reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Survivor poprawka -Pabla w ciąży,ale w twoim stanie chorobowym ci pewnie wybaczy;-) Powrotu do zdrowia życzę!
Fakt, mea maxima culpa

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
surv...zdrówka
Kasia, sto lat sto lat...a dziękuję, można składać zamówienia..a Dla solenizantki to nawet w formie prezentu będzie
..a co do życzeń od Surv...no wiesz....:-):-):-):-):-):-):-) i tak dalej 
My lepiej
młody jak zdrowy bóg, jeszsze piszczy ale już ładnie spał całą noc. to jakiś kijowy wirus bo ja mam jeszcze chrypke także dajemy radę

Madzia....mama bajerant?? nigdy w życiu
wieczorem bedę na dłużej
buziaki:-):-):-)
Tosika....oj oj oj...to kiedy parapetówa?
Kasia, sto lat sto lat...a dziękuję, można składać zamówienia..a Dla solenizantki to nawet w formie prezentu będzie

My lepiej
młody jak zdrowy bóg, jeszsze piszczy ale już ładnie spał całą noc. to jakiś kijowy wirus bo ja mam jeszcze chrypke także dajemy radę
Madzia....mama bajerant?? nigdy w życiu
wieczorem bedę na dłużej
buziaki:-):-):-)
Tosika....oj oj oj...to kiedy parapetówa?
KASIA STO LAT SAMYCH POGODNYCH DNI
Witam, ja po nocy ok. Umowilam sie z opiekunka na 9 a zaspalam z Misia
Ona dobiljala sie do drzwi a my twardo spalysmy
Przyszla o 9.30. Teraz sie budze patrze ktora godzi a tu 14.30 a ona mowila za mala przyprowadzi o 12.30
Okazalo sie ze G szybciej przyszedl z pracy i przeja mala
A rano jeszcze nie zasnelam a mala sie obudzila i mowi ze chce mleko i bajke
Wypila mleko i spalysmy dalej bez bajki
Survi zdrowia, no to rodzina teskni
Madzia zdrowka dal Was
Co do nastepnego dziecka to ja chce bardzo ale nie wiem czy akurat teraz
Jak bedzie to bedzie
Kamu powodzenia ze stazystka oby sie sprawdzila
Tosika to juz oddaliscie mieszkanko
Jak tam w nowym lakum?
Post Cinek bez glosu nawet potrafi bajerowac? Super to poradzi sobie w zyciu
No to jeszcze @ nie przyszla jak jutro nie bedzie to w niedziele robie test. Troche sie stresuje ale damy rade(chyba). Dam Wam znac jutro a teraz koncze wykorzystam ze malej nie ma i sie zdrzemne jeszcze
Witam, ja po nocy ok. Umowilam sie z opiekunka na 9 a zaspalam z Misia

Survi zdrowia, no to rodzina teskni

Madzia zdrowka dal Was

Kamu powodzenia ze stazystka oby sie sprawdzila

Tosika to juz oddaliscie mieszkanko

Post Cinek bez glosu nawet potrafi bajerowac? Super to poradzi sobie w zyciu

No to jeszcze @ nie przyszla jak jutro nie bedzie to w niedziele robie test. Troche sie stresuje ale damy rade(chyba). Dam Wam znac jutro a teraz koncze wykorzystam ze malej nie ma i sie zdrzemne jeszcze

Hejka!
Ja znowu przelotem
Dorka no to niech się dzieje po waszej mysli
Surv oj oby choróbsko odpuściło
Sylcia fajne cudeńka ma ta dziewczynka z linka
Kamu no toz jej wina że jest ładna????byle by dobrze pracowała
Post no ale ci podrywacz rośnie
Kasia sto lat!spełnienia marzeń i pociechy z rodzinki
Ja znowu przelotem
Dorka no to niech się dzieje po waszej mysli
Surv oj oby choróbsko odpuściło

Sylcia fajne cudeńka ma ta dziewczynka z linka

Kamu no toz jej wina że jest ładna????byle by dobrze pracowała

Post no ale ci podrywacz rośnie

Kasia sto lat!spełnienia marzeń i pociechy z rodzinki
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Kasiu wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń 
Surv zdrówka dużo
Tosika to kiedy parapetówka, może wpadniemy z winkiem ;-):-)
Kic dzięki, mi też się podobają jej pomysły,a dziewczyna jest lipcówką, bo jej bliźniaki urodziły się tak jak Wiki 21 lipca, a miały być sierpniowe
:-)
Dorka to czekamy na wieści od Ciebie
A my 3 dni siedzenia w domu, Wikusię też kratań dopadła i mamy antybiotyk, i kupę syropów, a dziewczę ledwo gada :-(

Surv zdrówka dużo

Tosika to kiedy parapetówka, może wpadniemy z winkiem ;-):-)
Kic dzięki, mi też się podobają jej pomysły,a dziewczyna jest lipcówką, bo jej bliźniaki urodziły się tak jak Wiki 21 lipca, a miały być sierpniowe

Dorka to czekamy na wieści od Ciebie

A my 3 dni siedzenia w domu, Wikusię też kratań dopadła i mamy antybiotyk, i kupę syropów, a dziewczę ledwo gada :-(
Oj co to za plaga tej krtani??u mnie dzieciaki z przedszkola tez krtań albo tchawica
co nie przeszkadza żeby ich chodziło 21

Sylcia zapomniałam odpisać ci wczesniej, ja takiej diagnozy jeszcze nie robiłam,ale u nas to jest bardziej ukryte
na zasadzie obserwacji podczas zajęć a potem n-l wypełnia ten formularz, no i każda placówka sobie to sama ustala, np. w jednej może to byc na zasadzie opisu wg punktów i zajmie to z X stron ,a w innej sa te punkty wypisane i n-l daje tylko x w danym poziomie które dziecko wykazuje. Zazwyczaj przeprowadza się to min. 2 razy w roku czyli na początku i na końcu roku szkolnego. w mojej placówce jest 3 razy
no i jak placówka chce to sie tym "dzieli" później ze szkołą,ale zazwyczaj jest tak, że jest ta obserwacja bo "guru" wymaga,a szkoły tego i tak nie dostają
kolejny papierek otak bym napisała, bo przecież n-l który pracuje z dziećmi widzi kto jaki poziom wykazuje 
no to się napisałam
mały juz zasypia
ja lece jeszcze na forum wózkowe
spokojnej nocki

Sylcia zapomniałam odpisać ci wczesniej, ja takiej diagnozy jeszcze nie robiłam,ale u nas to jest bardziej ukryte

no to się napisałam
mały juz zasypia
ja lece jeszcze na forum wózkowe
spokojnej nocki
Dziękuję Kochane Babeczki!!! :-*
Tosika, obfotografuj wszystko! ;-)
Surv, zdróweczka!
Post, to szybko Czarus się uwinął z choróbskiem. Mówisz, że mogę składać zamówienie? Wiesz co, chyba nie mam serca ;-)
Kic, niezły szyfr n-l
Piję winko. Za Wasze zdrowie!
Tosika, obfotografuj wszystko! ;-)
Surv, zdróweczka!
Post, to szybko Czarus się uwinął z choróbskiem. Mówisz, że mogę składać zamówienie? Wiesz co, chyba nie mam serca ;-)
Kic, niezły szyfr n-l

Piję winko. Za Wasze zdrowie!
reklama
Witam rankiem 
Wszyscy śpią???
My jak na weekend przystało wstalismy o 6.30
M małego wziął do nas i troche jeszcze przy drzemałam bo trudno spać jak ktoś po głowie skacze
Kasia a coś jest nie zrozumiałe;-)

My dziś do teściowej na grób idziemy, troszke oporządzić, po drodze zaliczymy długi spacer bo na cmentarz długa droga przez park
Jutro do Aqua Parku jedziemy-wiem że taka rozrywka troszkę nie na miejscu do zbliżającego się święta ale M zawsze w pracy i nigdy nie mamy czasu na takie wypady
U nas słonko wychodzi to może coś będzie z tej pogody
Aaaa nie pisałam Wam ale "założyłam" akwarium u mnie w sali i M mi podarował na razie dwie rybki:-)dzieci je nazwały "żółtek" i "milla"

zdziwią się jak po weekendzie będzie ich więcej pływało
(M widząc że przeżyły kilka dób dołoży jeszcze kilka

)
KAMU wszystkiego najlepszego!dużo zdrówka, pociechy z rodzinki i duuużo klientów w sklepie;-):-)

miłego dnia!
Wszyscy śpią???
My jak na weekend przystało wstalismy o 6.30

Kasia a coś jest nie zrozumiałe;-)

My dziś do teściowej na grób idziemy, troszke oporządzić, po drodze zaliczymy długi spacer bo na cmentarz długa droga przez park

Jutro do Aqua Parku jedziemy-wiem że taka rozrywka troszkę nie na miejscu do zbliżającego się święta ale M zawsze w pracy i nigdy nie mamy czasu na takie wypady

U nas słonko wychodzi to może coś będzie z tej pogody
Aaaa nie pisałam Wam ale "założyłam" akwarium u mnie w sali i M mi podarował na razie dwie rybki:-)dzieci je nazwały "żółtek" i "milla"

KAMU wszystkiego najlepszego!dużo zdrówka, pociechy z rodzinki i duuużo klientów w sklepie;-):-)

miłego dnia!
Ostatnia edycja: