reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Kate, wielgachne gratulacje!:tak::tak:

Ja rozmemłana od rana, bo całą noc sajgon: mała się chyba wczoraj na piwku w Rynku podziębiła, bo w nocy co pół godziny zrywała się z rykiem z zapchanym nosem, po czym i tak wstała o 6.05:baffled: Na 11 byłyśmy u córki przyjaciółki na urodzinkach, teraz mała odsypia nocne sensacje a ja muszę do roboty siadać, choć najchętniej bym do niej dołączyła....

reklama
Witam wieczorkiem:happy2:
Ja na szybko bo zmęczona jestem okropnie:dry: na wsi dzisiaj byłam, a teraz przygotowuje pytania na egzamin (widac co nie:-p:-p:-p:-p)
KATE ogromne gratulacje!
Spokojnej nocki!

Hej. Ja tylko ma chwilke. Szwagier juz pomalu dochodzi do siebie, jutro G jedzie do niego z bratowa. A dzis zaslab tesciu i caly dzien lezal w szpitalu(normalnie nie wiem co sie dzieje), wyszlo ze ma niski poziom Potasu i ma problemy z oddechem:-( Jeszcze ta pogoda dobija i nic sie nie chce. Dzis bylam w pracy i mialam taki zapie*** ze hej,az mi sie w glowie krecilo.Jutro mam wolne i postaram sie odpisac na posty.

witam na szybko
u nas standardowo pobudka 6.10 bo przeceiz jak można spać to trzeba wstawac, wczoraj jak mielismy zaplanowany wyjazd i trzeba było wstac do księcia budziłam o 7.15:szok::baffled::dry:
Dorka no jakis fatum wisi,zdrówka :tak:
u nas szaro i buro, mam juz dosyc tej pogody, rozstraja mnie totaknie, nic mi sie nie chce:baffled:
miłego dnia!

Witajcie, my u teściów, D śpi,Maks z dziadkiem na spacerze, teściowa poszła do kościoła a mi się nudzi. Mama zadowolona z prezentu, zrobiłam jej naszyjnik i kolczyki, wszystko w kolorze srebrnym, niestety nie zdążyłam zrobić zdjęcia. Ale wyszło pięknie.
Dorka zdrówka dla całej rodziny. Dobrze, że szwagier już lepiej, a teściu pewnie ogromny stres w związku z tym przeżył i dlatego zdrowie mu szwankuje.
Kate ogromne gratulacje, wspaniałe wieści, szefowa na pewno z ciebie zadowolona.
Kic ale te dzieciaki przewrotne jak trzeba spać to nie śpią a jak można by było pospać,to oni się wcześnie budzą.
Wyobraźcie sobie że musiałam jechać na zakupy Maksowi kupić buty i ubranka bo znowu wyrósł. Bluzę z reservd kupiłam mu na 104cm:szok: Byłam przekonana że będzie z duża a on jest tylko lekko luźna. On normalnie rośnie w oczach

a co tu tak cicho???wszytskie na spacerach???
Kuba poszedł z babcia na Majmusic junior festiwal:tak::-D:-D ja posprzatałam u nas w pokoju, wyprałam pranie, pomyłam podłogi i muszę zabrać się za kuchnie,ale mi się nie chce:baffled::sorry2:
Kamu :szok::szok:no ogromny ten twój Maksiu;-):tak:Kuba nosi 80 i jest ok, niektóre bluzy czy spodnie musze podwinąć ale T-shirty są ok:tak:

witajcie dziewczynki

nie wiem co u Was się dzieje, bo dopiero co weszliśmy do domu, ale jednym slowem bylo super, przyjęcie udane, rodzice baaardzo zaskoczeni :-) bo zrobilismy też prezentację multimedialną ich lat pożycia, jedzonko też mi wyszlo (podobno bardzo dobre:sorry2::-p) no a teraz pewnie będę przez następne dwa dni dochodzić do siebie, bo od piątku byly tylko gary i gary:-p

Kic, u nas jak u Ciebie. Dziś mieliśmy o 8.30 wyjechać do znajomych a tu o tej godzinie... wstaliśmy z łóżka! Oj nie pamiętam takiego leniuchowania!
Tosika, a nie mówiłam, że tak będzie? Super!
Kamu, to bluza jak dla Mikołaja ;-) Chłop jak dąb! Szkoda, że nie cyknęłaś biżu.

Witam z przedszkolnego postreunku;-):-D
Ja już w pracy, Borys juz jest:-p:tak:
Kasia no takie "małe cholery" jak to moja mama mówi:-p:-D:-D:-D:-D:-D
Tosika super że impreza udana:tak:
ja dzis tylko do 8 w pracy, potem miałam jechać na wieś dokończyć robotę ale firma bardzo niesłowna i w sobotę powiedziała że jednak w poniedziałek nie a ja juz sobie wolne załatwiłam:wściekła/y:no nic może się wyśpię:-p
miłego dnia!

reklama
Hej! myśmy wczoraj byli cały dzień na wycieczce, bo Flo niby się lepiej czuła, ale niestety potem całą noc kaszlała, więc dziś została w domu i sieje zniszczenie:-p Szykuje się cieżki dzień, bo ma maruda chorobowego, a jednocześnie dosć energii, żeby zrobić mamie jesień średniowiecza:baffled:

Maks, to kawał chłopa z Ciebie:szok: Pewnie niedługo mamę przerośniesz:-D

Tosika, fajnie, że przyjęcie udane, ale jak mogło być inaczej, skoro Ty organizowałaś:-)

Zmykam spacyfikować czymś marudę - ostatno na topie jest drewniana układanka - po wstępnej awanturze, ze kawałki nie pasują i Flo ma w d*** taką wstrętną zabawkę, teraz na spokojnie dała się przekonać i pracowicie składa misie:-D

Do góry