reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Dorka, nawet nie mów, że w następnym miesiącu znów będziemy przezywać, czy są II czy I ;-) I znów będą mi się śnić horrory ;-)
Post czy na blogu, to placuch z mojego przepisu? Ale mi smaka narobiłaś - uwielbiam takie gnieciuchy (jak ja to nazywam). Spadek wagi imponujący i trzymam kciuki, żeby kolejne kg znikały.
Kurcze, ale szybko robi się ciemno...

reklama
Kasia juz teraz bedziemy sie starac zeby nie bylo bo osiwieje:tak: Choc juz pozniej sama uwierzylam ze bedzie dzidzius:tak:
Kic ja tez musze sie wziasc za siebie. Czekam az basen wyremontuja i bede chodzic na aerobik wodny.:tak:
Post ja waze ok 80kg zle sie z tym czuje ale jakos nie moge schudnac:zawstydzona/y: Mam niby silna wole ze nie pale ale jakos zeby schudnac to nie:-p
My zawiezlismy moja kuzynke do domu zostalismy na kawce. Teraz ogladam Na wspolnej, zaraz mala do mycia, jutro mam dzien:crazy: Mialam 4 dni wolne ale jakos nie wypoczelam:eek:
Zycze milego wieczoru

No kto wstał dziś wcześniej niż my? Bo my o 4.55:-p Flo jednak udało się zarazić ode mnie, już wczoraj wieczorem miała pod 39 stopni, teraz też chyba ma, ale coś termometr wariuje, więc nie wiem ile...pójdziemy do lekarza i pewnie znowu tydzień siedzenia w domu będzie:-(

Dorka, to widzę, że u Was podobnie jak u nas....miesiąc bez stresu ciązowego miesiącem straconym:-D:-D Ja się tylko boję, że te podświadome 'wpadki' w końcu skończą się wpadką prawdziwą i nie będzie już tak wesoło:-p

Post, ja po ciązy mam tak samo jak Ty, jak nie jem to nie przybieram na wadze ale i nie chudnę, a wystarczy parę dni obżarstwa i waga skacze....ale na mnie ani Dukan ani głodówka nie zadziałały, więc nie mam już nadziei:-( A pomyśleć, że 10 lat temu wchodziłam w rozmiar 34....:sorry2:

A mi się dziś śnilo, że znowu nas zalało....tak realistycznie, że pognałam po przebudzeniu sprawdzić ile wody u Flo stoi:-p

Nic, mala przysnęła, to siadam do roboty, bo pewnie potem nie da popracować...

Kasia...oczywiście..że tak, :):) wkońcu upiekłam rodzince
Surv...ja się nie poddaję...małżonek zniósł mi ze strychu rowerek :) się będzie działo, nawet myślałam że wczoraj zacznę ale byłam na pifku z koleżankami i późno wróciłam
Dorka...to działaj działaj..ja poczekam jeszcze z rok conajmniej jak Cinek ciut zmądrzeje
dobra, czas do pracy się zbierać
aa listopad aktywnie się u mnie zapowiada, i dobrze bo wtedy ten pasudny miesiąc szybko minie
miłego dnia
ps...Surv..u nas ciągle młody trochę chrypi a młoda ma ciut czerwone gardło
ale z tego co słyszę to przynajmniej w kraku mnóstwo jest kraniowo-tchawicowych chorób

Post tym bardziej Cie podziwiam skoro wiem,ze takie pyszności pieczesz/gotujesz,a sama sie nie dasz skusić:szok: oj masz silną wolę kobito,daj trochę. Ja jak jestem na diecie,to staram sie gotowac to czego nie lubię,bo inaczej wszystkiego musze spróbowac i dieta idzie widomo gdzie:-p
Survivor Flo chora,więc miała prawo źle spać.Maciek zdrowy a wstawałam z 5 razy do niego:wściekła/y: Po czym jak byłam o 4.50,fakt nie wstał,ale już chyba tylko leżał,bo non stop cos marudził. Jedyny plus,to ze chodzi spac o 20.Zdrówka dla Flo!
Dorka ja chyba też zaczne na jakieś ćwiczenia chodzić.K mnie juz namawia,więc moze jednak się zdecyduje,skoro mąż twierdzi,ze na takie rzeczy pieniądze muszą się znaleźć.Gorzej z chęciami:-p

spadam do papiurów,bo mnie robotą zawalili

Cześć laseczki
Kate spóźnione ale szczere życzenia, wszystkiego najlepszego!!!
Wy tu o dietach, a ja się nie mogę zebrać, a przydało by się zrzucić tak z min 5 kg. Mąż mi ostatnio powiedział że mi drugi podbródek rośnie i powinnam coś z tym zrobić, miły co??
Surv,ale mieliście wczesną po pobudkę. Zdróweczka dla Florki.
Ja siedzę w pracy, cały tydzień sama, od poniedziałku przychodzi stażystka. Ale ten tydzień to jakaś masakra jest, nic kompletnie się nie dzieje.

Witam i ja, dziewczyny już lepiej , ale czuje że mnie krtań łapie bo zaczynam skrzeczeć :dry:
Surv dużo zdrówka dla Was :tak:
Kate spóźnione ale szczere wszystkiego naj, i spełnienia marzeń. :tak:

A ja dziś byłam z dyrką z przedszkola po Mikołajowe prezenty dla przedszkolaków. No i kupiłyśmy i fajne są w tym roku :tak:

A propo Madziu klocków jest bardzo duży wybór w Carrefur , i są różne i różne ceny, ale na pewno coś wybierzesz.:tak:

witam wieczorkiem:0
Ja dzisiaj padam :p Zachciało mi się z "moimi" dziećmi sprzątać ogródek przedszkolny i grabic liście, owszem dzieciaki miały radichy ale mnie plecy napirdzielają niemiłosiernie:cool2:
Surv zdrówka dla Flo,oby choroba przeszła precz :tak:
Post oj tak to ja bym nie umiała, cos pichcić i nie spróbować:szok:szacun :)
Dorka ja na prawdę polecam Dukana:-p;-)dla mnie ta dieta jest rewelacyjna i szybko widać efekty, jak widac po Surv nie u wszytskich ale warto spróbować:tak:
Kamu oj zabiłabym za taki tekst:-p
spokojnej nocki!

reklama
Hej!
Pobudka dzisiaj u nas i 4.55:szok::szok::szok:
K dzis wyjeżdża na Śląsk z ojcem do soboty.Spokój będzie i porządek:-p

Sylcia dzięki! tylko nie wiem czy w Opolu jest Carefour,chyba nie:no:
Kicrym tak zachęcasz tą dietą to może i ja spróbuję.Masz może plan? jak mozesz to mi prześlij na PW.Będę wdzięczna:tak:

Mam nadzieję,ze dużo roboty dzisiaj nie będzie,bo mam zamiar trochę popracowac nad projektem na uczelnię:sorry2::-p.

Do góry