reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
My wstałyśmy o 6 bo mała dostała antybiotyk w tabletkach i niemożliwym jest zaaplikowanie go przez sen:baffled: Generalnie jest grzeczna, tylko wściekle absorbująca - wczoraj dziki sajgon z robotą miałam a ona się co minutę domagała konwersacji, ubierania misia etc. więc w końcu przewaliłam termin zlecenia...na szczęście klientka też ma małe dzieci, więc była wyrozumiała;-)
W przychodni dała taki show, że szczękę z podlogi zbierałam...weszła, powiedziała 'dzień dobry" kolejce, poinformowała, że ma gorączkę, jest chora i przyszła do pani doktor i oczekuje w nagrodę naklejki, po czym czekałyśmy ponad godzinę i przez tę godzinę ona konwersowała z zachwyconymi emerytkami:szok: A na koniec wyszła na środek korytarza, zachichotała zlosliwie, wsadziła palec do nosa i oznajmila gromkim glosem "gile bedziem jeść, mniam mniam":zawstydzona/y:

Dziś tylko o sobie, ale chwilowo młoda wychowuje maskotki, więc muszę biegiem do roboty:-(

Ja tylko na chwilke, przeczytalam wszystko ale padam po pracy wiec odpisze jutro. Tylko powiem ze Flo jest debesciara:-D:-D:-D:-DUsmialam sie:tak:
Kic ja tez poprosze "plan" Dukana:tak:
Zycze milego wieczoru

Madzia o kurcze to Ci Maciuś wcześnie wstał,Maks co prawda 5.30 ,ale zjadł kaszkę i o 6 zasnął ,także obudziliśmy się o 8.30
Surv,Florka jest bezbłędna,wyobrażam sobie minę pań emerytek :-):-)
A my teraz sobie siedzimy z Maksem, D pojechał załatwić jakąś sprawę. Wkurzyłam się bo w pracy chyba laptopa popsułam, w każdym razie nie działał od południa.
Przynajmniej zrobiłam porządek w sklepie , bo tak to nigdy czasu na to nie miałam

Hejka wieczorkiem:)
Ja nie dawno wróciłam z pracy tzn na warsztatach byłam :)ale fajne i ciekawe były więc nie żałuję :p
Dorka, Madzia poślijcie mi proszę wasze maila na priva bo nie wiem jak się wysyła na priva z załącznikiem:zawstydzona/y:
Surv no Flo pojechała tekstem:-D:-D:-D:-D:-D
jutro na szczęście na 12 idę padam już, a praca mgr nie tknięta, już sienakręcam ale jakoś mam przeczucie że nie zdąrzę:baffled::-(
ok nie smęcę:-p
spokojnej nocki!
[FONT=&quot][/FONT]

Dzień dobry przedweekendowo;-) Dziś wyjątkowo cieszę się, ze idzie weekend, bo co prawda u mnie jak zwykle roboczy, ale przynajmniej R w domu będzie, bo praca z Flo przypomina przyjęcie u Szalonego Kapelusznika i znacznie obniża moją wiarygodność zawodową, gdy w tle rozmowy z klientem słychać: "Gdzie mój nocnik!" albo "Mama, pielucha, piesek siku zrobił":-D

Kicrym, a Ty pracę masz do czerwca zrobić? To po co ta panika, przecież mnóstwo czasu jeszcze:-p

Madzia, jeszcze apropos klocków, ja Duplo bardzo polecam - Flo ma co prawda tylko 2 małe zestawy, ale bardzo lubi się nimi bawić i - co ważniejsze - robi to sama, nie ciągając matki co minutę :-p

A jeszcze się pochwalę, że wczoraj Flo namalowała laurkę dla babci, na której miś wygląda...jak miś, a nie kłąb pijanych dżdżownic:-p Jakaś sentymentalna się zrobiłam na starość, ale mi łzy w oczach stanęły jak zobaczyłam że z mamrotanej pod nosem przy rysowaniu mantry "oćko, oćko, buzia, rąćki" wyłania się postać misiopodobna;-)

Miłego dnia...u nas pogoda upiorna jakaś...duje, szaro za oknem, trochę jak przedwiośnie:baffled:

surv...no tak...nie tylko ty tak masz...moje dziecko miało kiedyś fazę nie na misia tylk na malowanie jujka jajka :) (męża Kiwaczki) oj miałam ubaw setny bo co rysunek to wyglądał ciekawiej :)
Kic, spoko wodza, jak nie masz czasu to weź sobie jeszcze coś nowego i wtedy dasz radę napewno :):)...zresztą kto jak kto ale Ty napewno się wyrobi
oj muszę biec do pracy
miłego dnia
czy u Was też tak wieje???
a może zernę w pracy do Was :)

reklama
Witam, Misia obudzila sie po 7:baffled: Zawsze sie budzila po 8. Ale jestem dosc wyspana, nie bede narzekac.
Madzia wspolczuje wczesnego wstawania Macka:-(
Survi ja tez tak mam jak pani w szokle chwali Sebe:tak:
Post u nas tez wieje. Podobno ma znowu tak wiac ze drzewa wyryac:crazy:
Kic zaraz wysle:tak: Zabiegana jestes:tak:
Kamu tak to jest bez kompa wiecej czasu jest:tak:
U nas pasku dnie dzis, deszcz pada:wściekła/y:

Do góry