reklama

Lipiec 2008

reklama
Kto śpi ten śpi, my na nogach od 5...oboje się obudziliśmy nie wiadomo czemu, bo dziecko grzecznie spało...może nas przedhalloweenowo jakiś duch przodków pogonił z łóżka, żebyśmy nie gnuśnieli:-D

A w związku ze świętami zaraz z Flo bierzemy się za ciasteczka: o takie: Just My Delicious: Imbirowo - Cynamonowe Ciasteczka na Halloween . Jak mi energii starczy to może jeszcze paluchy z przepisu Madzi zrobimy, choć generalnie to nie wiem, jak wyjdzie, bo znowu z okazji przeziębienia straciłam węch i smak:confused:

Kamu, wszystkiego najlepszego! Zeby Twoi panowie grzecznie słuchali i padali do stóp, a klienci w sklepie ustawiali się w zawijaną kolejkę:tak:

Kamu wszystkiego naj, naj , spełnienia marzeń i ogromnych obrotów w sklepie :-)

Kic dzięki za odpowiedź, unas mają być 2 oceny jedna teraz właśnie widziałam wynik., a druga w kwietniu, nie wiem jak u nas się to odbywa, ale jest kilka stron opisowych a n-l wstaiwa tylko punkty od 0do 2 za daną umiejętność :tak:
A akwarium fajna sprawa u nas starszaki też mają, a maluchy mają 2 papużki :tak:

Surv fajnie ciasteczka, napisz czy dobre wyszły, hmm a może się podzielisz ;-):-D:-D

U nas piękna pogoda:tak:byliśmy trochę na dworze, własnie połozyłam małego spać, a sama zabieram się za obiad tzn zupę bo mięso M zrobi:-p
Kuba dzisiaj spadł ze schodów i ma guza na pół czoła:confused2:myslę że z takim guzem to na pogotowie nie trzeba jechać....
Sylcia u nas maluchy mają żółwie :) praktycznie teraz w każdej sali jest albo zółw albo rybki :)
Surv mniam mniam, ja jakos wolę jesć niż piec:-p

Kasia i Kamu STO LAT oraz Spełnienia Marzeń:-D:-D:-D:-D
Chciałam sie tylko odmeldować bo w domu mamy szpital:szok: tzn ja z M zdychamy a Mały demoluje chałupę:-p chyba u nas jakieś wirusowe coś panuje bo mnie męczą zarabiste nudności, plus gorączka a M haftował całą noc:szok: teraz pojechał z sąsiadką na cmentarz bo jej już dawno obiecał i głupio Mu było odmówić, a ja się teraz martwię czy wariat nie zasłabnie na kierownicą:sorry2: oj z tymi chłopami:dry: na szczęście (ODPUKAĆ) Mały ma się dobrze, więc oby tak dalej:tak: zmykam bo ledwo zipię:cool: miłego dnia;-)

Dziękuję wam za życzenia.
Wiecie co nie mogę uwierzyć że ja już mam 30 lat!!!:szok:
Pamiętam moją 18-tkę jak by to było tydzień temu a tu już tyle czasu minęło.
Kic u nas też dziś super pogoda, już w zimową kurtkę wskoczyłam, ale chyba będzie trzeba jednak jesienną wyciągnąć.
Kate faktycznie mógł lepiej nie jechać jak jest taki osłabiony

Kic, fajnie, że dzieciaki w przedszkolu mają zwierzątka, ale ... współczuję im, tzn. tym zwierzakom ;-)
Kate, zdrówka! Wiesz, jakbyś nie napisała, że m tez haftuje, to podejrzewałabym... ;-)
U nas też cudnie, więc jak tylko wrzucimy coś na ząb, to jedziemy do lasu

Kamu 100 lat i spełnienia marzeń !!!

Kate zdrówka dla was! co to za świństwo was dopadło:confused:
Survivor i jak cisteczka? ja sie później za te paluchy wezmę,choć szczerze mówiąc wygladaja obrzydliwie:-pno i nie wiem jak wyjdą ,bo ja miksera niet.
Kicrym to teraz masz więcej podopiecznych w p-u;-)

Mysmy jak na weekend przystało wstali o 5.30:cool:
U nas słonko piekne i ciepło jet,ale wieje jakby się ktoś powiesił:szok:
Więc ferajna siedzi w domu,tzn ja byłam juz na zakupach,ale reszta niech sie kuruje,ob np mój wspaniały mąż był wczoraj z cichacza u lekarza:-D i ma początkujące zapalenie oskrzeli i jest oficjalnie chory ,co zaanonsował po powroci z przychodni.Ja pewnie też cos w tym stylu mam ,bo kaszlam jak gruźlik,ale wiadomo...
Młody śpi,po 1,5 h się obudził,ale narazie cisza więc jeszcze pewnie zasnął,a ja nie ma jak sprzątać ani racuchów robić,bo pewnie zaraz bym go obudziła.
Zrobiliśmy przemeblowanie u MAciusia w pokoju i w końcu mi się podoba:tak:
Jeszcze muszę zagonic starego do powieszenie półki w salonie i sypialni.

reklama
Kamu
wszystkiego najlepszego...oby Cie mąż na rękach nosił cały czas:tak::tak::tak: a synek dawał dużo radosci i uśmiechu

ja melduję ze żyję i idę spać :)
oj znowu mnie gardło pobolewa....co za wirus:szok::szok::szok::szok::szok::szok: masakra jakaś
mój m zapodał sobie gwiezdne wojny...Pani w rogalach albo jak kto woli ta ze słuchawkami...genialna...zawsze na biało nieskazitelna sukienka i fryzka przez cały film:-D:szok::-D:-D:-D:-D
cóż nie oglądałam nigdy, teraz zerkałam dziergajac pantofle dla młodej:tak::tak::tak:i zdecydowanie fanką nie jestem..ale rogale pierwsza klasa:tak::tak::tak::tak::tak: chya na kleju były:-D:-D:-D:-D ze tak się jej trzymały
dobranoc
spijcie...bo to wkońcu godzina dłużej:tak::tak::-):-):-):-) to lubię

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry