Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień Dobry!!!
Kic na posterunku - tak ma być ;-)
Surv, żyjecie?
Tzn. świnia bym była gdybym narzekała, bo Flo naprawdę ostatnio zgrzeczniała, tyle, że jest wściekle absorbująca
A na dodatek jak się nią nie zajmuję, to nie ma już rozpaczliwych ryków tylko spryciula robi coś takiego, że muszę się nią zajać....np. przylatuje do mnie goła jak święty turecki ze zdjętą pieluchą w garści
Z przeziębieniem nieco lepiej, tzn. już nie kaszle tak rozpaczliwie, ale dalej potężny katar....już sama nie wiem co robić wczoraj przez 8 godzin nie dało rady się do przychodni dodzwonić
Wobec czego, chyba będzie ją leczyć doktor Pat
Dziś siedzimy jeszcze w domu może nawet do jutra...trudno przetrzymam
no i ja się pytam, kto Maciusia takich brzydkich słów uczy?? Na pewno ze żłobka przyniósł, nie?

bo mam zrobione kilometrowe odrosty i ściachana troche jeszcze przez miszcza
tak trochę się dziwiłam, bo ciachał i ciachał te moje pięć włoskow i się pytam ile mu wychodzi cięcie takich normalnych wlosów (czyt. gęstych) a on, że tyle samo, ponieważ on mi ciacha tak a co bym nie miała problemów z układaniem i a co by efekt był puszystych włosów
;-) wiecie jest niezły, no i nie dziwię się , że on miszczem swiata jest
no ale później M mi humor zepsół, bo zadzwonił, że przysłali kosztorys ogrzewania i wyszedł bagatela 80 tys
a to dopiero początek
dalej ma czerwone policzki i takie cieplutkie
o co biega?? aaa i rączki też są w plamkach? a co do zabawy Twojej Flo, to moja Tośka identycznie się bawi
no ekshibicjonistki jedne

no to wyjazd służbowy z jedenj strony cieżki będzie dla Ciebie (bo pierwsza "taaaka" rozłąka) a z drugiej wrócisz do życia towarzyskiego;-)

Dla mnie to podstawa w domku.
. Mi teraz takie kwiatki Pyś nieraz przyniesie, że głowa boli. Ale fajnie że mówi. Mój m niby ubiiera ok ale też czasem zapomni młodemu bluzy albo pozwoli mu iść do przedszkola w gumiakach

. Słuchajcie,wpadło mu do łepka i w tempie ekspresowym (chwilunie nie patrzyłam) odłączył auto od ładowania. Podniósł maskę, odpiął ładowarkę i spiął poprawnie kabelki w środku a mi to chwilke zajmuje i się mylę a noga z elektronki nie jestem
Potem wrócił za kierownicę, zapal pasy
powłączał co trza było, zapiął bieg i dostał do sprzęgła -rsnie hehehe. Zwykle z Patrykiem jako pasażer jeździ. dobrze, że toto nie takie szybkie ale motorek w tyłku miałam
. 

u nas dalej po swojemu z wyrazem co drugie "brum brum" i "auto" a tak bym chciała sobie już z nim pogadać na poważnie;-)

Moze na wszelki wypadek załóżcie dodatkową kłódkę na garaż, bo Wam któregoś dnia mlody na przejażdżkę się urwie:-)
A przypomnij, gdzie jedziecie?

Miłego dnia!
Zdrówka dla was!
,a ceny są czasem z kosmosu.

Ja go nie uczyłam parówki
A z tą dupą jakoś będziemy walczyć,za każdym razem go poprawiam "pupa".Jestem w ogóle w szoku,bo co dzień to dłuższe zdania i nowe wyrazy,aż sie zastanawiam czym mnie dzisiaj zaskoczy,taki słowny bum ma teraz
Czasem już potrafi odpyskować.Ostatni mówie do K "trzymaj go mocno,zeby przez balkon nie wypadł",a mały do mnie "cichooo mamusia"

nie, dzisiaj mam na 11

no jakas blokade na kierownice załóżcie

Kuba też jak palnie hasłem to szok,ale w większości tylko ja go rozumiem bo często zamienia głoski
np mówi balaba co znaczy labada
a no i ja mówię do Kuby np "moja dupcio" ale nie powtarza tego

:-)