reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Chciałabym być w spa... Pracowicie i na komp nie było za bardzo czasu. No ale teraz relax
Kic, może jednak nie będzie Cię nudziło...
Dziś Miki oświadczył, że chciałby chodzić na korektę w przedszkolu (gimnastyka korekcyjna - niezłym slangiem zajechał ;-)) No ja opad szczęki, bo przecież on z tych co generalnie nie uczestniczą w niczym dodatkowym... A niech chodzi, bo przecież pokrzywiony ;-)

reklama
Hej!
Kic oby nudnosci nie trwaly dlugo:tak:
Kasia no niezle a Miki sie rozerwie:-D
Survi a Ty tak szybko wstajesz? Ja o 9 nieraz nie moge sie zwlec:baffled:
Widze ze wszystkie zapracowane, a ja nie mialam za bardzo jak zagladnac. Robilam obiad i mialam malego goscia.Kolezanka szla do dentysty i podrzucila mi swoja coreczke(3mies.) Mialam zabawe bo co chwile Misia chciala na rece, wciskala Lilce widelec, lyzke do buzi itp.:baffled:Pozniej mala sie tak obsrytala ze musialam ja myc prawie cala:tak:Wszystko miala brudne:tak:
Misia juz po kapieli siedzi i cos tam opowiada G. Spac raczej nie bedzie bo spala ze mna od 16-18:baffled:

Witajcie! U nas znowu paskudna noc, tym razem Flo dopadł atak pawiów:sorry: Chyba jej gotowa ryba mrożona zaszkodziła, bo nic innego trefnego nie jadła, ale 2 godziny co przysnęła to się budziła i pościel do zmiany...do żłobka poszła, bo twierdziła że brzuszek malo boli, dałam nifuroksazyd no i zobaczymy, czy zaraz nie będę po nią gnać awaryjnie...wolałabym nie, bo dziś mam znowu ciężki dzień w pracy a R wróci pewno kolo 20. I generalnie do niedzieli go za wiele oglądać nie bedziemy, ostatni montaż ma w sobotę o 19.00 na drugim końcu województwa:-(

Kasia, no to fajnie, że Miki się odważył - dorośleje moze chlopak?:tak: A korekcyjna na pewno nie zaszkodzi, gdybym ja w dzieciństwie chciała chodzić, to może bym teraz takiego garba na plecach nie miała:-p

Dobra, zmykam do roboty, bo już jasno się za oknem robi, a ja się jeszcze obijam:-)

Survivor taaa w SPA:cool:
Roboty pełno wczoraj,a jeszcze babka mi pod koniec tak ciśnienie podniosła,ze jak wracałam do domu,to myślałam,ze porozjeżdżam wszystkich po drodze.Zaraz idę tłumaczyć to do dyrektora,bo ta franca nie omieszkała do niego jeszcze wczoraj zadzwonić i sie poskarżyć:wściekła/y:
Zdrówka dla Flo.Mam nadzieję,ze to ta ryba jednak i ,ze już jej wszystko wyszło;-)
Kasia no no jak chce to niech idzie,ale slangiem zajechał:-D
Dorka to akurat normalna pora do wstawania dla większości ludzi:tak: także ty masz luz blues:tak:
Kicrym oo i jaki suwaczek ładny:tak: Oby Cie dużo nie męczyło:tak:

no to uciekam polowac na dyra:cool2:

Czesc.
Survi trzymam kciuki zeby Flo sie bardziej nie rozchorowala:tak:
Madzia ja jak ide na 6 to wstaje o 5.20:-) do pracy mam 5 min., ale ciezko mi wstac:tak:
Jak poszlo z dyrkiem?

