Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale nigdy nie spotkalam sie z uraza ze strony przechodniow,r aczej aprobata ;-) no bo czego sie wstydzic?
też raz jako dziecko widziałam jak koleżanka mojego wujka bez niczego wyciągnęła pierś przy mnie i przy moim wujku i karmiła dziecko..pamiętam moje skrępowanie wtedy mimo, iż miałam może z 6lat...
; dla mnie jest to czynność intymna, podobnie jak potrzeby fizjologiczne: wstydzić się nie ma czego, ale nie ma też co narażać innych na takie widoki. Dlatego przymierzam się jednak do chusty: po zanalizowaniu rynku zamierzam sobie taka uszyć własnoręcznie albo u krawcowej, bo wydaje mi się, że cena ca. 200 PLN za kawałek materiału to jednak lekka przesadaDlatego przymierzam się jednak do chusty: po zanalizowaniu rynku zamierzam sobie taka uszyć własnoręcznie albo u krawcowej, bo wydaje mi się, że cena ca. 200 PLN za kawałek materiału to jednak lekka przesada
za co oni chcą taką kase?! to samo jest z ubraniami dla ciężarnych..potrafią być 2 razy droższe od normalnych