reklama
hej
Pabla super ze mleństwo u mama mają się dobrze:-)
Kic oby mdlości szybko przeszły
kurcze ale fajnie wam z tymi ciążami
wczoraj byłam na spektaklu pt. "Dowód"
fantastyczna sztuka i cudowne wrażenia
kurcze zeby tak choć raz w miesiącu wyskoczyć na coś ciekawego, ale to jak z dieta - chęci są, z wykonaniem gorzej
już od roku do filharmonii z synem się wybieram
ups:-) już późno więc zmykam spać
zajrzę jutro
pa
Pabla super ze mleństwo u mama mają się dobrze:-)
Kic oby mdlości szybko przeszły
kurcze ale fajnie wam z tymi ciążami

wczoraj byłam na spektaklu pt. "Dowód"
fantastyczna sztuka i cudowne wrażenia
kurcze zeby tak choć raz w miesiącu wyskoczyć na coś ciekawego, ale to jak z dieta - chęci są, z wykonaniem gorzej

już od roku do filharmonii z synem się wybieram

ups:-) już późno więc zmykam spać
zajrzę jutro
pa
Hej!
Kasia to fajnie,ze Mikiemu sie spodobało i chce chodzić
Pabla współczuje Ci tych mdłości
,ale pewnie już niedługo i przestana Cie męczyc.Po tobie chudzino pewnie jeszcze nic nie widać co? u nas w pracy wczoraj była koleżanka,która jest na wychowawczym,ale znów jest w ciązy,ma termin na koniec kwietnia i już całkiem duży brzuszek
Post zdrówka dla Cinka,oby to ząbki były.
Kate ty to masz przeboje
Konserwa chyba juz nigdy sie nie zmieni
,ale może... Zdrówka !
Renia tak...ja też mam takie zamiary żeby sie raz na jakiś czas "odchamić" ale nie wychodzi

Może cos dziabne ze swojego projektu,bo termim mam na niedziele,a jeszcze w lesie jestem.Dyrekcja na szkoleniu to można sobie pozwolić na prywatę;-) A jutro jeszcze mam kolokwium i nic nie kumam i nie wiem czy zakumam ,bo wieczorkiem ide na babskie spotkano z bb opolankami,to nie będzie kidy sie pouczyc
Kasia to fajnie,ze Mikiemu sie spodobało i chce chodzić

Pabla współczuje Ci tych mdłości
,ale pewnie już niedługo i przestana Cie męczyc.Po tobie chudzino pewnie jeszcze nic nie widać co? u nas w pracy wczoraj była koleżanka,która jest na wychowawczym,ale znów jest w ciązy,ma termin na koniec kwietnia i już całkiem duży brzuszek
Post zdrówka dla Cinka,oby to ząbki były.
Kate ty to masz przeboje
Konserwa chyba juz nigdy sie nie zmieni
,ale może... Zdrówka !Renia tak...ja też mam takie zamiary żeby sie raz na jakiś czas "odchamić" ale nie wychodzi

Może cos dziabne ze swojego projektu,bo termim mam na niedziele,a jeszcze w lesie jestem.Dyrekcja na szkoleniu to można sobie pozwolić na prywatę;-) A jutro jeszcze mam kolokwium i nic nie kumam i nie wiem czy zakumam ,bo wieczorkiem ide na babskie spotkano z bb opolankami,to nie będzie kidy sie pouczyc

Dzien doberek!
Pabla super ze maluszek dobrze sie rozwija
Super termin
Kasia fajnie ze Miki sie przelamal
Kate mam nadzieje ze Twoj m w koncu sie obudzi
Zdrowka
Post ja ide dzis sie zwazyc, mam nadzieje ze troche drgnela
Madzia dasz rade z kolokwium trzymam kciuki. No a jak dyrekcja na szkoleniu to luzik
Renia fajnie sie jest tak wyrwac z domu
U nas dla takich dzieciaczkow jak nasze to nie ma nic, kino dopiero w Gdansku i to w godzi porannych
Iza rogale wyszly pyszneeeee! pierwszy raz mi sie udaly
Survi gdzie sie podziewasz?Nie pisze ze zaspalas bo to nie mozliwe
Mala wczoraj padla bez mycia i bez mleka, obudzila sie juz 7.20
Ale troche jeszcze pokimalam. Mam dla Was nowine ale jeszcze poczekam z ogloszeniem bo zapesze(nie jestem w ciazy, chodzi o Misie). Wlasciwie trzy nowiny mala pije rano mleko z kartonika,wieczorem jeszcze Bebiko. Ostatnio dalam jej czekolade i nic, chyba przeszla jej alergia. Narazie nie bede jej dawac za czesto czekolady
Pabla super ze maluszek dobrze sie rozwija
Super termin
Kasia fajnie ze Miki sie przelamal
Kate mam nadzieje ze Twoj m w koncu sie obudzi
Zdrowka
Post ja ide dzis sie zwazyc, mam nadzieje ze troche drgnela