Ja dzis zamierzam robic rogale Izy.Dieta poszla sobie. Poprostu bede mniej jesc. Ta faze uderzeniowa bede robila sobie co jakis czas. Ale nie chce jesc chleba i sobie robic ten dukanowski:tak:Nie wiem czy cos to da ale warto sprobowac:tak:Slodyczy troche tez musze jesc:-p

melduję się po spa :)
u mnie tez dużo się dzieje, biegam tu i tam
młody znowu gorączkuje..ma spuchnięte dziąsła bo chyba 3 idą ale równie dobrze może się kluć jakaś choroba więc noc spędziłam z wijącym się chłopcem który lekko parzył:-) więc czuję sie akurat jak po spa:-D
Madzia.to się tłumacz tłumacz, ja dzisiaj tez mam spotkanie o wynikach:cool2:
Dorka...u mnie nie wiem jak jest bo wagę młody rzucił i działa czasem a czasem nie, mam wrażenie że ciut znowu poszło coś w dół ale dosłownie odrobinę:-) ja się zawzięłam i nie bedzie mi tu ciało mna rządziło, także jak to mówi Bob...Damy radę....have no fear...i tak dalej:-):-):-):-)
trzymam kciuki
Kic...ale, Ci fajnie :) ach
miłego dnia:-)

Witam, poczytałam, ale nie odpiszę bo ledwo zipię:-( od wczoraj jestem na chorobowym, taka zdechła byłam - jestem, ale już ciut lepiej:-p w ogóle w sobotę mieliśmy z M wojnę na noże i widelce, tak że w niedzielę zgarnęłam Małego i poszłam do Mamy:wściekła/y: ciężko mi było strasznie, ale musiałam zastrajkować bo nie dało rady inaczej:szok: myślałam, że Mały będzie tęsknił, ale nie miał zarąbistą frajdę, że u Babci śpi:-p w wtorek Tatulek po nas przybył, ale widzę, że niewiele mój strajk dał:-( nic chyba już tak zostanie i będę musiała wszystko olewać, tylko żeby to takie proste było:zawstydzona/y: na dodatek to choróbsko, a tam:wściekła/y: zmykam bo roboty trochę jest, a że jestem zarypiście słaba to robię wszystko na raty:-p
Kic współczuję mdłości:eek: myślałam, że razem znowu będziemy lipcówkami bo istniała taka szansa, ale dostałam okres 2 dni przed terminem:szok: - może i dobrze:sorry2:
Miłego dnia, jeszcze dziś zajrzę:-)

heja
Dorka mam nadzieje,ze rogale wyszly :)
Kate tule mocno i zycze zdrowia i swietego spokoju
Surv jak Florcia? mam nadzieje,ze lepiej
idzziemy zaraz do kosciola; dzisiaj 2 rocznica smierci mojej babci:(

witam i ja przelotem...
Kic - oby mdłości szybko minęły, ja niestety wciąż mam i z reguły co rano ląduję z głową w muszli:sorry: ale też całkiem sporo jem, zupełnie inaczej niż z Leną.
Surv - zdróweczka dla Flo! oby to jednorazowa przypadłość żołądkowa!!
Madzia - oj, to nerwy miałaś, ludzie potrafią zaleźć za skórę nieźle...\
Kate - niestety do facetów wszystko ciężko dociera, życzę cierpliwości i siły.
Post - zdróweczka dla Cinka, oby to tylko ząbki były!
u nas odpukać zdrowotnie ok, ja właśnie po usg i w ogóle dziś dobry dzień, bo wpadły mi jakieś dodatkowe, niespodziewane pieniądze ( a miesiąc fatalny, więc generalnie jak gwiazdka z nieba:-) ) i na usg same dobre wieści, wszystkie wymiary w normie, dzieciaczek zdrowy i wesoły, termin z usg potwierdzony na 26 maja:-).

reklama
Melduję się. U nas pracowicie i jakoś czasu brak. Ale fajnie, że jutro już piątek, to odsapnę. W niedzielę urodziny małej dziewczynki, więc też będzie wesoło. Miki był na korekcie i podobało mu się! Powiedział, że zawsze będzie chodził. Bardzo mnie to cieszy, bo przełamuje swoje bariery.
Kate, zdróweczka i poprawy relacji z m
Pabla, super taka dodatkowa kaska. Ja dostałam dziś bony ;-)
Surv, jak Florka? Przeszło?
Post, żeby nic się u Cinka nie wykluło...
Jakaś padnięta znów jestem...

Do góry