Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
podziwiam Cię, że jeszcze masz siły walczyć bo ja pewnie usiadłabym w kącie, rozbeczała się i pokornie pogodziła się z tym,że mam zalaną chałupę
mam nadzieję, że uda się załatwić wszystko po Waszej myśli;-)
ja dziękuje, niech się Kobita ogarnie i przestanie kity wciskać, tylko załatwi sprawę jak należy;-) trzymam kciuki:-)
) i tylko górna szczęka plus co miesiąc przez 1,5 roku 100zł za wizytę - nie ważne co robi, zawsze tyle samo;-) dół sobie odpuszczam, zacznę lepiej zbierać na cycki
walka o zimowe opony, choćby używane, na razie jest na korzyść Konserwy:-( twierdzi, że zimówki g...no mi dadzą bo ja w letnich oponach w eleganckich warunkach nie umiem jeździć a co tu powiedzieć o zimowych:-( zawsze wie lepiej

ale fajnie, też bym chciała
pomijając tę moją niewydarzoną Konserwę to dzidziusia bym chciała
trzymam kciuki, żeby wszystko było w należytym porządku no i żeby Dzidz coś już pokazał(a)

jak zrobię sobie jakieś przyzwoite fotki, a w piątek będzie okazja bo mam babską imperskę to się Wam pokażę w czymś innym niż w dresie no i bez spinki
zmykam, bo niedługo trza będzie szykować kąpiele i te sprawy
buziaki i miłego wieczoru;-)
ja dzisiaj małej kupiłam od babć (wygodne nie? dały pieniazki i kazały dzieciom pokupować prezenty;-)) stoliczek edukacyjny chyba 100 taniej i pudlo ciastoliny:-)
a masz kogoś?

prosim o zdjęcia

a masz może jakieś zachcianki? to może na razie tak zaczniemy sądować
i ja tez nie lubię takich kierowców
bez tzw. fantazji

no i przyjeżdża jutro moja mama i będzie do niedzieli (yes yees yes urlop od kuchni!!!
) M mi załatwil (bo wyjeżdża z moim tatą na polowanie i załatwil mi "opiekę" na te dni
) więc ja juz na piątek z koleżankami umówiłam się na babskie wyjście

najpierw kino a później jakaś kolacyjka i grzaniec na mieście:-):-):-) alez się cieszę
ale znając moje "zasiedzenie" to pewnie w piatek po południu zadzwonie do dziewczyn, że "coś" mi wypadlo
(i to nic, że jestem inicjatorem wypadu;-))
Kilka wypadkow bylo. Kolezanka z pracy miala wypadek , zatrzymywala sie a koles w nich wiechal a potem oni w samochod z przodu az poduszki wystrzelily
ale nic im sie nie stalo. Samochod do kasacjii
To bylo we wtorek jechali do pracy.
Ja tez czasami sie martwie ze Misia nie je(ma takie dni wtedy nie je obiadu, pije mleko, skubnie kanapke i tyle
) ale daje jej spokoj i za kilka dni je normalnie
Pokazuj wyrazniejsze zdjecie bo te na zamknietym niewyrazne strasznie

Dzis bylo oki tyle ze wstala i nasikala na podloge
Nie krzycze na nia tylko mowie ze ma brzytkie spodenki itp. Przed chwila zrobila do nocnika.
ale jak przeżyłaś to znaczy że teściowa cie lubi;-)

żywe kolory poprawiają nastrój;-)
ale za to roano wypchnęłam chłopaków a sama do 9 pospałam
Gracik mi dzisiaj nie odpalił,bo akumulator padł
a ja sobie jeszcze odczulanie zaplanowałam,więc z buta do szpitala,dobrze,ze mam blisko,i autobusem do pracy,dobrzez,ze miarę szybko wyszłam.
Chyba do tego chirurga zadzwonie już dzisiaj