reklama
witajcie moje drogie:-)
Surv wielkie uklony do Twojej Flo:-) po pierwsze, konwersacja nieziemska (szczególnie końcowe potraktowanie pan emerytek
) a po drugie zdolności manualne Flo
moja Tosia niczym Picasso, namaluje dwie kreski i twierdzi, że to mama

Madziu współczuje tak wczesnego wstawania
jak moja Tośka wstaje o 7mej to uważam, że lekko dziewczyna przesadziła
a tu 4ta
Post podobno jutro u nas ma tak strasznie wiać
a najgorsze, ze moja mała przez ostatnie dni siedziała w domciu, bo lekko bylyśmy przeziębione i na inhalacjach i eurespalu byłyśmy:-( a tu się zapowiada, że jutro też w domu trzeba będzie siedzieć
Kamu fakt, komp to okropny pożeracz czasu;-)
nie zaskoczę Was, że u mnie czasu brak
w domku już się zaklimatyzowalismy:-) jest wiele rzeczy, które mi nie pasują ale w sumie to nie nasze i te trzy miesiące chyba wytrzymam
postaram się znaleźć aparat w którymś kartonie i pstryknąć wam fotki
mała ma tu raj, bo są trzy piętra i dziewczyna się nie nudzi:-) a ja walczę, spotania za spotkaniami, zaraz małą przyszykuję do spanka i lecę w teren;-)
aaa i mam do was moje drogie prośbę, ale to wejdzcie na zamknięty;-)
Surv wielkie uklony do Twojej Flo:-) po pierwsze, konwersacja nieziemska (szczególnie końcowe potraktowanie pan emerytek

Madziu współczuje tak wczesnego wstawania

Post podobno jutro u nas ma tak strasznie wiać

Kamu fakt, komp to okropny pożeracz czasu;-)
nie zaskoczę Was, że u mnie czasu brak

aaa i mam do was moje drogie prośbę, ale to wejdzcie na zamknięty;-)
witam i ja
Surv no mam czas do kwietnia :/ No to śmiało moge napisać że Flo na pozimie niejednego 3latka z rysowaniem
w wieku naszych dzieci przeważa a raczej dominuje faza bazgrotu
Tosika 3 pietra

wow
Post u nas tez baaardzo wieje ale jest ciepło
Married to tak jak mój synuś
moze coś więcej o sobie?witamy na forum
Dorka o 7 to u nas norma
Surv no mam czas do kwietnia :/ No to śmiało moge napisać że Flo na pozimie niejednego 3latka z rysowaniem

Tosika 3 pietra

Post u nas tez baaardzo wieje ale jest ciepło

Married to tak jak mój synuś
Dorka o 7 to u nas norma

Hej!
Surv, mój 4 latek nie potrafi narysować misia... Tylko samochód, ale bez szaleństwa. Zdecydowanie antytalencie ;-) Olga też nie wykazuje zdolności w tym temacie. W sumie zaczęła rysować linie w stylu EKG, albo notowań giełdowych, więc może będą z niej ludzie ;-)
Tosika, u nas też wietrznie, ale ciepło. Rano jak szłam do pracy było 15 stopni! Aż głupio normalnie ;-)
Pobudka po 8? Marzenia!
Surv, mój 4 latek nie potrafi narysować misia... Tylko samochód, ale bez szaleństwa. Zdecydowanie antytalencie ;-) Olga też nie wykazuje zdolności w tym temacie. W sumie zaczęła rysować linie w stylu EKG, albo notowań giełdowych, więc może będą z niej ludzie ;-)
Tosika, u nas też wietrznie, ale ciepło. Rano jak szłam do pracy było 15 stopni! Aż głupio normalnie ;-)
Pobudka po 8? Marzenia!
survivor26
Mamy lipcowe'08
A co powiecie na 3.30? I oznajmione stanowczo "juś nie bedem spać, wstawać cieba"? Masakra jakaś...właśnie dopiero zasnęła z powrotem, ja już oczywiście nie, ale znowu dzień do d*** będzie:-( Wczoraj i przedwczoraj Flo w dzień nie spała i mniej więcej od południa była nie do zniesienia, więc dziś pewno lepiej nie będzie, a R oczywiście w pracy....Bez sensu z tymi jego nadgodzinami, bo się kompletnie nie opłacają, zarobi przez cały miesiąc tyle co ja w jeden dzień, a jak Flo chora, to ja potem po nocy z oczami na zapałki zasuwamPobudka po 8? Marzenia!

młoda coś nie bardzo zdrowieje: obie nadal mocno kaszlemy, mam wrażenie, że jej ten antybiotyk kompletnie nie pomaga, ale jak kolejny tydzień zostanie w domu to się chyba zastrzelę

Tosika, a może sobie jeszcze kozę weźcie?

