• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Witam:)
Surv :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno padłam, chyba zacznę te Twoje posty kopiować i sama coś wydam, bo ty się chyba za ta książkę nie weźmiesz:-p:-D:-D:-D
Beaa no znajomy mojej sis zamawiał w PL opony zimowe, żeby dojechać jakoś do świąt,obecnie stoją w korku już 5 godzinę i jakoś nie zapowiada się żeby z Niemieckiej autostrady zwineli stojącego w poprzeg tira:dry:dziękuję za gratulacje, zdrówka dla Ciebie:)
KATE oby nocka szybko minęła, ja tez wychodzę z Kubą jak jest mróz, spoko :)
Izabelka a no tak już jest że najpierw rodzice gadają że z nimi nie współpracujemy a jak jest jakieś spotkanie to nawet połowy nie ma:dry:
zdjęcia raczej juz dzisiaj nie wkleje, bo mimo że mam L4 byłam w pracy a potem wycinałam anioły na kiermasz, ale obiecuje że wkleje:-p

reklama
Surv ja cie kocham po prostu:):):) a mialam kiepski humor :) dziekuje, wypije winka, moze sie przylaczycie? mąż ma pocha i poszedl z kumplem do garazu wiec mam wolne :d
Beaa i Sylcia zdrowka
my w srode jeszcze do pracy niestety

bylam na warsztatach i tak jak na Halloween bylo super; Wera to juz sie zaklimatyzowala na amen; Oski poszedl do pani dyrektor i zapisal Wercie do przedszkola:) ubaw po pachy; juz napisalam podanie i w poniedzialek zaniose :) porobilismy ozdoby -byly biale ze stropianu a my je ozdabialismy i ustroilismy choinke; bylo malo rodzicow,ale atmosfera przednia, koledy, pierniczki i kawa; super
dowiedzialam sie,ze moj Oskar bedzie spiewal!!! z dwojka dzieci zwrotke a reszta refren- jestem dumna; a pan od rytmiki ich nagrywal, jak wyjdzie to bedzie mila pamiatka; we czwartek wystepy, oj znowu bede ryczec:D

Witam rankiem :)
Izabelka fajnie że imprezka w przedszkolu udana, widać Oski ma super n-lkę:tak:no i nagranie, super, też bym chciała żeby Kuba kiedyś zaspiewał:tak::-)
U nas od rana zimnica, zrobiłam szybkie zakupy, czekam na mamę i sis, bo dotarła do PL wczoraj o 23:sorry:pierwszy raz tak długo jechali, no ale wiadomo-pogoda.
miłego dnia!

moja siostra przyjezdza w poniedzialek, tez sie nie moge doczekac
wlasnie usiadlam, sprztam od rana i dre sie na dzieci :( mam zrobiony salon i pokoj dzieci na glanc; zostala mi sypialnia, reszta mąż; ale jestesmy na wojennej sciezce, wiec pewnie nic nie tknie
w kazdym razie musze sie wykapac, powinno mi to dobrze zrobic :)

bry dobry:-)
przeczytałam wszystko ale tak wgłębilam się w posta Pat, żem wszystko zapomniałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Kic ma racje, dziewczyno kocham Twój punkt widzenia na świat:-D:-D:-D:-D:-D:-D bossssskooooo i proszę więcej na zakapu chodzić i nam relację zdawać:-D:-D:-D:-D:-D:-D aczkolwiek ja Ci powiem, gdybym byla blisko ciebie to bym napewno ubrała Ciebie cudownie:-) po prostu tu nie chodzi o Twoją figurę (bo masz świetną) a złe doradczynie-panie sklepowe:dry:
Kic ty tam się nie przeciążaj, i super że wszsytko łoki toki z fasoleczką:tak:
Iza widzisz jak fajnie wychowujesz swoje dzieciorki:-) Oski nawet o przyszlosć i edukację siostry zadba:-):-p a M wyślij na ryby, przy takim mrozie może ochłonie;-)
Dorka zdrówka dla chrześniaczki!!
Sylcia zdróweczka:tak:
a moj ja wiecie na sarenkach....dwunożnych:-p, mama przejęła kuchnię a ja wypoczywam...no prawie;-) byłam dzisiaj na zakupach, normalnie masakra i w sklepach (ludzi multum) i na drodze (sypie i sypie):sorry: a wieczorem dziewczyny mnie wyciagają na te kino i grzańce a mi się dosłownie nie chce ruszać z domciu:no: jedna koleżanka powiedziala, że przyjedzie po mnie i sie nie ruszy z domu, dopóki ja nie ruszę swoich czterech liter:-p i tak kombinuję jak by tu nnie jechać:cool2:

Witajcie, ja na moment, bo mam empatycznego kaca....tzn. ja nic nie piłam, oprócz kieliszka szampana, ale jak patrzę na swojego męża, to czuję się jakbym 3 dni piła:-p Impreza była drętwa nieludzko dla osób, które mają nieco inne widzenie dobrej zabawy, niż uchlanie się na umór w godzinę...co ciekawe, największą klasę okazali nasi ziomale z dzielnicy, ktorzy się po prostu zgodnie z tym co od nich oczekiwano, elegancko uwalili na wesoło, natomiast widok właścicieli firmy i kadry kierowniczej spadającej ze schodów (dosłownie) był lekko niesmaczny...cóż, jaki kraj, taki biznes:-p Z milych niespodzianek, okazalo się, że głównym cichym udziałowcem w tej 'swiatowej' firmie jest mój kolega z klasy, więc przynajmniej mężowi dobry PR zrobiłam:-)
Generalnie odsiedziawszy przepisowe 3 godziny, z ulgą się oddalilam, zostawiając R, żeby się w końcu zaczął dobrze bawić, z przykazem że ma pilnować własnej d****, ale przede wszystkim aparatu, bo droższy:-p:-p:-p Wrócił z aparatem i d*** nienaruszoną (podobno:-p) kolo 4 i nawet już nieludzkim wysiłkiem zgrzebał się poszedł po choinkę;-) A teraz choinka stoi i cieknie, bo strasznie oblodzona była, a młoda co 30 sekund pyta "gotowa juś inka"?:-)

Lecę do roboty, bo mam pracowity weekend, a w tym stanie ala kacowym idzie jakby sierp z d*** ciągnął:sorry:

Surv, MUSISZ napisać książkę - to będzie hit! Normalnie sikam, jak Cię czytam ;-) Nie wiem czy Madzia potwierdzi, ale "drogowcy" "bawią się" tak samo :-/
Izabelka, na rybach? Tosika, na polowaniu? Podziwiam te pasje i ... nie rozumiem ;-)
Kic, faktycznie w H&M można oczopląsu od promocji dostać, ale nie dałam się i nic nie kupiłam - za dużo ubrań w domu ;-)

reklama
czesc mamusie
jestem przerazona, bo Oskar chyba ma zapalenie krtani; szczeka zamiast kaszlec; wstal dzisiaj i ma kaszel i gardlo go boli; mąż pojechal na ryby i nie moge sie do niego dodzwonic kurrr....de musze isc z nim do lekarza; poczytalam na necie i nie jest fajnie...jakies dusznosci moga byc itp
mielismy isc na urodziny do kolegi Oskara; we czwartek mial wystepowac; wszystko na nic :( szkoda...
znalazlam fajna strone do sciagania muzyki - wciagu 3 sek mam piosenke:) caly wieczor sciagalam hihi chce dac mamie plyte z jej ulubionymi piosenkami na Gwiazdke
mam nadzieje,ze dzisiejszy dzien bedzie dla was mily!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry