Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

może jeszcze poszperam na necie czy coś jest, a jak nie, to sobie daruje..mama mi zrobi wykład
już nagrała mi jeden filmik z udziałem swoim i pluszowej małpki, jak zakłada się pieluchę dziecku

też mialam nadzieje ze sie obejdzie bez tej szkoly takze nie wiem musze zapytac malzonka co on o tym sadzi he he szczerze mowiac to mnie jakos tam nie ciagnie
jeszcze wygladam jakbym miala 16 lat he he
to by mnie stare babcie wygonily na koniec kolejki bo one takie niedołężne przecież są
ale za to w autobusie siedze bez zadnych wyrzeczen nawet jak na mnie sie pcha jakas emerytka z torbami
jak nie miałam brzuszka, to nie przesadzałam i ustępowałam..no ale właśnie nie chcę się denerwować przez emerytów, którym się Bóg wie, gdzie spieszy
bo to zawsze oni mają najwięcej do powiedzenia w kolejkach..mama mi mówiła, że jak były czasy komuny i kolejek i była ze mną w ciąży, to mimo, że też nie lubiła się przepychać, to jednak raz skorzystała z tego i oczywiście znalazła się małpa, która jej powiedziała, że dała sobie brzuch zrobić, a teraz się pcha..na szczęście mama potrafiła się odezwać, że ją przynajmniej z taką buzią ktoś chciał
no i potem sama ekspedientka poprosiła mame żeby podeszła jako pierwsza;-)
nieraz widziałam takiego dziada co udaje,że nie widzi i tylko gapi się w szybę..ostatnio też widzę dziwną modę, że to chłopcy siedzą, a dziewczyny stoją nad nimi. tylko, ze tu chyba w grę wchodzi brak szacunku dziewczyny do samej siebie..
co do szacunku do siebie to raczej jej nastolatkowie nie maja tak samo jak do starszych wychowanie bezstresowe he he