no to moj maluszek to samo,nie chcial buzki pokazac,tylko bokiem.Lekarz go tam troche ruszal zeby sie odwrocil,ale tylko troche sie pokazal,a to i tak z taka mina,ze wolelismy go juz zoastawic w spokoju,za to siusiaka ladnie bylo widac

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

ale każdy lekarz mi mówi, że Dzidzia bardzo ruchliwa, więc może co nieco pokaże
martwi mnie jedynie, że w tygodniu, kiedy już szło określić płeć, lekarz mi powiedział, że jeszcze jest za małe..na 4D spytam czy wszystko jest w normie z tą wielkością..ale już teraz wiem, że serduszko ładnie bije, a półkule mózgowe są symetryczne:-)
no cóż, człowiek powoli wszystkiego się uczy i dowiaduje, zwłaszcza, że to moje pierworodne;-)
Ale sie udalo! 

- i jesli czujemy sie z tym komfortowo, to ok. Ja w kazdym razie nie zaluje tego czasu na kursie.
Moj Kubus to straszna przylepka, ciagle sie do mnie przytula

w ciazy moj stan jamy ustnej ulegl zdecydowanie pogorszeniu, czas sie temu blizej przyjrzec :-) oby nie bolalo :-)