Madzia737
Maciuś i Majeczka
Hej!
Survivor jesteś niemożliwa po prostu.Masz tu swój fan klub
Co do imprez firmowych,to u nas bynajmniej na Dniu Drogowca było całkiem kulturalnie;-) tzn dyrektorzy sie gdzies później zmyli,więc ostatecznie nie wiem jak wyglądali
Natomiast na wycieczce było kilku amatorów % i ciekawie nie wyglądali
Dorka ło to Misia będzie zachwycona.Ja też czekam na przesyłkę.
Renia do chirurga idę jutro
a ty częściej do nas wpadaj
Izabelka zdrówka dla Oskara
Kate dla Antosia również
Ja jakos przezyłam ostatni weekend szkolny,koło napisałam chyba nawet w miarę ok,projektu nie oddałam,bo się nie wyrobiła,ale nikt nie oddał
Choinka ubrana,u rodziców tez wczoraj ubieraliśmy.
Nie wiem co mam zrobic do teściów na wigilię,teściowa mówi,ze nic,mama też nie potrzebuje mojej pomocy,ale jak to tak na gotowe przydziemy
chociaż ciasta i ciasteczka zrobię - akurat mam czwartek wolny to popieke i posprzątam.
Nie wiem co sie dzieje,ale w głowie mi się kręci od kilku dni
i mam nadzieję,ze to nie ma nic wspólnego z @ ,która się spóźnia 2 tygodnie
Survivor jesteś niemożliwa po prostu.Masz tu swój fan klub

Co do imprez firmowych,to u nas bynajmniej na Dniu Drogowca było całkiem kulturalnie;-) tzn dyrektorzy sie gdzies później zmyli,więc ostatecznie nie wiem jak wyglądali
Natomiast na wycieczce było kilku amatorów % i ciekawie nie wyglądali
Dorka ło to Misia będzie zachwycona.Ja też czekam na przesyłkę.
Renia do chirurga idę jutro
a ty częściej do nas wpadaj
Izabelka zdrówka dla Oskara
Kate dla Antosia również

Ja jakos przezyłam ostatni weekend szkolny,koło napisałam chyba nawet w miarę ok,projektu nie oddałam,bo się nie wyrobiła,ale nikt nie oddał

Choinka ubrana,u rodziców tez wczoraj ubieraliśmy.
Nie wiem co mam zrobic do teściów na wigilię,teściowa mówi,ze nic,mama też nie potrzebuje mojej pomocy,ale jak to tak na gotowe przydziemy
chociaż ciasta i ciasteczka zrobię - akurat mam czwartek wolny to popieke i posprzątam.Nie wiem co sie dzieje,ale w głowie mi się kręci od kilku dni
i mam nadzieję,ze to nie ma nic wspólnego z @ ,która się spóźnia 2 tygodnie