Madzia dasz rade z kolokwium trzymam kciuki. No a jak dyrekcja na szkoleniu to luzik

Renia fajnie sie jest tak wyrwac z domu
U nas dla takich dzieciaczkow jak nasze to nie ma nic, kino dopiero w Gdansku i to w godzi porannych
Iza rogale wyszly pyszneeeee! pierwszy raz mi sie udaly
Survi gdzie sie podziewasz?Nie pisze ze zaspalas bo to nie mozliwe

Mala wczoraj padla bez mycia i bez mleka, obudzila sie juz 7.20
Ale troche jeszcze pokimalam. Mam dla Was nowine ale jeszcze poczekam z ogloszeniem bo zapesze(nie jestem w ciazy, chodzi o Misie). Wlasciwie trzy nowiny mala pije rano mleko z kartonika,wieczorem jeszcze Bebiko. Ostatnio dalam jej czekolade i nic, chyba przeszla jej alergia. Narazie nie bede jej dawac za czesto czekolady
survivor26
Mamy lipcowe'08
Survi gdzie sie podziewasz?Nie pisze ze zaspalas bo to nie mozliwe![]()
Bynajmniej, wstałam o 5.20
Kończę drugie zlecenie i wtedy się odezwę porządnie
Izabelka
Oski i Wercia
Dorka bardzo sie ciesze,ze wyszly i smakowaly; no i ze malej przeszla alergia; Werci tez juz daje zwykle mleko i na poczatku miala suche nogi, ale juz lepiej 
zrobilam nowe danie na obiad z cukinią jak ktos lubi; pyszne! pierwszy raz cukienie jadlam
teraz czas na odpoczynek;nareszcie
zrobilam nowe danie na obiad z cukinią jak ktos lubi; pyszne! pierwszy raz cukienie jadlam
teraz czas na odpoczynek;nareszcie
survivor26
Mamy lipcowe'08
No to jestem...musiałam odreagować cały tydzień zasuwu i najpierw odespałam trochę, a potem wzięłam się za generalne porządki...skończyło się na gruntownym posprzątaniu strefy rękodzielniczej....niby niewiele, a odzyskałam stół, 3 półki na regale i dobry metr kwadratowy p[owierzchni różnych
W weekend Asia bedzie, to trochę odpocznę, a od poniedzialku zaczynam wielki i śmiertelnie nudny projekt, więc muszę siły zgromadzić
Dorka, trzecia nowina jest nocnikowa może, czy chcesz nam oznajmić, że Misia się czytać nauczyła?:-) No i dobrze, że uprzedzasz, że nie o ciążę chodzi, bo my tu wszystkie czyhamy na ciąże kolejne
Ja nawet dziś w lekką panikę wpadłam, bo mi się pokićkało, że termin @ mi minął, ale test nie potwierdził, a po skrupulatnym obliczeniu okazalo się, że jednak mam jeszcze 2-3 dni
Post, i jak Młody - zdrowy? Flo przeszło zatrucie, natomiast znowu jakiś podejrzany katar się pojawił...ładujemy dopalacze antyprzeziębieniowe, bo jak się znowu rozchoruje, to się zastrzelę
R na szczęście powoli zdrowieje, więc może nas zaraza w końcu opuści...
Renia, ja także miałam i nadal mam ambitne plany ukulturniania....ale jak dotychczas kończyło się głównie na przeglądaniu repertuaru w Internecie
Chyba dam sobie i dziecku spokój, najważniejsze, że książki chce czytać, a milosci do opery bedzie ją musiała szkoła nauczyć;-)
Madzia, miłej zabawy na imprezce
Pabla, na ustalenie płci to jeszcze za wcześnie, nie? Ale grunt, że dzieciaczek zdrowy!
Nic, zmykam skończyć obiad i może jeszcze coś posprzatać, bo niedosyt czuję:-)
W weekend Asia bedzie, to trochę odpocznę, a od poniedzialku zaczynam wielki i śmiertelnie nudny projekt, więc muszę siły zgromadzić
Dorka, trzecia nowina jest nocnikowa może, czy chcesz nam oznajmić, że Misia się czytać nauczyła?:-) No i dobrze, że uprzedzasz, że nie o ciążę chodzi, bo my tu wszystkie czyhamy na ciąże kolejne
Ja nawet dziś w lekką panikę wpadłam, bo mi się pokićkało, że termin @ mi minął, ale test nie potwierdził, a po skrupulatnym obliczeniu okazalo się, że jednak mam jeszcze 2-3 dni
Post, i jak Młody - zdrowy? Flo przeszło zatrucie, natomiast znowu jakiś podejrzany katar się pojawił...ładujemy dopalacze antyprzeziębieniowe, bo jak się znowu rozchoruje, to się zastrzelę
R na szczęście powoli zdrowieje, więc może nas zaraza w końcu opuści...Renia, ja także miałam i nadal mam ambitne plany ukulturniania....ale jak dotychczas kończyło się głównie na przeglądaniu repertuaru w Internecie
Chyba dam sobie i dziecku spokój, najważniejsze, że książki chce czytać, a milosci do opery bedzie ją musiała szkoła nauczyć;-)Madzia, miłej zabawy na imprezce

Pabla, na ustalenie płci to jeszcze za wcześnie, nie? Ale grunt, że dzieciaczek zdrowy!
Nic, zmykam skończyć obiad i może jeszcze coś posprzatać, bo niedosyt czuję:-)
pabla27
Fanka BB :)
Surv - o płeć się nie dopytuj bo czekam tym razem do porodu:-) wcześniej nie chcemy wiedzieć:-) mozecie robić zakłady

oby u Flo nic oprócz kataru się nie przyplątało!
Madzia - no niestety widać już po mnie trochę, rano to wyglądam normalnie, ale po całym dniu jedzenia to conajmniej 8 mc się robi z mojego brzucha.
Dorka - super nowiny, Lena też od dłuższego czasu pije zwykłe mleko - właściwie odkąd poszła do żłobka. A co to za 3 nowina??
zmęczona jestem okrutnie, jeszcze miałam dziś zrobić zakupy spożywcze ale odpuściłam, poszłam do smyka i tylko jakieś pierdołki kupiłam, bo jutro popołudniu na spotkanko ze znajomymi idziemy i dla dzieciaków coś tam kupiłam. A rano fryzjer...w końcu bo już jestem zapuszczona jak diabli

oby u Flo nic oprócz kataru się nie przyplątało!
Madzia - no niestety widać już po mnie trochę, rano to wyglądam normalnie, ale po całym dniu jedzenia to conajmniej 8 mc się robi z mojego brzucha.
Dorka - super nowiny, Lena też od dłuższego czasu pije zwykłe mleko - właściwie odkąd poszła do żłobka. A co to za 3 nowina??
zmęczona jestem okrutnie, jeszcze miałam dziś zrobić zakupy spożywcze ale odpuściłam, poszłam do smyka i tylko jakieś pierdołki kupiłam, bo jutro popołudniu na spotkanko ze znajomymi idziemy i dla dzieciaków coś tam kupiłam. A rano fryzjer...w końcu bo już jestem zapuszczona jak diabli

reklama
Siedzę przy lampce wina i napawam się myślą, że kupiłam dziś ubrania w rozmiarze ...36! Fakt, że w Orsay'u, ale i tak się cieszę ;-)
Pabla, serio nie chcecie znać płci? Podziwiam. To było druga najważniejsza wiadomość, po tym jak wiedziałam, że dzidzius rosnie zdrowo ;-)
Pabla, serio nie chcecie znać płci? Podziwiam. To było druga najważniejsza wiadomość, po tym jak wiedziałam, że dzidzius rosnie zdrowo ;-)