to tyle co u nas :-) 290 zl za 6-8 tyg, zaleznie od tego jak kto pouklada sobie zajecia. Lacznie wychodzi 22 godziny...Rzeczywiście drogo: u nas cały kurs 2-mczny dla dwóch osób kosztuje 300 PLN. No chyba, że w tym 2-tygodniowym godzinowo wychodzi tyle samo zajęć...
reklama
na razie odpuszczam szkołę przy szpitalu ale tylko z powodu tego ze zapisalam sie na kurs na tysiąclecia. polecany więc nie na ślepo:-)
Tam (szpital) rzeczywiście drogo bo są w sumie 4 spotkania za 250 zł a ten gdzie ja sie zapisalam to jest 8 spotkań (cały maj 2x w tygodniu) i wychodzi 240 zł.
Jak potrzebujesz kicrym więcej info o tej szkole to spoko możesz na mnie polegać
Tam (szpital) rzeczywiście drogo bo są w sumie 4 spotkania za 250 zł a ten gdzie ja sie zapisalam to jest 8 spotkań (cały maj 2x w tygodniu) i wychodzi 240 zł.
Jak potrzebujesz kicrym więcej info o tej szkole to spoko możesz na mnie polegać

Witam wszystkie mamy :-)Ja jestem w 26 tyg i jak narazie zastanawiam sie nad szkołą rodzenia.Chciałabym chodzic tam razem z mężem ale on przyjeżdza tylko na weekendy.Czy zajęcia sa prowadzone przez weekend czy tylko w tygodniu? A może to zalezy od szpitala?
Roni21
Spider's Web
czesc kochane
wpadam jak po ogien i chce Was z gry przeprosic
poki co nie czytam nie czytam bo nie mam jak
moj synek znw sie pochorowal
jak tylko poczuje sie lepiej napisze wiecej co u nas
napisze tylko ze bylam wczoraj u gina
wyniki nie takie tragiczne poki co
nie mam zadnych dodatkowych zalecen
no i sie pochwale
juz na 100% bedzie dziurka
wiec jak tylko moj synek wyzdrowieje i bede miala czas na radosc to chyba oszaleje
wpadam jak po ogien i chce Was z gry przeprosic
poki co nie czytam nie czytam bo nie mam jak
moj synek znw sie pochorowal
jak tylko poczuje sie lepiej napisze wiecej co u nas
napisze tylko ze bylam wczoraj u gina
wyniki nie takie tragiczne poki co
nie mam zadnych dodatkowych zalecen
no i sie pochwale
juz na 100% bedzie dziurka
wiec jak tylko moj synek wyzdrowieje i bede miala czas na radosc to chyba oszaleje
Roni21 gratulacje :-) będziecie mieć parkę:-) superrrr
dużo zdrówka
karola81 popytaj może jest w twojej okolicy jakaś szkoła weekendowa
w tych szalonych czasach i braku wolnego w tygodniu pracy coraz częściej słyszy się o takich udogodnieniach dla mocno zajętych
dużo zdrówka
karola81 popytaj może jest w twojej okolicy jakaś szkoła weekendowa

