reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

siadlam po korkach z lampka wina,a co i mi sie nalezy :d
Pabla masz piekny termin!!! pozazdroscic :):):)
jak ja bym chciala pieniazki z nieba hehe

reklama
hej
Pabla super ze mleństwo u mama mają się dobrze:-)
Kic oby mdlości szybko przeszły
kurcze ale fajnie wam z tymi ciążami:tak:

wczoraj byłam na spektaklu pt. "Dowód"
fantastyczna sztuka i cudowne wrażenia
kurcze zeby tak choć raz w miesiącu wyskoczyć na coś ciekawego, ale to jak z dieta - chęci są, z wykonaniem gorzej:sorry2:
już od roku do filharmonii z synem się wybieram:zawstydzona/y:

ups:-) już późno więc zmykam spać
zajrzę jutro
pa

Hej!
Kasia to fajnie,ze Mikiemu sie spodobało i chce chodzić:tak:
Pabla współczuje Ci tych mdłości:sorry2:,ale pewnie już niedługo i przestana Cie męczyc.Po tobie chudzino pewnie jeszcze nic nie widać co? u nas w pracy wczoraj była koleżanka,która jest na wychowawczym,ale znów jest w ciązy,ma termin na koniec kwietnia i już całkiem duży brzuszek:tak:
Post zdrówka dla Cinka,oby to ząbki były.
Kate ty to masz przeboje:szok: Konserwa chyba juz nigdy sie nie zmieni:sorry2: ,ale może... Zdrówka !
Renia tak...ja też mam takie zamiary żeby sie raz na jakiś czas "odchamić" ale nie wychodzi:sorry2::-p

Może cos dziabne ze swojego projektu,bo termim mam na niedziele,a jeszcze w lesie jestem.Dyrekcja na szkoleniu to można sobie pozwolić na prywatę;-) A jutro jeszcze mam kolokwium i nic nie kumam i nie wiem czy zakumam ,bo wieczorkiem ide na babskie spotkano z bb opolankami,to nie będzie kidy sie pouczyc:sorry2:

Dzien doberek!
Pabla super ze maluszek dobrze sie rozwija:tak:Super termin:tak:
Kasia fajnie ze Miki sie przelamal:tak:
Kate mam nadzieje ze Twoj m w koncu sie obudzi:tak:Zdrowka:tak:
Post ja ide dzis sie zwazyc, mam nadzieje ze troche drgnela:tak:
Madzia dasz rade z kolokwium trzymam kciuki. No a jak dyrekcja na szkoleniu to luzik:tak:
Renia fajnie sie jest tak wyrwac z domu:tak: U nas dla takich dzieciaczkow jak nasze to nie ma nic, kino dopiero w Gdansku i to w godzi porannych:baffled:
Iza rogale wyszly pyszneeeee! pierwszy raz mi sie udaly:tak:
Survi gdzie sie podziewasz?Nie pisze ze zaspalas bo to nie mozliwe:-D
Mala wczoraj padla bez mycia i bez mleka, obudzila sie juz 7.20:angry: Ale troche jeszcze pokimalam. Mam dla Was nowine ale jeszcze poczekam z ogloszeniem bo zapesze(nie jestem w ciazy, chodzi o Misie). Wlasciwie trzy nowiny mala pije rano mleko z kartonika,wieczorem jeszcze Bebiko. Ostatnio dalam jej czekolade i nic, chyba przeszla jej alergia. Narazie nie bede jej dawac za czesto czekolady:tak:

Survivor ale jak widac czuwasz nad obrotem spraw na forum;-):-D:-D
Dorka to super,ze Misi przeszło:tak:

no i doopa blada.Dyrektory są i nic nie zrobię,chociaż i tak się nudzę:baffled:

Dorka bardzo sie ciesze,ze wyszly i smakowaly; no i ze malej przeszla alergia; Werci tez juz daje zwykle mleko i na poczatku miala suche nogi, ale juz lepiej :)
zrobilam nowe danie na obiad z cukinią jak ktos lubi; pyszne! pierwszy raz cukienie jadlam
teraz czas na odpoczynek;nareszcie

No to jestem...musiałam odreagować cały tydzień zasuwu i najpierw odespałam trochę, a potem wzięłam się za generalne porządki...skończyło się na gruntownym posprzątaniu strefy rękodzielniczej....niby niewiele, a odzyskałam stół, 3 półki na regale i dobry metr kwadratowy p[owierzchni różnych:-D W weekend Asia bedzie, to trochę odpocznę, a od poniedzialku zaczynam wielki i śmiertelnie nudny projekt, więc muszę siły zgromadzić:tak:

Dorka, trzecia nowina jest nocnikowa może, czy chcesz nam oznajmić, że Misia się czytać nauczyła?:-) No i dobrze, że uprzedzasz, że nie o ciążę chodzi, bo my tu wszystkie czyhamy na ciąże kolejne:tak: Ja nawet dziś w lekką panikę wpadłam, bo mi się pokićkało, że termin @ mi minął, ale test nie potwierdził, a po skrupulatnym obliczeniu okazalo się, że jednak mam jeszcze 2-3 dni:-p

Post, i jak Młody - zdrowy? Flo przeszło zatrucie, natomiast znowu jakiś podejrzany katar się pojawił...ładujemy dopalacze antyprzeziębieniowe, bo jak się znowu rozchoruje, to się zastrzelę:baffled: R na szczęście powoli zdrowieje, więc może nas zaraza w końcu opuści...

Renia, ja także miałam i nadal mam ambitne plany ukulturniania....ale jak dotychczas kończyło się głównie na przeglądaniu repertuaru w Internecie:-p Chyba dam sobie i dziecku spokój, najważniejsze, że książki chce czytać, a milosci do opery bedzie ją musiała szkoła nauczyć;-)

Madzia, miłej zabawy na imprezce:tak:

Pabla, na ustalenie płci to jeszcze za wcześnie, nie? Ale grunt, że dzieciaczek zdrowy!

Nic, zmykam skończyć obiad i może jeszcze coś posprzatać, bo niedosyt czuję:-)

Surv - o płeć się nie dopytuj bo czekam tym razem do porodu:-) wcześniej nie chcemy wiedzieć:-) mozecie robić zakłady:-D:-D
oby u Flo nic oprócz kataru się nie przyplątało!
Madzia - no niestety widać już po mnie trochę, rano to wyglądam normalnie, ale po całym dniu jedzenia to conajmniej 8 mc się robi z mojego brzucha.
Dorka - super nowiny, Lena też od dłuższego czasu pije zwykłe mleko - właściwie odkąd poszła do żłobka. A co to za 3 nowina??
zmęczona jestem okrutnie, jeszcze miałam dziś zrobić zakupy spożywcze ale odpuściłam, poszłam do smyka i tylko jakieś pierdołki kupiłam, bo jutro popołudniu na spotkanko ze znajomymi idziemy i dla dzieciaków coś tam kupiłam. A rano fryzjer...w końcu bo już jestem zapuszczona jak diabli:dry:

reklama
Siedzę przy lampce wina i napawam się myślą, że kupiłam dziś ubrania w rozmiarze ...36! Fakt, że w Orsay'u, ale i tak się cieszę ;-)
Pabla, serio nie chcecie znać płci? Podziwiam. To było druga najważniejsza wiadomość, po tym jak wiedziałam, że dzidzius rosnie zdrowo ;-)

Do góry