reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Surv...no rogale albo słuchawki:-D:-D:-D:-D:-D...to mnie też rozwaliło:tak::tak::tak:
mój ojciec mi nie dawał żadnych ksiązek niestety:no::no::no:...
no szkoda szkoda...ci faceci

Kasia...ja się nie poczuwam, od dłuższego czasu nic nie piszę na ten temat..nie artykuuję wogóle, zajmują się tym inne koleżanki:tak::tak::tak: ale jak obiecałam..buciki wydziergam i czapeczkę i sweterek jak bedzie trzeba:tak::tak::tak:także damy radę:tak::tak::tak::tak:...jakby Twój sen proroczy sie okazał:-):-):-)
Dorka...potrzymaj jeszcze w niepewności potrzymaj:tak::tak::tak:
Surv...co do małych bobasków to jak zobaczę Michałka to pewnie mi się odezwie mój instynkt ale póki co małż ściąga rowerek ze strychu i właczam do diety więcej ruchu bo kurna tak być nie może że ja na diecie a mój organizm walczy...no coprawda mam 8 kilo mniej ale okupione takim trudem że inni pewnie już wkleśli by byli:-D:-D:-D
nic to

reklama
Post 8 kilo :szok::szok: gratulacje no to teraz podziel się dietą.
Mi znów przybyło tu i ówdzie,a najgorzej mnie wkurzają cisnące spodnie:eek:

Kasia :eek::eek::sorry: ,ale wiesz często jest na odwrót niż we śnie;-)

Madzia...to jest tylko pikuś przy tym co mam jeszcze do zgubienia:tak::tak::tak: a o diecie chyba nie chcesz wiedzieć
0 chleba
0 ziemniaków
0 smazonego
0 cukru
ot tyle

No witam, nie wiedzialam ze tu az takie zainteresowanie moim testem:-D Nie robielam testu,a dzis przyszla @, troche mi smutno ale tak ma byc:tak: Moze ze 2-3 lata:tak:
Post no to sie przykladasz do diety, bo ja staran sie tylko jesc mniej. Slodycze to jem,ale nie codziennie:tak:
Kasia niezly sen:-D My tez bylismy wieczorem na cmentarzu, mala siedziela w wozku i tylko patrzyla na swojego kuzyna Dominika(15lat):-D
Survi ja z SF to tylko "Obcy":-D Kiedys nie chcialam nawet o tym slyszec ale jak ogladnelam to sie zakochalam:-p
Madzia a Ty znowu swoje, dobrze wygladasz nie martw sie swoja waga!!!!
Tosika cos wiem o przeprowadzkach, dwa razy sie przeprowadzalismy. Teraz mieszkamy na 4 pietrze jak wyjezdzamy na dluzej to bagaze najczesciej nosi G i Seba ja nie mam sily:tak:
U nas wczoraj cieplutko, bylam na mszy na cmentarzu. G mnial dosc z mala ale zasnela wiec jeszcze wieczorem poszlismy. Dzis ma zakwasy w nogach i odciski na palcach, bo ubralam pierwszy raz botki:eek:
Co do @ to wogole nie czuje sie jakbym ja miala :eek:Zobaczymy ja sie rozwinie. Siostra jak konczyla z plastrami anty to mowila ze jej sie spoznila @ 2tyg i dwa razy sie przebierala w nocy.
Wczoraj nie mialam czasu zeby do Was zagladnac, na obiedzie byla moja siostra Lucyna z chlopakiem i synem, potem poszlismy na cmentarz, potem na kawe do cioci, na herbate do Lucyny i dzien zlecial:tak:

Surv...ustalmy jedno...Ty gruba nie jesteś...co najwyżej ciut bardziej mięciutkia w kilku miejscach ale to akurat pewnie cieszy Twojego M:-D.
a ja musze jeszcze zrzucić trochę(22 kilo conajmniej)...ale generalnie musiałam zawsze być na diecie:tak::tak::tak: żeby nie tyć ale oczywiście mogłam sobie czasem na to i owo pozwolić
Madzia...hmmm...no jest trochę rzeczy wbrew pozorom...:-):-):-):-)
taki już mój organizm...a na normalnym jedzeniu potrafie w tydzień tak ze 3-4 kilo przybrać:tak::tak:

Post nie przesadzasz aby z tymi 22 kg? przeciez znikniesz całkiem:eek:
Dorka może za 2-3 lata,a może następnym razem;-) Co do wagi to niby wiem ,ze źle nie jest,ale jednak bywało lepiej,no i te obcisłe spodnie:crazy:

reklama
O widzę temat odchudzania znowu ruszył:-pno ja też musze znowu zacząć, pewnie Dukana zaczne bo przynajmniej wiem co mam jeść:-pschudłam prawie 8 a już 2,5 przytyłam więc musze się za siebie znowu zabrać:confused2:
Post no 8 kg to super wynik:tak:
Dorka oj a ja już myślałam że suwaczek jednak będzie:-p
Tosika fajnie że wam się mieszkanko podoba:tak:
ok lece do małego bo woła:sorry:

Do góry