Kicrym, zważywszy, że poprzednie studia ukończyłaś śpiewająco, a też panikowałaś, jakoś nie wierzę, że nie zdążysz

U nas też wicher, mżawki, szaro i ponuro - my i tak uziemione w domu jesteśmy, ale milej by się siedziało, jakby za oknem nie panowała całodobowa noc polarna;-)
nic, idę do roboty, schrzanic jakiś kolejny biuletyn korporacyjny

Hejka
U nas pobudka o 6.25
ja jakaś ospała jestem, gardło mnie boli, katar okropny-znowu mnie dzieciaki pozarażały to apropo przyprowadzania zdrowych dzieci do przedszkola
Madzia, Dorka wysłałam
Kasia i ma prawo nie potrafić
zważ na to że to chłopak a chłopcy mają znacznie mniejsze zdolności rysunkowe
Olga jest na swoim poziomie w rysowaniu
nie przejmuj się 
Surv 3.30
u nas jest pobudka na mleko ale dalej śpi
mój M też w pracy
ale gdyby nie ta praca to raczej byłoby kiepsko:-(
u nas znowu cieplutko i ostry wiatr,ale deszczyk nie pada tylko słonko wychodzi
:-)
Miłego dnia!
U nas pobudka o 6.25

Madzia, Dorka wysłałam
Kasia i ma prawo nie potrafić
Surv 3.30

u nas znowu cieplutko i ostry wiatr,ale deszczyk nie pada tylko słonko wychodzi

Miłego dnia!
witajcie moje kochane:-)
Kasia to ja już nie piszę, ze mała wstała dzisiaj o 8.40
. No i tak na moje oko to mogę przepowiedzieć, ze w "naszej rodzinie bb-wej" zapowiadają się niezłe talenta
np. Olgę interesuje medycyna, Flo - urodzona artystka i kreatorka mody (normalnie niech Ewa Minge trzęsie portkami
), Macio fascynat samochodami, to pewnie w tym teamcie osiągnie sukces;-), Kubula ze slodkim uśmiechem kombinuje, to jak nic na prawnika rośnie
tylko moja Tosia nie wiadomo co bedzie czynić, bo jak na razie to jej mocną stroną jest kokietowanie
wiecie jak ona tatusia już urobila - jak coś chcę podchodzi do M, daje mu wiekiego, pokazowego buziaka i mowi "tata oć" i tatuś normalnie jak ten giermek leci za córeczka i spelnia jej zachcianki

Surv dzięki najdroższa:-) co więcej się dzieje w tym temacie to póxniej na zamkniętym popiszę
a co do chorób, to może poróbcie sobie trochę inhalacji? Powiem Tobie Pat, że odkąd mam ten nebulizator, to naprawdę u mojej Tośki się poprawiło
ostatnio (w tamten piatek) mała już była cieplutka, katar, kaszel, oczy zalzawione i poszłyśmy do dr. ona kazala tylko dawać nebulizatorem berodual i mucosolwan i do tego syrope eurespal i po czterech dniach wszystko bylo u nas oki toki
aaaa no i z tą 3.30 to zdecydowanie Florka przegięła
;-)
Kic, Surv ma racje - zdolniacha z Ciebie niezeimska, a ty portakmi trzęsiesz
aczkolwiek jakby tu powiedzieć, typowy symptom kujonka

a my dzisiaj tak spontanicznie wymyśliliśmy u nas w domku nasiadówkę:-) tylko ja wpadłam dodatkowo na pomysl, że to będzie nasiadówką z rodem PRL-u

czyli będzie :kaszaneczka, wątróbka, smalec, chleb własnej roboty, konserwa turystyczna, kiełbasa swojska, Stołeczna
i oranżada

aaaa i ogórki kiszone i kurczak z rożna
i jak Wam się pomysł podoba? jak coś to na 18 tą zapraszam:-)
Kasia to ja już nie piszę, ze mała wstała dzisiaj o 8.40

Surv dzięki najdroższa:-) co więcej się dzieje w tym temacie to póxniej na zamkniętym popiszę

Kic, Surv ma racje - zdolniacha z Ciebie niezeimska, a ty portakmi trzęsiesz

a my dzisiaj tak spontanicznie wymyśliliśmy u nas w domku nasiadówkę:-) tylko ja wpadłam dodatkowo na pomysl, że to będzie nasiadówką z rodem PRL-u

Oj a mnie coś na prawdę łapie choróbsko :-(
Tosika no ja zamawiam kawałek kurczaka i szklankę oranżady
a z tym kujonem to i owszem racja ale może jakieś 2 lata do tyłu jak jeszcze nie pracowałam, teraz te "suche" teorie mnie do szału doprowadzają, bo wiem jak to w praktyce z co najmniej 24 dzieci wygląda
Tosika no ja zamawiam kawałek kurczaka i szklankę oranżady

Hej, hej!
Serio Kic, chłopcy mają mniejsze zdolności w rysowaniu? Nie wiedziałam.
Tosiko, głosy są oddawane! No jak to kim będzie Tosia - negocjatorem! ;-) Świetny pomysł na imprę
Ło, Flo dała czadu z tą godziną wstawania. Współczuję...
A my dziś z mężykiem wybieramy sie do kina, a jutro do znajomych, którym niedawno urodził się mały Kubuś :-)
Serio Kic, chłopcy mają mniejsze zdolności w rysowaniu? Nie wiedziałam.
Tosiko, głosy są oddawane! No jak to kim będzie Tosia - negocjatorem! ;-) Świetny pomysł na imprę
Ło, Flo dała czadu z tą godziną wstawania. Współczuję...
A my dziś z mężykiem wybieramy sie do kina, a jutro do znajomych, którym niedawno urodził się mały Kubuś :-)
reklama