reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
My wstałyśmy o 6 bo mała dostała antybiotyk w tabletkach i niemożliwym jest zaaplikowanie go przez sen
Generalnie jest grzeczna, tylko wściekle absorbująca - wczoraj dziki sajgon z robotą miałam a ona się co minutę domagała konwersacji, ubierania misia etc. więc w końcu przewaliłam termin zlecenia...na szczęście klientka też ma małe dzieci, więc była wyrozumiała;-)
W przychodni dała taki show, że szczękę z podlogi zbierałam...weszła, powiedziała 'dzień dobry" kolejce, poinformowała, że ma gorączkę, jest chora i przyszła do pani doktor i oczekuje w nagrodę naklejki, po czym czekałyśmy ponad godzinę i przez tę godzinę ona konwersowała z zachwyconymi emerytkami
A na koniec wyszła na środek korytarza, zachichotała zlosliwie, wsadziła palec do nosa i oznajmila gromkim glosem "gile bedziem jeść, mniam mniam"
Dziś tylko o sobie, ale chwilowo młoda wychowuje maskotki, więc muszę biegiem do roboty:-(

W przychodni dała taki show, że szczękę z podlogi zbierałam...weszła, powiedziała 'dzień dobry" kolejce, poinformowała, że ma gorączkę, jest chora i przyszła do pani doktor i oczekuje w nagrodę naklejki, po czym czekałyśmy ponad godzinę i przez tę godzinę ona konwersowała z zachwyconymi emerytkami

Dziś tylko o sobie, ale chwilowo młoda wychowuje maskotki, więc muszę biegiem do roboty:-(
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Flo....mina Pań Emerytek była pewnie z serii ...bezcenne

będę wieczorem może
paa

będę wieczorem może
paa
Madzia o kurcze to Ci Maciuś wcześnie wstał,Maks co prawda 5.30 ,ale zjadł kaszkę i o 6 zasnął ,także obudziliśmy się o 8.30
Surv,Florka jest bezbłędna,wyobrażam sobie minę pań emerytek :-):-)
A my teraz sobie siedzimy z Maksem, D pojechał załatwić jakąś sprawę. Wkurzyłam się bo w pracy chyba laptopa popsułam, w każdym razie nie działał od południa.
Przynajmniej zrobiłam porządek w sklepie , bo tak to nigdy czasu na to nie miałam
Surv,Florka jest bezbłędna,wyobrażam sobie minę pań emerytek :-):-)
A my teraz sobie siedzimy z Maksem, D pojechał załatwić jakąś sprawę. Wkurzyłam się bo w pracy chyba laptopa popsułam, w każdym razie nie działał od południa.
Przynajmniej zrobiłam porządek w sklepie , bo tak to nigdy czasu na to nie miałam
Hejka wieczorkiem
Ja nie dawno wróciłam z pracy tzn na warsztatach byłam
ale fajne i ciekawe były więc nie żałuję 
Dorka, Madzia poślijcie mi proszę wasze maila na priva bo nie wiem jak się wysyła na priva z załącznikiem
Surv no Flo pojechała tekstem

jutro na szczęście na 12 idę padam już, a praca mgr nie tknięta, już sienakręcam ale jakoś mam przeczucie że nie zdąrzę
:-(
ok nie smęcę
spokojnej nocki!
[FONT="][/FONT]
Ja nie dawno wróciłam z pracy tzn na warsztatach byłam
Dorka, Madzia poślijcie mi proszę wasze maila na priva bo nie wiem jak się wysyła na priva z załącznikiem

Surv no Flo pojechała tekstem

jutro na szczęście na 12 idę padam już, a praca mgr nie tknięta, już sienakręcam ale jakoś mam przeczucie że nie zdąrzę

ok nie smęcę

spokojnej nocki!
[FONT="][/FONT]
survivor26
Mamy lipcowe'08
Dzień dobry przedweekendowo;-) Dziś wyjątkowo cieszę się, ze idzie weekend, bo co prawda u mnie jak zwykle roboczy, ale przynajmniej R w domu będzie, bo praca z Flo przypomina przyjęcie u Szalonego Kapelusznika i znacznie obniża moją wiarygodność zawodową, gdy w tle rozmowy z klientem słychać: "Gdzie mój nocnik!" albo "Mama, pielucha, piesek siku zrobił"
Kicrym, a Ty pracę masz do czerwca zrobić? To po co ta panika, przecież mnóstwo czasu jeszcze
Madzia, jeszcze apropos klocków, ja Duplo bardzo polecam - Flo ma co prawda tylko 2 małe zestawy, ale bardzo lubi się nimi bawić i - co ważniejsze - robi to sama, nie ciągając matki co minutę
A jeszcze się pochwalę, że wczoraj Flo namalowała laurkę dla babci, na której miś wygląda...jak miś, a nie kłąb pijanych dżdżownic
Jakaś sentymentalna się zrobiłam na starość, ale mi łzy w oczach stanęły jak zobaczyłam że z mamrotanej pod nosem przy rysowaniu mantry "oćko, oćko, buzia, rąćki" wyłania się postać misiopodobna;-)
Miłego dnia...u nas pogoda upiorna jakaś...duje, szaro za oknem, trochę jak przedwiośnie

Kicrym, a Ty pracę masz do czerwca zrobić? To po co ta panika, przecież mnóstwo czasu jeszcze

Madzia, jeszcze apropos klocków, ja Duplo bardzo polecam - Flo ma co prawda tylko 2 małe zestawy, ale bardzo lubi się nimi bawić i - co ważniejsze - robi to sama, nie ciągając matki co minutę

A jeszcze się pochwalę, że wczoraj Flo namalowała laurkę dla babci, na której miś wygląda...jak miś, a nie kłąb pijanych dżdżownic

Miłego dnia...u nas pogoda upiorna jakaś...duje, szaro za oknem, trochę jak przedwiośnie

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
surv...no tak...nie tylko ty tak masz...moje dziecko miało kiedyś fazę nie na misia tylk na malowanie jujka jajka
(męża Kiwaczki) oj miałam ubaw setny bo co rysunek to wyglądał ciekawiej 
Kic, spoko wodza, jak nie masz czasu to weź sobie jeszcze coś nowego i wtedy dasz radę napewno
...zresztą kto jak kto ale Ty napewno się wyrobi
oj muszę biec do pracy
miłego dnia
czy u Was też tak wieje???
a może zernę w pracy do Was
Kic, spoko wodza, jak nie masz czasu to weź sobie jeszcze coś nowego i wtedy dasz radę napewno
oj muszę biec do pracy
miłego dnia
czy u Was też tak wieje???
a może zernę w pracy do Was
reklama
Witam, Misia obudzila sie po 7
Zawsze sie budzila po 8. Ale jestem dosc wyspana, nie bede narzekac.
Madzia wspolczuje wczesnego wstawania Macka:-(
Survi ja tez tak mam jak pani w szokle chwali Sebe
Post u nas tez wieje. Podobno ma znowu tak wiac ze drzewa wyryac
Kic zaraz wysle
Zabiegana jestes
Kamu tak to jest bez kompa wiecej czasu jest
U nas pasku dnie dzis, deszcz pada

Madzia wspolczuje wczesnego wstawania Macka:-(
Survi ja tez tak mam jak pani w szokle chwali Sebe

Post u nas tez wieje. Podobno ma znowu tak wiac ze drzewa wyryac

Kic zaraz wysle

Kamu tak to jest bez kompa wiecej czasu jest