reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Tosika, normalnie padłam. Ty to masz kobieto wyobraźnię:-D:-D:-D Pisac to potrafisz. Na innych forach takie długaśne posty mnie męczą a Ciebie czytam jak najlepszą książkę:tak::-D
Madzia, ooo Matką Chrzestną może będziesz:-D:-D:-D Boże co tu się wyczynia:szok::-D
Kamu, to żeby było jak chcesz:tak:
Post, moja wczoraj wypaliła z taką powagą i zaangażowaniem "mamo, siusiak jest fajny":szok::szok::szok:

reklama
surv to koniecznie zdjęcie zrób bo ja się właśnie nad takim kolorem deski zastanawiam:-)
Madzia....cyt" duzio lody duzio lody" mama pilnowała żeby broń boże z nią nic nie robić:-):-):-)
ja wyjątkowo z pracy klikam bo zaspałam dzisiaj:-D taaaaa
Kamu to trzymam kciuki
Kasia..no wiadomo....fajny...a nie????...młoda wczoraj mówiła że też ma siusiaka...pytam a gdzie...a ona z szelmowskim usmiechem mówi.....eeeeee nie mam żartowniś mały :0
dobra wracam do pracy
Madzia idę po kawkę więc chętnie sie z Tobą napiję :-)
miłego dnia

Madzia, R powiedział, że jakby co, to będziesz matką chrzestną, bo gdybyś mu o tym zapomnianym piwie ze zlotu nie przypomniała, to by żony nie spoił i do złego nie namówił:-D

Nie ma sprawy :-D

moja wczoraj wypaliła z taką powagą i zaangażowaniem "mamo, siusiak jest fajny":szok::szok::szok:
Oooo zaczyna się:-D

Madzia....cyt" duzio lody duzio lody" mama pilnowała żeby broń boże z nią nic nie robić:-):-):-)

Madzia idę po kawkę więc chętnie sie z Tobą napiję :-)
miłego dnia

No tak ,bo by jeszcze znając Ikę z czymś wypaliła i mama by buraka na basenie strzeliła:-D
Post ja to już śniadanie jem,ale tez możesz się przyłączyć:tak:

Surv nasze zdjęcia obrobione przez R super. Zna się chop na rzeczy:-)
Madzia no nie źle, może załapiesz się na matkę chrzestną:-)
Jednak Surv życzę ci tego samego co sobie, żeby jednak było tak jak chcemy

OMG tyle naskrobałyście, że juz mi specjalnie czasu na pisanie po przeczytaniu nie zostało.
Donosze, że jeszczem w domu.
Wczoraj juz w pewnym momencie myślałam, że koniec bo skurcze co 7 min :szok: ale 2 takie i przeszlo. No nic, na razie nastawiam sie na ta sobotę i mam nadzieje, że wtedy będe mogła wam dać znać że śliczna zdrowa Zinka ogląda z nami słoneczko :-)
Axha i nie zapeszam i dlatego nie pisze ale mamy szanse na poprawe sytuacji finansowej :-D ehhh było by pięknie.
Madzia Co do teściów, to od czasu przeprowadzki mam ich duuużo i często i stwierdzam że jak dam na luz to jest ok ale często mnie irytują. Ale musze przyznać, że moi rodzice są gorsi.:-p Aaaa i bratowa mam naprawde koszmarną. Taki typ co d wyżej niż głowa, eł-oł, zero uśmiechu i naprawde wredność wbudowana na stałe.
Tak żebys nie myślała, że tylko ty narzekasz. Mi sie po prostu nawet nie chce o nich pisać.
post żaluje że was nie poznałam face to face :-( tak to chyba ie czuje ogromu twojej osobowosci i klimatu waszej rodzinki. Eee nic straconego :-) w końcu mi sie uda
tosika ty żeczywiście taka Hanka :) pisajjjj mi tam sie fajnie czyta :-)
beaa a nie będziesz w Rzeszowie tak do soboty przypadkiem???? nooo
Później nijak nie mogę przecież...Ja też chce was poznać ejjjj A Tymi teeż jeszcze nie gadatliwy a tylko jeden jezyk ma do opanowania. Co do dyra to nieźle, wiesz ja wychodze że przeciez jak wszyscy sa w takim ukladzie szczęśliwi to tak ma być, nie?
surv a u was teraz remontowo...na pewno pięknie będzie. Wiesz z durexu farby to chyba takie smakowo- zapachowe typu słoneczna truskawka :-D Flo na pewno miała by radochę.
kamu oj macie czas, macie. Przyjdzie czas to bedzie;-)
sylcia no i fajnie że będziesz miała ciut czasu na pisanie, zawsze u kupie raźniej. No mnie chyba czeka teraz okres gdy będe niemal tylko czytała i pisała co jakis czas, ze jeszcze żyjemy.
kasia jaki tekst łaaaaaaa padłam A moze wy w okolice Rzeszowa sie zplączecie kiedy?
A jednak moglam sobie posiedzieć. Dziewczyny, niby to wszystko na dniach a mi sie ciagle znajduje coś do zrobienia. I nie moge doczekac sie dzidki. I wiecie co... co ja zrobie jak to bedzie jednak chłopczyk...jak cos to bedzie Darek.
Ale wiecie ja bym w sómie mogła jeszcze w tej ciąży chodzić bo nie czuje tego jakoś masakrycznie. Tylko chetnie bym juz cos więcej powyczyniała
Boje sie oczywiście zwłaszcza tego czy tym razem bedzie w końcu wszystko ok i jak będe sie czuła po. no i ciesze sie już na nowości w wychowywaniu czyli noszenie w chuście maleństwa i kompieli w Tummytub- przyszly chrzestny nawet nie wiedzac że chrzestnym bedzie sprawiła nam taki prezent :-D
Sorry że tak się rozpisuje nie czytajcie ale mam jakiś napad, może dlatego, że korzystam z laptopa męża a on ma wszystkie klawisze a ja nie. No a przez to że od roku dzialam bez klawiszy to wlaśnie odkryłam, że umiem pisać nie patrząc na klawiatórę. Wybaczcie babie przed porodem. To chyba z nerwów też no! AAAAAAAAAAAAAAAAAAA ja niedługo rodzę.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ostatnia edycja:
surv...ale nie ..jak już zrobicie pokoik to zdjęcie poproszę :-)
Haszi...to chyba jakiś mit rośnie wokół nas....całkiem normalna jestem no
wracam do pracy :)

Haszi może masz syndrom wicia gniazda, dlatego tak ci się chce wszytko robić?
Dziewczyny a co z Julią, ja zawsze miałam z nią kontakt sms-y , ale widzę , że nie mam w tym telefonie nr, muszę w domu zobaczyć

reklama
Witam, ja tak na szybko. Nie mialam dzis zabiegu wiec ide do pracy na 18:-(

Haszi fajnie masz. Ostatnio jak trzymamlam tyg corke koezanki tez mi sie zachcialo noworodka:szok: A Ty bedziesz miala cc?
Survi to szybkiego skonczenia zlecenia a potem milego odpoczynku:tak:
Kamu co bedzie to bedzie ale zeby bylo po Twojej mysli:tak:
Kasia niezle teksty ma Olga:tak:
Post Ty zmeczona:szok: Ja tez jakos dzis niewyspana ale u nas bedzie zaraz lalo to chyba przez to:tak:
Madzia to nie musialas sie za bardzo wymigiwac:tak:
Tosika niezla jeste:-D

Ja juz obiad prawie gotowy, zaraz ide z Misia lulu.

Ostatnia edycja:
Do góry