reklama

Lipiec 2008

Madzia no cościk tam mamrotałam pod nosem:-p ale w tym przypadku to był Twój intelekt, aparycja i sposób bycia:tak: WIELKAŚNE GRATULACJEEEE!!!! rewelacja:-):-):-) a złobek fajowy:tak:niedoczytałam tylko ile sobie życzą??
MamoBiN będzie dobrze:tak: może jeszcze z pare dawek Natusia musi dostać a co by wyzbyć się zapalenia. Zdróweczka i całuski od Tosi przesylamy:tak:
Kamu to trzymam kciuki a co by to byla ta bolerioza neu-ro coś tam (to chyba nie jest takie groźne, co?)
Beaa no super wieści!!! Nasza slicznotka pogoniła chorobska w diabły:tak:
Surv wow ale super wypas prezent dostałaś:tak::tak::tak: a wiesz, że ja też zastanawiam się nad zakupem maszyny;-) szyć to ja tak sobie umiem, ale podlozyć to i owszem albo nawet pokrowiec na poduszkę uszyć:-p ale ja bym taką mniej udziwnioną kupiła, bo z moimi zdolnościami zaraz cościk popsuje;-)
Mondzi przesyłam Tobie garstkę optymizmu;-) niedługo Nowy rok a z nim zapewne zmiany na lepsze:tak:
kurcze a jutro do nas przychodzą oglądać mieszkanie, a my zdecydowaliśmy już, że nie sprzedajemy a jak kupimy dom, to je wynajmiemy:tak: ale jutrpo będziemy zniechęcać potencjalnych kupców:-p:-p:-p będzie coś w stylu, nie no z ceny nie zejdziemy, mało tego panstwo doplacicie jeszcze jak zechcecie mieć te drzwi, panele, schody:rofl2: w ogóle po co ja się zgadzałam a co by przychodzili, jak nie mamy zamiaru sprzedać?:sorry: jak zwykle brak u mnie tej asertywności:zawstydzona/y:

reklama
Madzia....super wieści
Beaa no takie wiadoości są najlepsze
Kurcacku zdrowiej szybko
Tosika....a te kafelki to niedługo odpadną bo na gumie do żucia przyklejone:-D:-D:-D:-D wariatka jedna
surv ma fajnego męża nie???:-):-):-):-):-)
Mondzi...uszy do góry:tak:

ja szybciutko bo trzeba spanie nadrobić skoro jaśnie Pan Łucjan zdecydował sie zasnąć:-):-):-):-)
U nas bez więszkych zmian
Ika dzisiaj jak to pisze surv w trybie wyjca bo nie chciała spać i wieczorem była już taka zmęczona i śince pod oczami i świeżo nabity guz...normalnie dziecko wojny:-D
Melduję że popełniłam pierwszą dzierganą zabawkę w życiu i dumna i blada jestem..oszywiście się pochwaliłam na zamkniętym:-)
w planach kolejne, kiedy nie wiem /....bo to tylko od Jaśnie Pana zależy..no ale może uda mi się zrobić coś potajemnie przed iką i dolączyć do aniolkowego prezentu.
Bo z głową kota chodziła od kilku dni i tuliła :-D:-D:-D:-D i oddać nie chciała
dobra idę spać
dobranoc

acha przypomniało mi się.....Kamu...wow...ale dzielna jesteś:-):-):-):-):-)

Witam !
a złobek fajowy:tak:niedoczytałam tylko ile sobie życzą??

600zł czesne plus 12zł za dzień wyżywienie:tak:jak dla mnie to dużo:confused2:
Post się rozkręcasz z tym szyciem:tak::-)
Mondzi na bank będzie lepiej.No i przecież robi to dla Was!pewnie sam by chciał odpocząć a nie siedzieć przed kompem i pracować!

Ok lece bo już dzieciorki przychodzą!
miłęgo dnia!

Witam!
Madzia, nowa praca brzmi interesująco:tak:Super, że Maciuś tak pozytywnie zareagował na dzieci:tak:
Kamu, optymizm koleżanki do pozazdroszczenia. Borelioza wyleczalna, więc trzymam kciuki, żeby to było to!
Post, zaraz pędzę na zamknięty podziwiać dzieło:tak:
Surv, no piękny prezent mężyk wsprawił. Życzę szybkiego dojścia do perfekcji:tak:
Tosika, Ty szalona jesteś!:-D
Mondzi, głowa do góry!!!

dziewczynki ja na moment,
nie mam kiedy nadrabiać, net mi się spieprzył i ledwo co działa:wściekła/y:
Młoda coś się rozkłada, oby do piątku wytrzymała to w weekand ją podkuruję.
Ja też kiepsko, katar i dziś pół nocy nad kiblem spędziłam:shocked2: nie wiem co się dzieje.
z dobrych info to chyba znalazłam opiekunkę awaryjną od stycznia dla Lenki - taką co będzie przychodzic jak młoda się rozchoruje. Spotkamy się w przyszłym tyg, oby to wypaliło.
zmykam do roboty, ale czuję się fatalnie.
Madziu - wielkie gratki!!!!

