tosika
Mama Lipcowa drugi raz:))
dobry wieczier moje drogije:-)
a więc mam NIANIE!!:-):-):-):-) ależ jestem szczęśliwa

co prawda będzie na razie tylko w poniedzialki i piątki, ale dobre to i to na początek:-) ponieważ ta pani opiekuje się też dwójką dzieci i wcisnęla mnie na te dwa dni, aczkolwiek po nowym roku moze więcej będzie mogła
i fajna jest, miła, ma swoich troje dzieci (12, 10 , 7) czyli doświadczona
cieszę się bardzo:-)
MamoBiN mam przeczucie, ze już wszystko będzie już ok
no i czekamy na fotkę
Liwcia niestety ta Aneta mogła się opiekować, ale ze swoim synkiem (bo nie miala co z nim zrobić) a obiektywnie podchodząc do tego to niewiem czy byłby dobry pomysł na takową opiekę
no i kiedy na kawusię wpadniesz, a?;-)
Surv zdróweczka dla Florci, no i biedny ten Twój mężuś
ja też chciałam robić wigilię u nas, ale moje teściowa zaprosila, no to co będę przed szereg wybiegać i się wysilać
Kamu no to chyba muszę jutro jakąś miksturę przygotować i czary-mary odprawić
Renia no właśnie Tymi nam rośnie, a matka nam tu dokumentacji nie przedstawia
proszę namm tu się zreperować i zdjątka zademonstrować;-)
Haszi oj dumna chodź masz pełne prawo!!! Super!!! no ale szkoda mi Tymusia, bo teraz zaczniesz malego nękać

i tak w wieku dwóch lat będzie czytal, pisal i liczył
no i zazdroszczę takiego relaksu
no i opcji full wypas sponsor=opiekun
Dorka zdrowka kochana, no nieciekawie mialaś
te wirusówki naprawdę okropne są:-(
Andula oj to sie wybyczysz:-)
zaraz ide Wam obrobić zdjatka i przedstwić Wam moją malą strojnisię, normalnie prawdziwa baba mi rośnie, co lubi przymierzać, oglądać, zakladać i ukladać

a więc mam NIANIE!!:-):-):-):-) ależ jestem szczęśliwa

co prawda będzie na razie tylko w poniedzialki i piątki, ale dobre to i to na początek:-) ponieważ ta pani opiekuje się też dwójką dzieci i wcisnęla mnie na te dwa dni, aczkolwiek po nowym roku moze więcej będzie mogła
i fajna jest, miła, ma swoich troje dzieci (12, 10 , 7) czyli doświadczona
cieszę się bardzo:-)MamoBiN mam przeczucie, ze już wszystko będzie już ok
no i czekamy na fotkę
Liwcia niestety ta Aneta mogła się opiekować, ale ze swoim synkiem (bo nie miala co z nim zrobić) a obiektywnie podchodząc do tego to niewiem czy byłby dobry pomysł na takową opiekę
no i kiedy na kawusię wpadniesz, a?;-)Surv zdróweczka dla Florci, no i biedny ten Twój mężuś
ja też chciałam robić wigilię u nas, ale moje teściowa zaprosila, no to co będę przed szereg wybiegać i się wysilać
Kamu no to chyba muszę jutro jakąś miksturę przygotować i czary-mary odprawić

Renia no właśnie Tymi nam rośnie, a matka nam tu dokumentacji nie przedstawia
proszę namm tu się zreperować i zdjątka zademonstrować;-)Haszi oj dumna chodź masz pełne prawo!!! Super!!! no ale szkoda mi Tymusia, bo teraz zaczniesz malego nękać

i tak w wieku dwóch lat będzie czytal, pisal i liczył
no i zazdroszczę takiego relaksu
no i opcji full wypas sponsor=opiekun
Dorka zdrowka kochana, no nieciekawie mialaś
te wirusówki naprawdę okropne są:-(Andula oj to sie wybyczysz:-)
zaraz ide Wam obrobić zdjatka i przedstwić Wam moją malą strojnisię, normalnie prawdziwa baba mi rośnie, co lubi przymierzać, oglądać, zakladać i ukladać