survivor26
Mamy lipcowe'08
Madzia, to może rzeczywiście pozbądź się implanta? Pewnie i tak od razu nie zaciążysz rozregulowana po hormonach, a przynajmniej nastrój Ci się polepszy;-) Też poiwinnam się w końcu na kontrolę wybrać, bo niedługo mi się cykl do 14 dni skróci, ale ciągle nie mogę się zebrać
Awantura zgodnie z przewidywaniami...w tym tygodniu na pewno zrobią, kiedy - nie wiadomo, pan od robienia dziś był niedostępny...nie mam już siły się wydzierać i ręce mi opadły jak zobaczyłam, że R jest taka d*** wołowa, co bedzie w kiblu mieszkał a o nasze się nie upomni:-( R zresztą do pracy wrócił, bo go komisja skierowała...nie wiem jak to ma wyglądać, bo nie rozmawiamy ze sobą, ale kiepsko to widzę, skoro ręka ani ciut lepiej nie jest...nic może się chłop ocknie, jak pod mostem wylądujemy i zacznie w koncu zachowywać się jak facet, a nie przerażona baba
Dobra, chyba znowu mękolę to lepiej wrócę do roboty
Post, oj zazdroszczę urlopu na łonie...odpocznij ile się da

Awantura zgodnie z przewidywaniami...w tym tygodniu na pewno zrobią, kiedy - nie wiadomo, pan od robienia dziś był niedostępny...nie mam już siły się wydzierać i ręce mi opadły jak zobaczyłam, że R jest taka d*** wołowa, co bedzie w kiblu mieszkał a o nasze się nie upomni:-( R zresztą do pracy wrócił, bo go komisja skierowała...nie wiem jak to ma wyglądać, bo nie rozmawiamy ze sobą, ale kiepsko to widzę, skoro ręka ani ciut lepiej nie jest...nic może się chłop ocknie, jak pod mostem wylądujemy i zacznie w koncu zachowywać się jak facet, a nie przerażona baba

Dobra, chyba znowu mękolę to lepiej wrócę do roboty
Post, oj zazdroszczę urlopu na łonie...odpocznij ile się da

Ślepa ta komisja czy jak
Miejmy nadzieję,że jakies zajęcie dla niego tam będzie
.No niby to normalne przy implancie,ale wolę jeszcze z ginem o tym porozmawiać,poza tym zapisałam się do jakiegoś nowego,to może coś lepszego wymysli.