Hej
Ja tylko wiatr zrobię.
Dzięki za gratulacje:tak::-)

No tak ,złobek 600zł +12 zł dzienne wyzywienie,więc za pełny miesiąc wychodzi ok 852zł.Wpisowego nie ma i od przyszłego tygodnia możemy przychodzić na ile chcemy -5 zł na godzinę wtedy liczą.
Jest jeszcze jeden taki żłobek Papatkowe Zacisze - Witaj w Papatkowym Zaciszu z tym ,że tam 700zł + 9,50 za dzienne wyżywienie,ale wpisowe aż 400zł:szok: Tylko,że 4 dzieci jest ,a to akurat lepiej ,bo w tym pierwszym narazie 17. I ten bedzie bliżej mojej pracy,zaś ten pierwszy bliżej domu.
A finansuje teściowa:tak::-):-):-),więc luz ,bo na początek chyba niewiele zarobię,stawka w ofercie jest 1600,ale mam przed świętami przyjść jeszcze dokładnie ustalić warunki finansowe,więc może będzie ciut więcej,a po okresie próbnym może też coś podskoczy.No nic trzeba od czegoś zacząć.

No i to tyle narazie,bo zbieramy się na szczepienie,a my tego niecierpieć:no::-(

Witam, z rana:-)Mala cos sie przestawila i wstaje o 8, jak dla mnie za wczesnie:tak:
Madzia wielkie gratulacje teraz juz nie bedziesz sie martwila o pieniadze:tak: A lobuzy przewaznie sa grzeczne w zlobkach lub w przedszkolach:tak:Widze ze Macek dobrze sie czuje w zlobku.
Mondzi zycze poprawy nastroju:tak:
Beaa super ze z mala juz dobrze:tak:
MamaBiN jak tam po kontroli? Biedny Kurcacek z tymi zastrzykami(ja nienawidze zastrzykow i pobierania krwi)
Pabla super ze znalazlas awaryjna opiekunke:tak: Trzymam kciuki zeby Lenka sie przez weekend wykurowala:tak:
Post zaraz lece na zamkniety zobaczyc to cudo:tak:
Kircym milego dnia w pracy:tak:
Tosika no niezle:-D
Survi super prezent

Zapomialam Wam wczesniej napisac ze tesciowa sie zaoferowala ze bedzie doplacac nam do opiekunki(super nie?)Ciesze sie bo z kasa kiepsko jeszcze opiekunka to byloby krucho:eek: Wczoraj pokupowalam czesc prezentow, jeszcze cztery i bedzie git:tak: Dzis ide do siostry G na kawusie. Musze dokonczyc obiad i spadam:tak: Jutro ide juz do pracy na noc, dobrze ze tylko na jedna:tak:

Ostatnia edycja:
Madziu WIELKIE gratulacje ,super napawde bardzo sie ciesze.Trzymam kciuki za zlobek Maciulka :tak:
Surv oby M ucho szybko sie naprwilo ale mimo wszytsko fajnie ze spedzicie troszke czasu we trojke:tak:
Tosika super ze macie nianie :tak:Z tym hehe niezly numer ale pomysl Post o kafelkach rewelka:tak::-)
Pabla.MamaBiN zdrowka dla dziewuszek:tak:
Beaa ale fajnie ze plucka Ok:tak:
Mondzi przesylam duzo optymizmu .Niedlugo swieta fajny czas napewno humor wroci.
Kamu super ze juz tak sama jezdzsz ja to bym sie bala:tak:

Ja nadal chora wczoraj w pracy myslalam ze padne dzis znowu ide na noc,masakra:wściekła/y:Wrocil R Misiek chodzil za nim krok w krok na mnie wogole nie reagowal.R zadowolony z pracy nawet milo mi sie z nim rozmawialo,ciesze sie ze stosunki miedzy nami sa w miare poprawne.:tak:Zaraz biore leki i klade sie do lozka troszke wygrzac bo dzis na nocy padne..Aha bylam dzis w Ny i kupilam sobie spodnie ,bluzke i kamizelke wszytsko za zawrotna sume 9.95 :-)
Milego dnia!

Ja już po pracy:happy:
Andula może kilka dni zwolnienia żeby dojść do siebie?zdrówka!:tak:super że z R wszystko się układa:tak:no i kwota za ciuchy super!kurcze muszę się tam też wybrać:cool2:
Madzia mało płaczu na szczepieniu:tak:
Dorka no to świetnie się teściowa zaoferowała:tak:
Pabla zdrówka dla Lenki, oby jednak nic jej nie było:tak:no i oby opiekunka była ok:tak:

Spać mi się chce okropnie, chociaż dzisiaj mały przespał całą noc:tak::tak::tak:kurcze mogłoby już tak zostać:happy:muszę lecieć po jakieś spożywcze zakupy bo pustki w domu:sorry:

Miłęgo popołudnia!

reklama
Ja w pracy , nudy okropne, niby niedługo święta a mało ludzi chodzi.
Andula ale przecena u nas nie ma takich przecen w ny , albo ja na nie nie trafiam.
Madzia , żłobek faktycznie ma nie złą cenę, ale teściowa ma fajny gest.
Dorka no twoja teściowa też ma gest, miło z jej strony że się będzie dokładać do niani.
PAbla zdróweczka, a co ciebie tak często łapią takie sensacje żołądkowe , może warto było by zrobić badania.
Mam nadzieję, że z tą awaryjną nianią się uda.
Post gdzie ty znajdujesz czas jeszcze na robótki ręczne
Mondzi ja też mam ogólny dół i też czasem nie chce mi się pisać, ale pocieszam się , że będzie lepiej, musi być.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry