kicrym
Mamy lipcowe'08
renia77 długo sie zastanawiałam czy to napisac ale to wlasnie na raciborskiej- NIESTETY bo tez tam chcialam rodzic, ale boje sie. Z drugiej strony kolezanka mojej siostry rodzila na ligocie i mala zarazili gronkowcem, ale tam i tak nie chcialam bo pelno tych studentow sie przewija. Ja wyczytalam zle opinie o kolejowym a znowu kolezanka tam rodzila i sobie chwalila nie tyle warunki co opieke. Nie wiem co o tym wszystkim myslec na bogucicach (markiefki) nie chce bo tam nie ma opcji ze znieczuleniem takze podziekuje za taki szpital. Na łubinowej porod jest za darmo znieczulenie kosztuje 500 zł ale przed porodem musisz sie zapisac do lekarza i za wizyte 100zł. Naprawde mam metlik w głowie i nie wiem co mam myslec bo przeciez na raciborskiej ten oddzial jest odnowiony lazienki w salach no nie wiem. Ja chodze od lekarki ktora tam pracuje do pani Orwat (nie prywatnie) nie wiem czy slyszalas jakies opinie o niej, a ty do jakiej ginki , a i skad jestes -z centrum Katowic?

Co do opinii, to na samym naszym forum wyczytałam mniej więcej równą liczbę dobrych i złych o każdym z wrocławskich szpitali i to m.in. skłoniło mnie do zdania się bardziej na los i okoliczności w wyborze;-)