survivor26
Mamy lipcowe'08
Roni: gratulacje! i wyrazy zazdrości - też już bym chciała mieć potwierdzenie dziewuszki
Karola: możesz też wybrać opcję, zajęć weekendowo-tygodniowych; wtedy w tygodniu chodzisz sama, a na weekend zabierasz męża.
Karola: możesz też wybrać opcję, zajęć weekendowo-tygodniowych; wtedy w tygodniu chodzisz sama, a na weekend zabierasz męża.
Roni gratuluję i życze synkowi szybkiego powrotu do zdrowia :-)
My tez bedziemy mieli dziewczynkę:-)
Co do szkół to u nas jest tylko jeden szpital więc jutro zadzwonię i sie dowiem jak tam jest..
A co do mam lipcowych to termin wg lekarza 25 lipca choc z usg co chwilę sie zmienia i wychodzi ze szybciej urodzę(niby);-) Najwazniejsze by zdrowe sie urodziła:-)
My tez bedziemy mieli dziewczynkę:-)
Co do szkół to u nas jest tylko jeden szpital więc jutro zadzwonię i sie dowiem jak tam jest..
A co do mam lipcowych to termin wg lekarza 25 lipca choc z usg co chwilę sie zmienia i wychodzi ze szybciej urodzę(niby);-) Najwazniejsze by zdrowe sie urodziła:-)
Roni moje gratulacje!:-)
co do zakupów, to myśle, że nie można dac się zwariować..nasze mamy opierały się na pieluchach tetrowych i gruszkach i jakoś żyjemy;-)fakt, że można sobie życie ułatwić, a laktator, to według mnie fajna sprawa zwłaszcza jak wychodzi się z dzieckiem na zewnątrz..siora mi ostatnio opowiadała, że jej koleżanka była w przychodni z dzieckiem i mała zaczeła się niemiłosiernie drzeć...no i musiała przy tych wszystkich ludziach wyciągnąc pierś i małą nakarmić
o mało ze wstydu się nie spaliła..no ale powiedz to dziecku...dlatego na takie wypady laktator jest fajny, bo póki bede mogła, to nie chce małej faszerować tym proszkowanym mlekiem.
co do tej psyhozy na punkcie sepsy, to nie daję się zwariować..a na pneumokoki zaszczepie najwyżej jak pójdzie do przedszkola, a z tym mi się jakoś nie spieszy
na ostatniej wizycie ginka zaleciła mi siedzieć w domu na tyłku z nogami do góry i pozwoliła wychodzić tylko rano i wieczorem
już mnie trochę skręca, bo tez trwa remont i ciężko się poruszać, a ja tu jeszcze nogi na krzesełku wywalam
ale tyle dobrze, że moje nogi nie wyglądają jak banie
co do zakupów, to myśle, że nie można dac się zwariować..nasze mamy opierały się na pieluchach tetrowych i gruszkach i jakoś żyjemy;-)fakt, że można sobie życie ułatwić, a laktator, to według mnie fajna sprawa zwłaszcza jak wychodzi się z dzieckiem na zewnątrz..siora mi ostatnio opowiadała, że jej koleżanka była w przychodni z dzieckiem i mała zaczeła się niemiłosiernie drzeć...no i musiała przy tych wszystkich ludziach wyciągnąc pierś i małą nakarmić

co do tej psyhozy na punkcie sepsy, to nie daję się zwariować..a na pneumokoki zaszczepie najwyżej jak pójdzie do przedszkola, a z tym mi się jakoś nie spieszy
na ostatniej wizycie ginka zaleciła mi siedzieć w domu na tyłku z nogami do góry i pozwoliła wychodzić tylko rano i wieczorem

reklama
Roni ciesze sie ze Twoje wyniki nie sa az tak zle jak myslalas :-) i zycze szybkiego powrotu do zdrowka zarowno Tobie jak i synkowi :-) gratuluje oczywiscie potwierdzenia coreczki :-) Super ze bedziecie miec parke :-) mi to sie wlasnie marzy chlopiec i dziewczynka, tak wiec nastepny strzal bedzie w chlopaka :-)
Raiqa lez lez jak Ci karza, i nie narzekaj, bo juz niebawem bedziesz wspominac z utesknieniem te chwile, w ktorych moglas nogi wywalic do gory i odpoczywac :-) tak wiec na maksa korzytsaj z przywilejow leniuchowania :-)
Raiqa lez lez jak Ci karza, i nie narzekaj, bo juz niebawem bedziesz wspominac z utesknieniem te chwile, w ktorych moglas nogi wywalic do gory i odpoczywac :-) tak wiec na maksa korzytsaj z przywilejow leniuchowania :-)