Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratuluje,
Ja jeszcze daleko w polu, dzis zapakowalam prezent dla chrzesniaczki a reszte chyba w wigilie

My na zakupy idziemy dzisiaj

Powspominalysmy dawne czasy, nasmialysmy sie. G poszedl spac ok 23 bo na 6 do pracy . Dzis rano ciezko bylo ze wstaniem
Misia wstala o 8.30 a ja jeszcze troche kimalam, ale popoludniu bedzie przymusowa drzemka:-)
masakra jakaś mnie dopada, nie wiem czy przez ciążę czy przez prace czy przez dziecko

byłam dziś z dzieciakami na dworze i lepiłam bałwana
hejka!
Tiaaa jak Kic zaliczy ten semestr to pójdzie do Częstochowy na kolanach![]()
) i siać panikę wśród reszty domowników, ze nie zdąże, że nie wiem co ugotować, że w sumie nie wiem czy wszystkie prezenty kupiłam, i że czy śnieg mi sie nie stopi do świąt buuuu

a moze byśmy tak a ramach strajku zgolily sobie głowy, a?

tylko ciekawie co na to nasi meżowie?

Wczoraj udalo się piernik zrobić, choć znowu był hardcore, bo śnieg u nas popadał i po raz 5 w tym miesiącu przeżyliśmy niespodziewany atak zimy, więc R utknął w korku na drugim końcu miasta, a ja popylałam przez zaspy po młodą....wracałyśmy taksówką, tym razem z jakimś szaleńcem, który wiózł nas, jakby od czasu przejazdu zależało nasze życie, w tym także pod prąd i po krawężnikach
@ i nici z lekarza i połowy planów bo zdycham
ale mam nadzieję zreanimować się do południa i jednak coś popiec - zważywszy na stan pewno same zakalce, aczkolwiek kto wie, czy znowu się nie skończy na posuwaniu do żłobka, bo R pojechał auto do Świdnicy robić, i choć zarzeka się, ze wróci na czas, to ja myślę, że niekoniecznie
Strach jakieś studia zaczynać w tej grupie, przy tak zawyżonych standardach;-)