Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) a po drugie zdolności manualne Flo
moja Tosia niczym Picasso, namaluje dwie kreski i twierdzi, że to mama

jak moja Tośka wstaje o 7mej to uważam, że lekko dziewczyna przesadziła
a tu 4ta
a najgorsze, ze moja mała przez ostatnie dni siedziała w domciu, bo lekko bylyśmy przeziębione i na inhalacjach i eurespalu byłyśmy:-( a tu się zapowiada, że jutro też w domu trzeba będzie siedzieć
w domku już się zaklimatyzowalismy:-) jest wiele rzeczy, które mi nie pasują ale w sumie to nie nasze i te trzy miesiące chyba wytrzymam
postaram się znaleźć aparat w którymś kartonie i pstryknąć wam fotki
mała ma tu raj, bo są trzy piętra i dziewczyna się nie nudzi:-) a ja walczę, spotania za spotkaniami, zaraz małą przyszykuję do spanka i lecę w teren;-)
w wieku naszych dzieci przeważa a raczej dominuje faza bazgrotu

wow

A co powiecie na 3.30? I oznajmione stanowczo "juś nie bedem spać, wstawać cieba"? Masakra jakaś...właśnie dopiero zasnęła z powrotem, ja już oczywiście nie, ale znowu dzień do d*** będzie:-( Wczoraj i przedwczoraj Flo w dzień nie spała i mniej więcej od południa była nie do zniesienia, więc dziś pewno lepiej nie będzie, a R oczywiście w pracy....Bez sensu z tymi jego nadgodzinami, bo się kompletnie nie opłacają, zarobi przez cały miesiąc tyle co ja w jeden dzień, a jak Flo chora, to ja potem po nocy z oczami na zapałki zasuwamPobudka po 8? Marzenia!

Przy tylu rzeczach na głowie, jak się jej pozbędziecie to poczujesz ile masz wolnego czasu:-) I jak z opieką do małej - zdecydowaliście się na żłobek? Kciuki za sukces w listopadowym zdarzeniu oczywiście zaciśnięte...szkoda, że nie można glosować transwojewódzko, bo u nas Ci kandydaci jacyś bezpłciowi wszyscy

ja jakaś ospała jestem, gardło mnie boli, katar okropny-znowu mnie dzieciaki pozarażały to apropo przyprowadzania zdrowych dzieci do przedszkola

u nas jest pobudka na mleko ale dalej śpi
mój M też w pracy
ale gdyby nie ta praca to raczej byłoby kiepsko:-(
:-)
. No i tak na moje oko to mogę przepowiedzieć, ze w "naszej rodzinie bb-wej" zapowiadają się niezłe talenta
np. Olgę interesuje medycyna, Flo - urodzona artystka i kreatorka mody (normalnie niech Ewa Minge trzęsie portkami
), Macio fascynat samochodami, to pewnie w tym teamcie osiągnie sukces;-), Kubula ze slodkim uśmiechem kombinuje, to jak nic na prawnika rośnie
tylko moja Tosia nie wiadomo co bedzie czynić, bo jak na razie to jej mocną stroną jest kokietowanie
wiecie jak ona tatusia już urobila - jak coś chcę podchodzi do M, daje mu wiekiego, pokazowego buziaka i mowi "tata oć" i tatuś normalnie jak ten giermek leci za córeczka i spelnia jej zachcianki

a co do chorób, to może poróbcie sobie trochę inhalacji? Powiem Tobie Pat, że odkąd mam ten nebulizator, to naprawdę u mojej Tośki się poprawiło
ostatnio (w tamten piatek) mała już była cieplutka, katar, kaszel, oczy zalzawione i poszłyśmy do dr. ona kazala tylko dawać nebulizatorem berodual i mucosolwan i do tego syrope eurespal i po czterech dniach wszystko bylo u nas oki toki
aaaa no i z tą 3.30 to zdecydowanie Florka przegięła
;-)
aczkolwiek jakby tu powiedzieć, typowy symptom kujonka

czyli będzie :kaszaneczka, wątróbka, smalec, chleb własnej roboty, konserwa turystyczna, kiełbasa swojska, Stołeczna
i oranżada

aaaa i ogórki kiszone i kurczak z rożna
i jak Wam się pomysł podoba? jak coś to na 18 tą zapraszam:-)
a z tym kujonem to i owszem racja ale może jakieś 2 lata do tyłu jak jeszcze nie pracowałam, teraz te "suche" teorie mnie do szału doprowadzają, bo wiem jak to w praktyce z co najmniej 24 dzieci wygląda