Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale Flo zdolniacha rośnie
i sie wygadana zrobiła
Co do rysunków,to mnie to nie dziwi,bo widziałam na zjeździe z jaką pasją Flo mazała po tablicy Kurcacka,wiedziałam,ze cos z tego będzie

i tylko się wkurza i wyje,bo non stop coś mu sie odczepia a sam nie umie tych mikroskoipjnych kawałków poskładać.No jak nic zabawka dla małych dzieci,zwłaszcza,ze na opakowaniu odnośnie wieku jest 6+
Afera z tego powodu wczoraj była,bo K uważa ,zę jestm chamska i nie ciesze się z prezentów od babci tylko jeszcze narzekam.A jeszcze raz usłyszę jak MAciek przez to wyje to nie zartuję,wyp.. przez okno.
przynjamniej cos na studia porobię, małego zaprowadziłam do żłobka i dzisiaj dzień lenia
tym się dzieciaki fajne bawią

:-):-):-):-)Rozumiem, że nie bez powodu?Trzymajcie kciuki, zrobiłam dzisiaj HCG z krwi:-):-):-):-)
no to trzymamy oczywiście;-)
A co do lego,to zanim do nich dorośnie to pewnie wszystko pogubi,albo bedą za oknem

..chociaz moje dziecko mi zasugerowało że mogłabym tym rowerkiem do pracy popylać...:-) to byłoby z serii bezcenne
post popylająca na treningowym do pracy

o i ziaklada cioci pampesika...

to ustawiam Rowerek w kierunku A4 i bede gnac co sił:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)...tylko nie wiem kiedy Cię dogonię

. ale dam znać:-)