Tosika jak już wyjazd będzie zaplanowany to dam znać. Ja już wiele razy myślałam aby zabrać się za działalność społeczną w naszym mieście, ale tak naprawdę nie wiem za co się zabrać i gdzie się udać. Nikogo nie znam tutaj żeby pokierować, tzn mojej mamy kuzyn jest radnym ale nie mają kontaktów.
Madzia, ja też się przywiązuję do samochodów:-)
MamaBiN zapomniałam odpisać, kurcze szkoda że Natalka ma tą infekcje bo ta wzyta wam przepadnie, a przecież takie kolejki są.
Dorka na roczku było bardzo sympatycznie. Jeszcze przyjechał nasz kolega z dawnych lat i wspominaliśmy czasy kiedy mieliśmy tak po 18-20 lat jak to się "życia nie marnowało tylo korzystało z każdej chwili" pośmialiśmy się.
Madzia, ja też się przywiązuję do samochodów:-)
MamaBiN zapomniałam odpisać, kurcze szkoda że Natalka ma tą infekcje bo ta wzyta wam przepadnie, a przecież takie kolejki są.
Dorka na roczku było bardzo sympatycznie. Jeszcze przyjechał nasz kolega z dawnych lat i wspominaliśmy czasy kiedy mieliśmy tak po 18-20 lat jak to się "życia nie marnowało tylo korzystało z każdej chwili" pośmialiśmy się.
Wątpie,że zdołałabym sie utrzymac na jakiejś diecie,bo ja zbytnio nie mam silnej woli i łakoma jestem na słodycze,a to cos podjem,a tam i tak to było,że mimo diety i ćwiczeń to nie chudłam
,a przy meridii to mi sie po prostu jeść nie chciało i nawet na czekolade nie miałam ochoty

Tym sposobem raz schudłam 8 kg w 1,5 miesiąca,a ,że się później nie powstzrymywałam to znów 5 mi przybyło
Jedyne co to niektórzy sie skarżą na skutki uboczne,min na pobudzenie.Mnie to akurat odpowiadało,ale kawy nie mogłam pić nawet z samego rana ,bo faktycznie wieczorem zasnąć nie mogłam
Jeszcze 4kg i bede wazyla ja przed ciaza
w piątek idę na kolejne usg sprawdzić czy zarodek będzie ale już mam nadzieje, że to tylko kontrolna wizyta by potwierdzić, że wszystko jest dobrze. Oprócz tego dr powiedział, że jest dosyć duże jajo i może się podzielić a ja jestem narażona na bliźniaki wiec byłoby podwójne szczęście ... nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa!! :-)
;-) jak to się nie pytałam?? pewnie, ze się pytałam, prawda dziewczyny???
w środę jedziemy do Łodzi, wracamy w czwartek (mam trzy kontraktacje) a w piątek mamy spotkanie w Warszawie