• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
Hej
Madzia 4 bardzo bobra ocena :tak:Gratuluje,
Survi dostalam za 145 zl, my dalismy 50 reszte siostra dolozyla:happy2: Ja jeszcze daleko w polu, dzis zapakowalam prezent dla chrzesniaczki a reszte chyba w wigilie:tak:
Kasia naprawde wujek mial szczescie:tak:
Post zdrowka dla dzieci:tak:
Tosika ja tez lubie testowac zabawki Misi:-p My na zakupy idziemy dzisiaj:tak:

Byla u mnie wczoraj siostra z kolezanka i posiedzialysmy do 4:szok::szok::szok: Powspominalysmy dawne czasy, nasmialysmy sie. G poszedl spac ok 23 bo na 6 do pracy . Dzis rano ciezko bylo ze wstaniem:eek: Misia wstala o 8.30 a ja jeszcze troche kimalam, ale popoludniu bedzie przymusowa drzemka:-)
My idziemy na wigilie do tesciowej, robimy sledzia pod pierzynka, sledzie z cebula i ogorkami kiszonymi i ja robie ciasteczka.

hejka!
Tiaaa jak Kic zaliczy ten semestr to pójdzie do Częstochowy na kolanach:cool2:masakra jakaś mnie dopada, nie wiem czy przez ciążę czy przez prace czy przez dziecko:-p
Madzia gratki zalki:)
Surv to ma byc plan minimum:szok::szok::szok::szok:
Dorka oby paczka dotarła:tak:
Kasia fajnie że wujo doleciał, moja siostra jechała z UK 36godzin:szok::szok::szok:
Post zdrówka dla dzieciaków, u nas też jakoś chorobowo, dopiero co byłam na L4 w tamtym tygodniu, a dziś znów mi się mały ciepły wydawał:wściekła/y:
Renia fajnie że się odezwałaś:tak:
ok muszę się drzemnąć bo mi łeb pęka:wściekła/y:byłam dziś z dzieciakami na dworze i lepiłam bałwana:-D

No wreszcie mogę siąść:-)
Renia fajnie że się pojawiłaś.
Kate to się Antoś na święta rozchorował,zdróweczka!!!
Oskiemu i Ice również zdróweczka
Madzia gratulację,4 to również wysoka ocena.Daj znać co u lekarza.
Kic to jak już dojdziesz do Częstochowy to zapraszam do mnie:-)
Ja umyłam okna,meble w kuchni i wreszcie trochę odpoczynku.Zaraz lecę do sklepu zobaczyć jak ten marny interes się kręci

witam przelotem...
ja bardzo przepraszam że tak tylko wpadam, ale nie mam siły, po 8-9 godz przy kompie w pracy, w domu już nie mam siły przy laptopie siedzieć.
Czytam Was, chorowitkom zdrówka życzę!!!!
u nas śniegu masa, padało dziś pół dnia.
Ja robię rybę po grecku na wigilię, jutro się zabieram za to.
Lena ok, ja też, wszystko w porządku.

witojcie

melduje, ze jestem ale stres mnie dpodł przedświąteczny. więc lecę pakowac prezenty, sprzątać (bo w sumie jeszcze nie zaczęłam:-p) i siać panikę wśród reszty domowników, ze nie zdąże, że nie wiem co ugotować, że w sumie nie wiem czy wszystkie prezenty kupiłam, i że czy śnieg mi sie nie stopi do świąt buuuu:-p
odezwę się pewnie jak wszystkie bedzie spać:-p

ps. Kasia łącze się w bólu, bo ja też tego masakrycznie nie cierpie:wściekła/y: a moze byśmy tak a ramach strajku zgolily sobie głowy, a?:-p:-p:-p tylko ciekawie co na to nasi meżowie?:-D:-D:-D

reklama
Witajcie, ja dziś też planuję wdrożyć ten plan co Tosika - z naciskiem na sianie paniki:-D Wczoraj udalo się piernik zrobić, choć znowu był hardcore, bo śnieg u nas popadał i po raz 5 w tym miesiącu przeżyliśmy niespodziewany atak zimy, więc R utknął w korku na drugim końcu miasta, a ja popylałam przez zaspy po młodą....wracałyśmy taksówką, tym razem z jakimś szaleńcem, który wiózł nas, jakby od czasu przejazdu zależało nasze życie, w tym także pod prąd i po krawężnikach:-p

A dziś dostałam, znowu spóźnioną:wściekła/y: @ i nici z lekarza i połowy planów bo zdycham:baffled: ale mam nadzieję zreanimować się do południa i jednak coś popiec - zważywszy na stan pewno same zakalce, aczkolwiek kto wie, czy znowu się nie skończy na posuwaniu do żłobka, bo R pojechał auto do Świdnicy robić, i choć zarzeka się, ze wróci na czas, to ja myślę, że niekoniecznie:-p

Madzia, Ty kujonie!:-D Strach jakieś studia zaczynać w tej grupie, przy tak zawyżonych standardach;-)

Kicrym, koniecznie daj znać kiedy będziesz szła do tej Częstochowy, to bedzie widok na miarę polskiej Kalwarii - ciężarna matka z dziecięciem u boku na kolanach:-)

nic idę zarzucić ibuprom, poprawic kawą i się jakoś zebrać do kupy - milego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry