• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
Witam,
Surv ręce opadają na te całą sytuacje i przyznam szczerze, że ja bym nie miała na to nerw:eek: podziwiam Cię, że jeszcze masz siły walczyć bo ja pewnie usiadłabym w kącie, rozbeczała się i pokornie pogodziła się z tym,że mam zalaną chałupę:sorry: mam nadzieję, że uda się załatwić wszystko po Waszej myśli;-)
Madzia a z tym Twoim garażem to też niezłe numery:szok: ja dziękuje, niech się Kobita ogarnie i przestanie kity wciskać, tylko załatwi sprawę jak należy;-) trzymam kciuki:-)
co do aparatu to mnie ten luksus kosztuje 1800zł (musiałam dać całość, choć słyszałam, że niektórym pozwoliła wpłacić w ratach:dry:) i tylko górna szczęka plus co miesiąc przez 1,5 roku 100zł za wizytę - nie ważne co robi, zawsze tyle samo;-) dół sobie odpuszczam, zacznę lepiej zbierać na cycki:-p
Tosika współczuje warunków pogodowych;-) ja dzisiaj idę na noc, ale na szczęście mam się z kim zabrać bo jakbym miała sama jechać tobym się posrajtoliła w gacie tak się teraz boję jeździć:eek: walka o zimowe opony, choćby używane, na razie jest na korzyść Konserwy:-( twierdzi, że zimówki g...no mi dadzą bo ja w letnich oponach w eleganckich warunkach nie umiem jeździć a co tu powiedzieć o zimowych:-( zawsze wie lepiej:wściekła/y:
Kic to już jutro usg:-D:-D:-D:-D ale fajnie, też bym chciała:-p pomijając tę moją niewydarzoną Konserwę to dzidziusia bym chciała:tak: trzymam kciuki, żeby wszystko było w należytym porządku no i żeby Dzidz coś już pokazał(a):-D
u nas zarąbiste mrozy a ja dziś byłam u fryzjera na farbowaniu, teraz to mam marchewę na głowie plus mój szalony turkus ( którego żadna z Was nie widziała:-)) normalnie zestaw Happy Meal:-p:-p:-p jak zrobię sobie jakieś przyzwoite fotki, a w piątek będzie okazja bo mam babską imperskę to się Wam pokażę w czymś innym niż w dresie no i bez spinki:cool2: zmykam, bo niedługo trza będzie szykować kąpiele i te sprawy:-D buziaki i miłego wieczoru;-)

Ostatnia edycja:
Cześć,wreszcie dotarłam
Kate to nie zły koszt takiego aparatu,nie wiedziałam,że to tyle kosztuje. A ja w poniedziałek pierwszy raz siadałam u teściowej na fotelu,nie miałam wyboru bo mi się ząb ukruszył.Ale było ok:-)
Surv,gdzie się można dowiedzieć o takiej akcji?
Madzia jakoś nie doczytałam co u was wyszło z tym garażem.
Tosika głupoty gadasz,jakie zmarszczki??
Kic widzę,że polowanie na ciuszki już rozpoczęte:-)
Wy tu wszystkie pichcicie,prezenty kupujecie.A ja nic.Jak zwykle na ostatnią chwilę.
A gotować nic nie gotuję,jakieś ciasto upiekę,do teściów jedziemy,więc mam luzik.

Kate, koniecznie zdjęcie wklej - czyli mamy na forum dwie marchewki ;-)
Kamu, a gdzieś Ty nam sie zapodziała? Ale dobrze, że się odnalazłaś. Jeszcze musimy Renię jakoś ściągnąć
Nooo, dziś wreszcie przyzwoicie do domu wracałam - pół godzinki. Ale mróz chwyta piekny...

witajcie moje kochane

dziewczyny w Smyku sa fajne promocje na zabawki:tak:ja dzisiaj małej kupiłam od babć (wygodne nie? dały pieniazki i kazały dzieciom pokupować prezenty;-)) stoliczek edukacyjny chyba 100 taniej i pudlo ciastoliny:-)
Surv chyba rzeczywiście najlepiej prawnika się doradzić:tak: a masz kogoś?
Madzia nie daj się zwieść niewinnym uśmiechom, szczególnie że ty też inżynier:-)
Kate turkusowaa marchewka....hmm brzmi słodko:-D:-D:-D prosim o zdjęcia:-p:-p
Kic u mnie wyszło, że cipuszka dopiero w kwietniu (bo podobno szybciej widać dzyndzołka:-p a masz może jakieś zachcianki? to może na razie tak zaczniemy sądować:-p
Kasiu dobrego masz męża:tak: i ja tez nie lubię takich kierowców:wściekła/y: bez tzw. fantazji:sorry:
Iza a może kup pierniczki w sklepie ...i po swojemu je ozdób:cool2::-p:-p:-p

wiecie co, trochę zaczynam się martwić, bo Tośka znowu nie chce jeść:-( np. dzisiaj zjadła rano 5 lyżek zupki mlecznej, później aktimelka, z dwie mandarynki, dwa kęsy bułeczki słodkiej na obiad tylko zupka i na kolację kaszka i tyle przez caly dzien jadła:-( to chyba za mało jak na taką dziewczynkę:no:
a jutro idę do fryca, bo odrost mi już do pachy sięga:sorry2: no i przyjeżdża jutro moja mama i będzie do niedzieli (yes yees yes urlop od kuchni!!!:-p) M mi załatwil (bo wyjeżdża z moim tatą na polowanie i załatwil mi "opiekę" na te dni:-p:-p) więc ja juz na piątek z koleżankami umówiłam się na babskie wyjście:-D:-D:-D najpierw kino a później jakaś kolacyjka i grzaniec na mieście:-):-):-) alez się cieszę:tak:ale znając moje "zasiedzenie" to pewnie w piatek po południu zadzwonie do dziewczyn, że "coś" mi wypadlo:zawstydzona/y: (i to nic, że jestem inicjatorem wypadu;-))

Witam, u nas tez mnostwo sniegu:tak: Kilka wypadkow bylo. Kolezanka z pracy miala wypadek , zatrzymywala sie a koles w nich wiechal a potem oni w samochod z przodu az poduszki wystrzelily:tak: ale nic im sie nie stalo. Samochod do kasacjii:tak: To bylo we wtorek jechali do pracy.
Survi to masz dzis dzien atrakcji dostarczanych przez Flo;-)
Tosika mysle ze Tosika zjadla tyle ile potrzebowala:tak: Ja tez czasami sie martwie ze Misia nie je(ma takie dni wtedy nie je obiadu, pije mleko, skubnie kanapke i tyle:no:) ale daje jej spokoj i za kilka dni je normalnie:tak:
KATE zimowki duzo daja na sniegu, ja tez sie ucze jezdzic po sniegu. Jutro jade na noc samochodem:eek: Pokazuj wyrazniejsze zdjecie bo te na zamknietym niewyrazne strasznie:tak:
Kic daj znac jak tam po wizycie:tak:
Madzia wspolczuje z tym garazem:-( Walczcie do konca:tak:
Iza ja za bardzo tez nie potrafie piec ciastek, ale pierniki w zaszlym roku mi wyszly, a w tym roku robie kruche ciastaczka o takie Wielkie Żarcie - Przepis - Ciasteczka kruche łatwe i smaczne
Kamu dawno Cie nie bylo, widac ze bedziesz miala nie duzo do zrobienia, bynajmniej odpoczniesz:tak:
Kasia fajnie ze tak szybko dotarlas do domu:tak:
U nas Misia od tygodnia spi bez pieluchy, wczoraj byla wpadka i zsikala sie do lozka:eek:Dzis bylo oki tyle ze wstala i nasikala na podloge:wściekła/y: Nie krzycze na nia tylko mowie ze ma brzytkie spodenki itp. Przed chwila zrobila do nocnika.
Ja prezenty juz wszystkie mam, tylko czy dojda na swiet?
Moja chrzesniaczka jest w szpitalu :-( Ma kaszel krtaniowy, dusila sie. Zostaja do jutra:-(

Hejka:)
Ja czekam na mamę i zaraz się zbieram do lekarki :)
Dorka zdrówka dla chrześnicy, oby szybko ze szpitala wyszli:tak:
Kamu no coż jak mus to mus:-pale jak przeżyłaś to znaczy że teściowa cie lubi;-):-p:-D
Surv pewnie coś z Flo upieczesz, żeby ją zająć;-)mój Kuba ma ostatnio fazę na sprzątanie-układa swoje ciuchy, myje talerze i smaruje sobie chleb:-D
Tosika no fakt niby mają fajne ceny,ale z wyborem to już kiepsko, wszytsko wyprzedaja i przynajmniej u mnie nie domawiają :/ środek zimy jest a butów zimowych już u mnie nie dostaniesz :/

Kicrym i co i co??????
Survivor to masz dzień atrakcji:-p
Kate zimówki bardzo dużo dają,my w jednym mamy a w drugim całoroczne i nieby na początku sobie radziły,ale teraz tańcuję na lodzie w tych całorocznych oczywiście.Nie wyobrażam sobie jeździć w letnich,tym bardziej ,ze juz kilka razy ruszyc nie mogłam na skrzyżowaniu.
Ja tam turkus widziałam.I bardzo fajnie,ze jestes "kolorowa" zimą:tak: żywe kolory poprawiają nastrój;-)
Tosika ooo jak Ci tej babskiej imprezy zazdroszczę:sorry2:

Ja dzisiaj mam dyżur do 22:dry: ale za to roano wypchnęłam chłopaków a sama do 9 pospałam:-p Gracik mi dzisiaj nie odpalił,bo akumulator padł:wściekła/y: a ja sobie jeszcze odczulanie zaplanowałam,więc z buta do szpitala,dobrze,ze mam blisko,i autobusem do pracy,dobrzez,ze miarę szybko wyszłam.
Teraz sie tylko martwię jak ja o tej 22 do domu wrócę,chyba tatę ściągnę,bo na taxi nie wzięłam kasy:sorry2:

a przy okazji pobytu w szpitalu napatrzyłam się na dzidziolki,bo tam też poradnia okulistyczna jest i normalnie coraz bardzie mi sie takiego chce:-p Chyba do tego chirurga zadzwonie już dzisiaj:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry