Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Survivor poprawka -Pabla w ciąży,ale w twoim stanie chorobowym ci pewnie wybaczy;-) Powrotu do zdrowia życzę!
To idę po drugą kawę, żeby równych głupot zawodowo nie popisać

..a co do życzeń od Surv...no wiesz....:-):-):-):-):-):-):-) i tak dalej
Ona dobiljala sie do drzwi a my twardo spalysmy
Przyszla o 9.30. Teraz sie budze patrze ktora godzi a tu 14.30 a ona mowila za mala przyprowadzi o 12.30
Okazalo sie ze G szybciej przyszedl z pracy i przeja mala
A rano jeszcze nie zasnelam a mala sie obudzila i mowi ze chce mleko i bajke
Wypila mleko i spalysmy dalej bez bajki

Co do nastepnego dziecka to ja chce bardzo ale nie wiem czy akurat teraz
Jak bedzie to bedzie

Jak tam w nowym lakum?

:-)
co nie przeszkadza żeby ich chodziło 21

na zasadzie obserwacji podczas zajęć a potem n-l wypełnia ten formularz, no i każda placówka sobie to sama ustala, np. w jednej może to byc na zasadzie opisu wg punktów i zajmie to z X stron ,a w innej sa te punkty wypisane i n-l daje tylko x w danym poziomie które dziecko wykazuje. Zazwyczaj przeprowadza się to min. 2 razy w roku czyli na początku i na końcu roku szkolnego. w mojej placówce jest 3 razy
no i jak placówka chce to sie tym "dzieli" później ze szkołą,ale zazwyczaj jest tak, że jest ta obserwacja bo "guru" wymaga,a szkoły tego i tak nie dostają
kolejny papierek otak bym napisała, bo przecież n-l który pracuje z dziećmi widzi kto jaki poziom wykazuje
M małego wziął do nas i troche jeszcze przy drzemałam bo trudno spać jak ktoś po głowie skacze

zdziwią się jak po weekendzie będzie ich więcej pływało
(M widząc że przeżyły kilka dób dołoży jeszcze kilka

)