Hejka!
Post sto lat, duzo zdrowka, zeby doba byla dluzsza
Kic sprobuj z tym lozkiem jak dziewczyny radza
Moj Seba do 4 lat sie budzil w nocy dopoki nie zmnienilismy pokoju. Od tamtej pory spal cala noc tylko rano przychodzil do lozka
Survi ale ten lekarz jest nie normalny!!!! A R nie moze isc na zasilek rehabilitacyjny? Przeciez jeszce powinien miec rehabilitacje tak? Super ze Flo tak chetnie poszla do zlobka
Kamu przykro mi z powodu smierci ojca Twojej kolezanki.:-( Czasami okrutne jest zycie:-(
Madzia ale masz problemy z tym implantem
Ja wlasnie skonczylam z tabletkami, ale niemyslcie sobie ze chcemy 3 dziecko. To dlatego ze jakos mi bardzo libido spadlo a po za tym po co mam brac jak ciagle nie mamy na to czasu?
Dziewczyny mam pytanie co dawalyscie na kolki? Nie chce teraz wertowac stron w poszukiwaniu odpowiedzi. Mojej siostry synek ma kolki a ja nie mam zielonego pjecia jak jej pomoc bo Misia nie miala kolek a Seba mial ale slabe.
Co do spania Misia spi sama w lozeczku choc przez ostatnie 2 tyg spala z nami. Jak wrocilismy do domu chetnie spi w lozeczku. Ma wyjete szczebelki wiec wchodzi i wychodzi kiedy chce
No a ja juz prawie spakowana, czekam az mi rzeczy przeschna. Lepiej podrozowac samochodem, samolotem trzeba pomyslec jak sie spakowac
Tego nie mozna do precznego to powinno byc w podrecznym bagazu itp.
Post sto lat, duzo zdrowka, zeby doba byla dluzsza

Kic sprobuj z tym lozkiem jak dziewczyny radza
Moj Seba do 4 lat sie budzil w nocy dopoki nie zmnienilismy pokoju. Od tamtej pory spal cala noc tylko rano przychodzil do lozka
Survi ale ten lekarz jest nie normalny!!!! A R nie moze isc na zasilek rehabilitacyjny? Przeciez jeszce powinien miec rehabilitacje tak? Super ze Flo tak chetnie poszla do zlobka

Kamu przykro mi z powodu smierci ojca Twojej kolezanki.:-( Czasami okrutne jest zycie:-(
Madzia ale masz problemy z tym implantem
Ja wlasnie skonczylam z tabletkami, ale niemyslcie sobie ze chcemy 3 dziecko. To dlatego ze jakos mi bardzo libido spadlo a po za tym po co mam brac jak ciagle nie mamy na to czasu?Dziewczyny mam pytanie co dawalyscie na kolki? Nie chce teraz wertowac stron w poszukiwaniu odpowiedzi. Mojej siostry synek ma kolki a ja nie mam zielonego pjecia jak jej pomoc bo Misia nie miala kolek a Seba mial ale slabe.
Co do spania Misia spi sama w lozeczku choc przez ostatnie 2 tyg spala z nami. Jak wrocilismy do domu chetnie spi w lozeczku. Ma wyjete szczebelki wiec wchodzi i wychodzi kiedy chce

No a ja juz prawie spakowana, czekam az mi rzeczy przeschna. Lepiej podrozowac samochodem, samolotem trzeba pomyslec jak sie spakowac
Tego nie mozna do precznego to powinno byc w podrecznym bagazu itp.

napewno robiłam masaż brzuska, herbatka koperkowa i spanie brzuszek na brzuszku
Nic a nic więcej nie napiszę o jego spaniu
Do tego czasu ja nie mam co u siebie robić, bo znowu przyjdzie deszcz i wszystko szlag trafi...strasznie mnie to zdołowało, ja wiem, że to tylko rzecz, mozna naprawić etc. ale tyle serca i wysiłku w ten remont włozyłam, że teraz się czuję jakby mi ktoś narobił na środku salonu
Ja pamiętam, że mieszkaliśmy w 2-pokojowym mieszkaniu i jak mój 6 lat młodszy brat szedł spać, to ja się uczyłam w pokoju rodziców, a potem szłam spać do swojego. Wszystko się da zorganizować. Jak bardzo chcecie, to zawsze możecie pomyśleć o parawanie lub jakiejś przenośnej zasłonie. Taki metraż......do zrobienia
Powodzenia