• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

witajcie wieczorową porą moje drogie:-)
a ja dzisiaj po fryzjerze, podobno mnie obciachał tak, ze nic już znimi robbić nie bede;-) tiaaa:sorry2:a powiem Wam moje kochane, ze ciął mnie swiatowej slawy fryzjer, nome omen mój kolega, ale później policzyl za obcięcie nie jak kolega:-p;-) byliśmy też u dr kontrolnie (bo mała jak rano wstaje -tak od paru dni- ma takie świsty i kaszle) i pani dr osłuchała, obejrzała i nicc na oskrzelach nie ma ale przepisała bactrim i zamiast syropu- kropelki Ambrohexol na kaszel:tak: ogólnie to dziewczyna dzisiaj cały dzien marudna i niejedząca:no:
Madziu jak bym wrócila do urzędu też bym pewnie zaległa na bb:cool2::-p:-D:-D:-D:-D:-D
Kasiu ale Ci fajnie;-) chyba też muszę dziewczyny zmobilizowac na male co nie co, bo jakaś taka czuję sie wyposzczona plot:-p
Kic no wlaśnie to jest dziwne, bo ja mam kadrową, ktora tego pilnuje ale podobno ta dziewczyna miala tyle nadgodzin:sorry2: aaa i oprócz zaginięci grafików wyrwało się pare kartek z kalendarza (w którym kierowniczka- która teraz jest na macierzyńskim) skrupulatnie notowała wszelkie nadgodziny:baffled: normalnie kosmos:dry:
i bardzo dobrze wykombinowałas z tymi przecenami, aczkolwiek my teraz mam kombinezon 86;-) tylko , że my chyde to jesteśmy (tzn. mówię o małej nie o osobie:-p) ale za to wysokie:tak:
ależ u naas dzisiaj zimnica, rano jak wiozłam małego do szkoly było -16, a później już spoczko -11:-p ciekawe czym jutro nas pogoda zaskoczy;-)

reklama
Kicrym to mój Maks chyba duży chłopak jest bo ty kupujesz 86 na przyszły rok a na Maks to już 86 sporo za małe, 92 takie na styk. Ja bym nie ryzykowała z kupowaniem ubrań na przyszłą zimę, nigdy nie wiadomo jak dziecko śmignie. Maks nam rośnie bardzo szybko.
Jeśli chodzi o gronkowca to bym się nie spodziewała , że jest to taki można powiedzieć spory problem w naszych szpitalach.
Madzia ja tez w pracy odpoczywam:)
Surv u nas tez lipa w interesie, sporo gorzej niż w tamtym roku. Trzeba jakoś przetrwać kryzys, d więcej pracuje.
Tosika ja bym też nie dała urlopu, a jak tak kartki powyrywane to ewidentnie widać że coś jest kombinowane.

ale dawno mnie tu nie było:sorry2:

Haszi doczytałam zafasolkowania - gratki i oby wszystko było gites:tak:
no a tak swoją drogą to cały czas się zastanawiam jak to u nas na bb będzie i która następna;-):-)
mi juz jakieś małe po głowie chodzi ale pełno "ale"
po @ idę do ginka i zobaczymy w jakim stanie jestem;-)

co do nocnikowania to czekam do wiosny - u nas ryk jak próbuję posadzić:baffled:
a robienie w pieluchę chyba przyjemne bo chowa się za każdym razem jak coś "toczy" i za nic nie chce się przebrać

sorki, że ostatnio jakoś mało mnie i nawet przeciągów nie robię ale dużo na głowie i wieczorami padam na ryjek
zmykam bo jeszcze choinka czeka do uporządkowania

Mondzi wiesz, chyba nie ma po co niepotrzebnie siać paniki, pewnie i u ciebie i u mnie jest ok :-)
dorka no właśnie co to jest żeby jedna pacjentke zarażać tymco ma druga...
weterynarz (wiem bo byłam na praktykach:-p) jak użyje narzędzia to je potem wypieka a tu...no co jest
teraz gin jak wie ze jestem 'ryzykowna' to wszystko mi specjalnie przed oczami otwiera i do kosza wyrzuca potem:-D
kic no cóż masz motywacje do oduczania, ja muszę ją jeszcze w sobie znaleźć.
surv no widzę, że u was żłobek to była świetna decyzja:-D
tosika
ciekaa jestem jak to twoje nowe ;wypitolenie' wygląda:-D
Co do urlopu. Podejrzane takie konkretne zaginięcia konkretnych kartek. cóż dziewczyna może mieć tylko pretensje od kolegów albo do siebie. Dlaczego ty masz robić za frajera?
kasiad z dzieciakami na oglądaniu byliście? czy sami?
my planujemy wypad do krakowa z dzieciorkami w okolicy dnia dziecka- jako prezent, o ile będe w stanie:baffled:
renia dzięki. Nooo czekamy z post:-D. Wiesz na wrześniówkach jest kilka kobiet z starszaczkami w podobnym wieku do naszych Tymków:-D. Dalej;-)

Dziewczyny, a wiecie ile na wrześniówkach jest przyszłych mam trójeczek?
Chyba z 5 już teraz.
A u nas chyba tylko renek...prawda?
U mnie znowu dzień przebąblowany.nic specjalnego nie robiłam a padam.
Nic idę spać. Miłej nocki bez pobudek.

PIERSZA?
Nawet Madzia nie zajrzala? Pewnie ma duzo pracy:tak:\
Haszi tak to jest im mniej sie robi tym bardziej czlowiek zmeczony:-D
Kasia ale mialas super z tym wypadem:tak:
Renia jak tam remoncik, juz pewnie widac efekty?
Kamu trzymam kciuki zeby interez dalej sie krecil:tak:
Kic powodzenia w odpieluchowywaniu:tak: i zeby bakteria zniknela:tak: My mamy kurtke teraz na 80 wiec przyszla zima to chyba bedzie 92cm, ale ja nie kupuje na przyszla zime bo boje sie ze bedzie za male:tak:
Mondzi my sadzamy Misie ale na razie tak zeby byla przyzwyczajona do nocniczka, odpieluchowywac bedziemy dopiero (jak wiekszosc) na wiosne:tak:
Survi to Florka super spi. Misia tez spi ok 2-2.30:tak:A praca w spokoju bezcenna:-D
Madzia chyba zawalona praca jestes ze sie nie odzywasz:tak:

My dzis czekamy na sanki. W calym Tczewia nie ma samek z oparciem:baffled: Wkurzylismy sie i zamowilismy na allegro:tak:Misia obudzila sie o 8.30 lepsze to niz 7.30:tak: Wieczoram ide do pracy dobrze ze tylko jedna nocka. Jutro chyba wyjezdzamy na urodziny G brata i jego zony. Pisze chyba bo jeszcze na 100% nie wiemy. Moze zostaniemy na noc:tak:Musimy pozyczyc samochod. Nasz sie robi od wczoraj. Wszystkie czesci juz mamy:tak: Jeszcze ok 2 tyg bez samochodu:-(

Witam i ja:happy2:
Rano juz smigłam z moczem Kubusiowym i teraz sie bedziemy byczyć:-ppo drzemce pójdziemy na sanki:tak:
Co do ciuchów to ja jakoś nie mam oporów kupowac "na zaś" trudno będzie za małe to mam tyle kolezanek że odsprzedam:tak:Ciuchy w Cocodrillo maja zawyżona rozmiarówkę więc to 86 to będzie jakies 92:sorry2:teraz Kubus ma 78cm także nawet jakby 10cm przybyło to myslę ze bedzie ok. Teraz nosi kurtkę z cocodrillo 80 i jest troszku przyduza:tak:
Dorka oby sanki szybko przyszły i Misia załapała sie na śnieg;-)
Renia my tez myslimy o 2 dziecku ale tak na powaznie zaczniemy sie starać koło sierpnia/wrzesnia:tak:
Haszi no o 3 to ja nawet nie myslę:no::-D:-D:-D
Tosika fota obowiązkowa tego "ostrzyzenia":tak::-D:-D
Kamu no to Maks rzeczywiście potężny chłopak, Kuba i 74 sie wbije:-p:tak::-)

jestem,jestem :tak::-D

Wcale dużo pracy nie mam,w sumie to co miałam zrobic to już zrobiłam:-D

Dorka to miłego wypadu i jedźcie ostrożnie!
Tosika pochwal sie nową fryzurą,zwłaszcza od sławnego fryzjera.
Kicrym my teraz mamy z cocodrillo kombinezon 86 i jest na styk,a w sumie jakbym miała samą kurteczke ubrać,to byłaby juz za krótka:sorry2: Pochwal sie jaki kupiłas. I nie martw sie,może Kubus tak ci nie urosnie i na przyszły rok będzie kombinezon dobry.My mamy juz duzo rzeczy na 92,ale te 86 też jeszcze dobre,za to buty rozmiar 24:szok: Własnie musieliśmy kupic nowe zimówki,bo z tych co miał to wyrósł,na szczeście w Smyku przeceny i kupilismy fajne skórkowe za 64 zl przecenione ze 129:tak:

Czy ja chwaliłam moje dziecko wczoraj,że ładnie śpi:confused:
chyba za duzo razy to wczoraj powtórzyłam,bo dzisiaj w nocy ze dwie godzinki marudził.Na szczęście K do niego kursował,bo dzisiaj ma wolne i po południu jedzie na uroczyste nadanie uprawnień,oczywiście zakrapiane i ciekawe w jakim stanie wróci:baffled:

A co tu tak cicho?

Ja jakos sie rozleniwiłam na tym L4 i dzisiaj nie byliśmy na dworze:zawstydzona/y:a co tam jutro pójdziemy:-p:-)
Madzia no jak mierzyłam mu kurtke w cocodrillo teraz (wczoraj) na 86 to miał rekawy z dobre 5 -7 cm za długie a dół kurtki miał za kolana:-Dtakże jak bedzie rósł w takim tempie to na bank bedzie dobra:-pno i Maciun rzeczywiście duza nóżkę ma, Kubus ma 20 (aczkolwiek troszku za duże, jakby było 19 i 1/2 to by były ok:-p) no i zjdęcia może jutro wkleje:happy2:
przyjemnego wieczorku:tak:

Robię wiatr, bo bajzel remontowy trwa i nie mam kiedy do kompa siąść. Flo w żłobku aniołek, ale w domu daje czadu, właśnie zasnęła niespodziewanie, czyli znowu do 23 bedzie grasować...nie można mieć widać wszystkiego, tak czy inaczej nei zamieniłabym wczesnego zasypiania na brak żłobka ;P

Lecę szybko zlecenie zrobić zanim maruda wstanie - mam nadzieję, że wieczorem Was poczytam porządnie ;)

reklama
Hej!
U nas nic ciekawego sie nie dzieje. Dzieci oglądają właśnie Olinka (Olgusi bardzo sie podoba:tak:)
Ale fajnie, że jutro nie trzeba iść do pracy:tak:

Miki dostał dziś dwie linijki tekstu do nauczenia się na za 2 tygodnie na dzień babci i dziadka. To że sie nauczy, w to nie wątpię (już w sumie umie ;-)), ale czy powie:sorry:

Ja raczej też nie kupuję na zapas, no chyba, że ubrania z ciucholandu ;-)
Tosika, koniecznie wklej fotę!!! Z każdej strony:tak:
Dorka, przerąbane tak bez samochodu:sorry:My musimy zrobić zamki w Clio, bo nie chcą się otwierać - przekręcają się w koło:eek:
Haszi, oczywiście że sami:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry