Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

,ale pewnie już niedługo i przestana Cie męczyc.Po tobie chudzino pewnie jeszcze nic nie widać co? u nas w pracy wczoraj była koleżanka,która jest na wychowawczym,ale znów jest w ciązy,ma termin na koniec kwietnia i już całkiem duży brzuszek
Konserwa chyba juz nigdy sie nie zmieni
,ale może... Zdrówka !

Super termin
Zdrowka

U nas dla takich dzieciaczkow jak nasze to nie ma nic, kino dopiero w Gdansku i to w godzi porannych

Ale troche jeszcze pokimalam. Mam dla Was nowine ale jeszcze poczekam z ogloszeniem bo zapesze(nie jestem w ciazy, chodzi o Misie). Wlasciwie trzy nowiny mala pije rano mleko z kartonika,wieczorem jeszcze Bebiko. Ostatnio dalam jej czekolade i nic, chyba przeszla jej alergia. Narazie nie bede jej dawac za czesto czekolady
Survi gdzie sie podziewasz?Nie pisze ze zaspalas bo to nie mozliwe![]()
Kończę drugie zlecenie i wtedy się odezwę porządnie
W weekend Asia bedzie, to trochę odpocznę, a od poniedzialku zaczynam wielki i śmiertelnie nudny projekt, więc muszę siły zgromadzić
Ja nawet dziś w lekką panikę wpadłam, bo mi się pokićkało, że termin @ mi minął, ale test nie potwierdził, a po skrupulatnym obliczeniu okazalo się, że jednak mam jeszcze 2-3 dni
R na szczęście powoli zdrowieje, więc może nas zaraza w końcu opuści...
Chyba dam sobie i dziecku spokój, najważniejsze, że książki chce czytać, a milosci do opery bedzie ją musiała szkoła nauczyć;-)