reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Kamu i Kasiu spoznione zyczenia!!!
robie wiatr, bo siedze od paru dni z dzecmi sama; wczoraj salon ogarnelam i mi lepiej hehe
mąż dzisiaj na morzu - pojechal na dorsze; mam nadzieje,ze zlowi duzo i bedzie szczesliwy; a ja za to ide z dziecmi do kina; wznowili u nas kino i ciesze sie bardzo, bo tak trzeba bylo jechac do Elblaga i dodatkowa kasa za dojazd i bilet drozszy; juz sie ciesze; Wera bedzie pierwszy raz :)
spokojnej niedzieli Wam zycze i zdrowia jak widze

reklama
Witam i ja :)
Myśmy wstali 7.15 starego czasu, dopiero teraz zwlekliśmy się z łóżka:-p
Zaraz robimy jakies lekkie śniadanko :) Pogoda wygląda na to że będzie taka jak wczoraj więc będzie pięknie :)
Izabelka wow co za wyprawy:) potem to sam obrabia czy mu pomagasz?bleeee:-p
Post ja w ogóle nie lubię fantastyki,a mój M uwielbia, więc zazwyczaj ogląda jak ja już idę spać:-p:-p:-p
miłego dnia!

Ja tez nigdy GW nie oglądałam ;-) Za to fantastykę w stylu Tolkiena jak najbardziej ;-) No i Harrego Pottera, który lada chwila będzie w kinach ;-)
Izabelka, a na co zabierasz Wercię do kina?
A co do kina jeszcze, to wybieram się (i wybrać nie mogę) na Śluby Panieńskie (oglądała któraś z Was?) i jeszcze na latające Świnie (tu mąż ciągnie).
U nas znów piękny dzień, więc na bank gdzieś pojedziemy/podjedziemy a po południu zabieram dzieciaki do mojej babci, bo już chwilkę ich nie widziała.

Miłego dnia!

Myśmy też wstali całkiem całkiem, chwilę po 6 nowego czasu;) Flo z R pognali na zakupy, bo mala sobie zażyczyła kapci z króliczkiem...nie wiem, czy dostaną, ale przynajmniej zajęcie mają, a ja siadam do roboty, póki cisza w domu:tak:

Post, Kasia....gdzie wyście się bez znajomości GW uchowały?:-D Mnie ojciec zabrał na to do kina jak byłam raptem rok od Flo starsza i do tej pory pamiętam piorunujące wrażenie a słabość do Hana Solo mam od tych przeszlo 30 lat:-p

Kate, wszystkiego najlepszego! Sukcesów w wychowaniu M i małego:-)

aaaa...przypomniało mi się - Dorka, i jak tam...ile kresek zobaczyłaś?;-)

Ostatnia edycja:
Niedawno wrócilismy ze spaceru, u nas jest cudna pogoda tylko wieje okropnie,ale ja tam akurat wiatr lubię :) jest cieplutko, kurtki pościagaliśmy, no taką jesień to ja uwielbiam :)
Mały zasnął w drodze powrotnej w wózku i nadal śpi:)jak wstanie szybki obiadek i jedziemy na basen :)
Dorka no własnie jak tam teścik????

Kicrym podobno filetują i obcinaja łby na lajbie; ja tylko zjadam i ewentualnie moge przygotowac rybkę; tescie partosza:)
Kasia idziemy na Biała i strzała :) widzialam reklame i spodobala mi sie; Oskar na pewno bedzie zachwycony; Wercia oby wysiedziala, bo sama ide z nimi
Dorka daj znac, bo nie mozemy wysiedziec:)

Wiesz, Pat, wiedziałam, że coś takiego było i że wszyscy oglądali, ale ja jakoś nie. Może jakbym miała starszego brata, albo młodszego tatę? ;-) Titanika też nie oglądałam ;-)
A nawiązując do czasów wcześniejszych, to Miki dziś pierwszy raz jadł watę cukrową ;-) Smakowało mu, a Oldze nie ;-)
Dorka, jak tam???
Izabelka daj znać jak się dzieciarni podobało.
Moje jeszcze nie śpią...

bajka fajna,ale żadna rewelacja; po reklamowce myslalam, ze bedzie śmieszna,ale chyba raz czy dwa sie zasmialam; Wercia wytrzymala; na 10 minut przed koncem wstala i chodzila, juz miala dosc :)
wszyscy spia; mąż zlowil tylko cztery ryby!!! by to szlag trafil; tyle kasy poszlo...grrr

Hejka:)
My po basenie i mega pizzy:-p
Kasia Kuba tez jadł watę cukrową jak byliśmy w Zakopanym-też małemu nie podchodziło:happy2:
Izabelka oj to cieniutko z tymi rybami, długo Wera wytrzymała w tym kinie:tak:
mały zasypia,ja już prawie też :p
Spokojnej nocki!

reklama
Witajcie! Ja tylko na chwile. Nie robilam testu. Stwierdzilismy ze jeszcze poczekamy. Ale nadal brak @. Dam znac ile kresek:tak:
Kate sto lat, pociechy z synka i grzecznego meza:tak:
My dzis bylismy u tesciowej na urodzinach 60 lat jej stuknelo:tak:Misia zaziebiona, katar kaszel:-(
Pozdrawiam i ide spac bo padam:tak:Przepraszam ze tylko o mnie.

Do góry