Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no, a czemu nie?Survior jak to do łóżkao tej porze
![]()
Nikt nie mówi rzecz jasna o spaniu, bo Młoda o tej porze dopiero łapie drugi oddech.....wczoraj po dzikiej awanturze zasnęła o 23.30
Ale generalnie jak zasypia po 21 to ja często sekundę po niej....mówiłam, ze słabo toleruję wstawanie przed 6
Aczkolwiek moja mama na przykład uważa że to szczyt lenistwa, bo przecież o tej porze mogłabym siadać do pracy,a wtedy mialabym caly dzień na opiekowanie się dzieckiem i nie musiałoby, biedactwo, do żłobka chodzić

Ja sobie sofę odpuściłam, choć też przez moment mi mignęło, że może by wyprać....ale jest w takim fajnym brudno-beżowym kolorze, że nie wiadomo co z natury, a co z brudu
Zobaczymy jak mi dziś ze sprzątaniem pójdzie, czy dzieci i goście pozwolą, ale choć podlogi przetrę, bo coraz bardziej chrzęści pod nogami...no i siostra wysokie standardy wyznaczyła sprzątając swoje mieszkanie do 3 w nocy przed wyjazdem o 7 rano, żeby bałaganu nie zostawiać....chyba nam ją jednak w szpitalu zamienili, bo w tej rodzinie do tej pory nie zdarzalo się tacy pedanci
Apropos anegdota, która daje do myślenia, choć ja raczej zabobonna nie jestem: jego mieszkanie w trakcie budowy mialo nr 13 i dopiero przed samym wydaniem jakoś inaczej podzielili lokale, że przypadł mu numer 14. W sumie nie mialo to znaczenia, bo ono stało puste przez 7 lat, bez numeru na drzwiach i domofonie, potem Asia tam mieszkała, też bez numeru, potem kolejni lokatorzy i dopiero Ci ostatni stwierdzili, że numer by się jednak przydał...no i nakleili tę 14, przy czym '4' odpadło w minutę po przyklejeniu i tego samego dnia po raz pierwszy polało się z dachu; pomieszkali przez miesiąc z samą '1' na drzwiach po czym trzy dni temu chcieli ponownie onumerować mieszkanie...przykleili '4' po raz kolejny jakimś super glu....i też odpadło po paru minutach, a godzinę później jak lunęło z dachu, to pod panelami chlupocze - nigdy wcześniej tego mieszkania nie zalewało, w tym roku zdarzylo się po raz pierwszy - no i same powiedźcie, czy nie dziwny zbieg okoliczności?;-) Zasugerowałam, że może daliby sobie spokój z tymi numerami, albo nakleili "13+1"

Teraz chyba w końcu sprzątanie....