witam się i ja:-)
właśnie czekamy na ksiedza, bo u nas koleda:-)
no i chciałam się pochwalić, iż siadłam na wagę dzisiaj i się coś ruszyło;-) (w sumie 3 kg) normalnie taka jestem z siebie dumna iż z tej okazji wcięłam trzy rafaello

;-)
Kic masz rację, ale mnie już malowały wcześniej rożne makijażystki i bylo oki, ale ta to normalnie niewypal jeden za przeproszeniem

i tak sobie pomyslałam, ze jakbym jeszcze miałą za coś takiego zapłacić to bym się pochstała
Pabla no wspólczuję Wam dziewczyny:-( zdróweczka dla Lenki

no i rzeczywiscie dobrać strój dla naszych gwiazdeczek jest teraz trudno, aczkolwiek coś mi sie kojarzy, ze nieraz w H&M byly takie sukienusie, a"la ksieżniczka czy myszka miki;-) a moze sama kup kawałek materialu , przyszyj tasiemkę przy szyi, do tego na głowę z brystolu tuba, na końcu przyklejone tasiemki kolerowe i masz czarodziejkę;-)
Kasiu no wyrozumiałe masz dzieciorki;-) moja dzisiaj wstała o 10tej;-) czyli ze spankiem my nie mamy problemu, o czym nie mogę powiedzieć jesli chodzi o jedzenie

nie dość, że ona z tych niejadków, to teraz absolutnie nie ma ochoty na nic do jedzenia:-(
dobra idę znowu uwalniać swoje wodze fantazji i robic 'twórcze" zdjęcia mieszkania (bo oczywiście chyba Wam nie pisałam, ale jednak chcemy sprzedać mieszkanko) bo po prostu nie wyrobimy się jak kupimy domek (o ile kupimy

)