ja pracuje od września i jeszcze jakoś na wszystko brak czasu:confused2:zazwyczaj na sprzątanie:-p:-D

U nas kiermasz w przedszkolu, zrobiłam kartki i aniołki (już nie pisze jakie wyszły bo samej mi sie śmiać chce;-):-D:-D) ale co tam. Dzisiaj znowu na warsztaty mykam, mama do małego przyjdzie bo M w pracy:confused2:

Miłego dnia!

Hej!
Ja juz po rozmowie.Dzięki za kciuki! Zobaczymy co z tego wyjdzie aczkolwiek się zbytnio nie nastawiam:sorry:

Tosika fajnie,że niania jest:tak:
Kamu nie martw się kiedyś sprzedacie to auto,chociaz widomo,że im szybciej tym lepiej.
Surv fajnie wam z tym kinem.A na co idziecie?

Młody zasnął i ja chyba też polegnę,bo coś mnie nuży,a i pogoda sprzyjająca.

witajcie kochane:-)

a ja po wizycie rodziców (wpadli na chwilunię, na buziaka zresztą bo jadą do Ciechocinka, do senatorium i będą tam aż do 30 grudnia, nieźle co? normalnie jak mama zobaczyła datę jak im wysłali to się załamala:no:) ale z drugiej strony dla mojego taty jest to nawet dobry termin, bo zimą ma cisze i spokoj, dopiero na wiosnę ruch w interesach się nakręca, a my jedziemy do teściowej, czyli samotni też nie będziemy:-p dołączy do nas moja siostra i będzie gites;-) tylko zobaczcie jak NFZ dziala, jak widzi, że małżenstwa razem chcą jechać, to dawaj wysyłają ich na święta:no: dobrze, że w tych okolicach mamy sporo rodziny, to dziadkowie się nie będą nudzić;-) a co ciekawe dwa lata temu rodzice też byli w senatorium jak były święta, tylko że wielkanocne:sorry:
Madzia to trzymam dalej kciuki a co by teraz zadzwonili:tak:
Surv jak ja Ci zazdroszczę takich seansow!!!!
Kamu oj tam parkingi w centrach handlowych są taaaakie wielkie i każdemu się to zdarzyc może ;-)

dziewczynki kochane dostałam tą pracę!!!!:-) zaczynam 4.01
Tosika były jakieś czary mary?

Póki co musimy zwiedzić żłobki i z Maćkiem troche pochodzić.
Właśnie dzwoniłam do jedengo i mówię,że chciałabym przyjechać obczaić co i jak ,bo od poniedziałk jesu przydałoby sie z młodym zacząć chodzic jeśli chcemy od stycznia na pełny etat,a babka do mnie,ze to zdwcydowanie za wcześnie,bo taki dziecko potrzebuje 3 dni do zaaklimatyzowania się:szok::szok::szok::szok:.
Dobra ide zadzwonić do tego drugiego,może uda mi sie jeszcze dzisiaj z Maćkiem tam skoczyć na wizytację.

reklama
madzia ekstra, zarąbiscie wam się to wszystko układa. chyba nie żałujesz powrotu.
oby tak dalej. i oby nam wszystkim tak szło.

u mnie starszy w przedszkolu, głupio tak. przedtem chciałam, żeby już poszedł a teraz wolała bym żeby był:-p
mały broi w łóżeczku. drugi raz już prześcieradło ściągnął- takie hobby.
ja zabieram się za mycie podłóg, puki mało luda w domu i nie musze jeszcze jechać po pysia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry