Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) to idziemy na spacer!
U nas też z nocnikiem postępów brak, w żłobku zaczyna się buntować, w domu nie ma mowy...chociaż widzę, że przelana pielucha zaczyna jej przeszkadzać, bo jak mocno mokro to pokazuje na pupę i przynbosi pieluchę do przebrania;-)
Wczoraj wypaliła przy wspólnym wieszaniu prania, jak chciałam jej za wcześnie zabrać skarpetkę "Mama, puś to", a dziś od rana trwa zabawa w "a cio to", Mała pyta o wszystko, ja cierpliwie objaśniam, na co nieodmiennie pada pytanie pomocnicze: "a to tes?"

.
), no i stwierdzam, ze moje dziecko jest daleko w tyle.
steskniona hehe
Pewnie wiosną się uaktywnię
Natasia padła bidna spać a Bartek baje ogląda więc się wreszcie dopadłam do kompa. M. pojechał na egzaminy do Spały a ja się użeram z tym moim inwentarzem chorutkim.
:-) Natasia nadal w kwestii mowy jest sto lat za Murzynami
Teraz opanowała pokazywanie paluszkiem co chce dostać albo gdzie pójść i w nosie ma inną komunikację bo wszyscy reagują wzorowo na jej paluszek.

Łączymy się w bólu.
ale po antybiotyku i kilku syropkach już własciwie jest zdrowy. Gorzej z Natasią. Od środy gorączkuje. We czwatrek p. "doktor dziwna" (nasza na urlopie) stwierdziła że to tylko przeziębienie ale antybiotyk dała
Wczoraj mała gorsza, ciężko oddychała. Pojechaliśmy na dyżur na pogotowie. Pani doktor dała nam skierowanie do szitala z podejrzeniem zapalenia płuc
Tam się wyczekaliśmy prawie 2 godz. na izbie przyjęć a pan doktor uznał że zapalenia płuc nie ma, dziecko nie ma gorączki to do domu. A dzisiaj znowu 39,0 st. temperatury. Prawie nic nie jadła przez2 dni. Jutro rano grzejemy do naszej doktórki. Ech.
Może się ukrywa wstydzioszek:-) Głowa do góry.

Misia tez ostatnio calymi zdaniami wali. Ostatnio w sklepie zobaczyla bulki i na caly glos "mama bule daj"

Po pracy zawiezlismy Sebe do mojej kuzynki na kilka dni
Ciekawe ile Kasia z nim wytrzyma;-)
teraz będę jak Cejrowski chodzić z termosikiem wszędzie i popijać;-) ale mam dosyć kawy i liczę, że to posmakuje w zamian