• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

hej!
U nas też sprzątanie i pieczenie :cool2:Kubuś pomaga, aż nad to, więc sprzątanie raczej poczeka na jutrzejszą drzemkę:-p
Madzia myśmy kupili to duże pudło Duplo, resztę dostanie od pozostałych członków rodziny:tak:
Haszi podziwiam Cię!trzymaj się:)
Kasia Kuba tez układa puzzle +3, myślę że Olga grę opanuje:tak:a piranie świetna gra:tak:
Surv jeju ile ty tych ciast pieczesz:szok:
Sylcia ciesz się M, a nie gotuje tyle:-p
wysłałam M do maca bo nic na obiad nie mamy:cool2:
idę skontrolować mojego dr Outker'a:-p:-p:-p

reklama
hejka
wlasnie ciasto wyciagnelam, pachnie ladnie; zobaczymy; pozniej polewa; w sumie juz jestem spokojna :)
ale pysznosci robicie, az slinka cieknie
nasze prezenty popakowane i rozwiezione; kazdy dostal wskazowki kiedy wyciagnac i podlozyc paczki hehe a mąż nalowil mojej mamie rybek :d
musze sie wam pochwalic, na mojej stronce, gdzie pisze artykuly i jestem ambasadkorka (Mamopedii) zostalam wyrozniona i zostalam ambasadorka tygodnia :):):)

cześć dziewczyny

a u mnie galomatias ciąg dalszy:-p jesiu ja jakoś na starość robię taka chaotyczna:sorry2: z kuchennych zaczęlam od rolady szpinakowej (i pewnie na niej zakonczę swoje wyroby kulinarne:cool2:) bo pamiętam, ze Kasia kiedyś zachwalala ją :-) tylko zastanawiam się ile z niej wyjdzie kawałków? (Kasik tu pytanie ddo Ciebie:-)) Później jak nerwy pozwolą to zrobię bitki, miesko mielone i skrzydełka a na jutro zostawię salatki:tak: co do ciast to ja totalna noga jestem:dry: dlatego ja bardzo chętna na królika doswiadczalnego i z wielkim apetytem skosztuję wyrobów Kasi i Pat:cool2::-p:-p i ogólnie jest mi teraz tak dobrze, bo M pojechał z dzieciaczkami na naszą jedyną "górę" bo Kornel zakupił sobie deskę i musi potrenować:tak: a Tośka wzięła ze sobą szufelkę (tą zabawkową) i zapewne podkopuje tą górę teraz:-D:-D
Pat bardzo ale to bardzo chcialabym podziękować Tobie za kartkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak pięknej nigdy me oczy nie widzialy:tak::tak::tak: To jest normalnie arcydzieło:tak: dziękuje Kochana!! Wybaczcie, ze ja nic nie wyślę, bo przez mój chaotyzm nie wyrobilabym się z tym:-(
Sylcia to teraz ty lepiej wymęcz męża "do bólu":-D:-D:-D:-D a nie tam gotuj:-p
Haszi jak przeczytalam o której Ty po zakupy jedziesz to normalnie wszystko mi opadlo:szok: Kobito jak ja bym chciala mieć tyle wigoru co Ty!!! Jesteś nieziemska:tak: przyznaj sie jesteś z Marsa?:-p:-p:-p
Surv rzeczywiscie coś w tym jest:confused: ale powiem Tobie, jako etetowa wiedźma, że ten Nowy rok będzie dla trzynastek szczęśliwy, ja to wiem:-);-)
Kic no i bardzo dobry pomysł z obiadkiem:-pakurat Ty nie musisz się oszczędzać:-p
Madzia a ja jeszcze w powijach ale też zacznę paakowac prezenty jak Surv, bo dzieci dopoki spać nie pójdą, to będą po piętach chodzić;-)
oki uciekam, bo mnie za dobrze tak na fotelu się zrobilo:sorry2:

Iza gratkiiiiiii:-):-)

Hej napisalam posta ale mi w cielo:-( Nie chce mi sie juz pisac. Jutro moze nie dam rady zajzec wiec

Spokoju i radośc
tylko miłych gości!
Smacznej Wigilii i całusów moc
- w tę najpiękniejszą w roku noc!
Szczęścia kilogramów,
ze śniegu bałwanów!
Życzliwych ludzi wokół,
żadnej łezki w oku,
Przyjaciół jakich mało.
Przez życie idźcie śmiało!
Niech miłość bez ustanku Was dotyka.

Jutro kurier ma dostarczyc kuchenke dla Misi:-):-):-)
Dobranoc

http://www.klamerka.pl/1-1-boze,narodzenie.html#ixzz18yFdmu9t

hej!
Haszi ukłony w twoją strone,zadziwiasz mnie kobieto i zawstydzasz:sorry2:
Kasia brzmi smakowicie,więc jednak noga w pieczeniu nie jesteś co?
Survivor ja od zawsze twierdzę,ze 13 to szczęśliwa:-D
Dorka oby prezent dotarł,moje jeszcze nie doszły:wściekła/y:

Zrobiłam wczoraj górę ciastek,orzeszków i 2 ciasta.O 18 juz mi było niedobrze od próbowania kremu i surowego ciasta,a gotowych ciastek nie dałam rady nawet spróbować.Posprzątać też nie zdążyłam,ale w sumie i tak nie było sensu,bo faceci dzisiaj w domu buszują ,więc purdello zastanę nieziemskie po powrocie z pracy:sorry2:
Liczę,ze nas zaraz do domu puszczą:-p

Kochane wesołych świąt,radosnego kolędowania i rodzinnej atmosfery.

dziękujemy za wszystkie życzenia

Wam kochane moje życzymy udanych, bardzo wesołych świąt, bez kłótni i smutku; żebyście je spędziły w ciepłej atmosferze :)
buziaczki

Dorka oby dojechał:)

My się juz powolutku zbieramy do mamy, ale ogarnął nas przedwczesny świąteczny leń i dopiero niedawno wstaliśmy:-p Flo od wczoraj jest uprzedzająco grzeczna: cały dzień się sama bawila w ubieranie majtek maskotkom (może to jakaś forma autyzmu?:-p) w środku dnia oznajmiła, że jest zmęczona i idzie spać...i rzeczywiście poszła:szok: - jakiś cud bożonarodzeniowy, oby się utrzymał choć do Nowego Roku:-)

Pewnie już tu nie zajrzę przed jutrem, więc też Wam życzę spokoju, odpoczynku i dużo radości w Święta!

Życzę Tobie spełnienia wszystkich marzeń,
przychylności wszechświata,
siły w ramionach i czystego ognia w sercu,
co zapali wszystko wokół Ciebie szczęściem i radością.
Niech wszystko czego się dotkniesz,
stanie się pomocne w spełnieniu marzeń,
a każda najdrobniejszą nawet czynność
przybliża Ciebie do bycia
najszczęśliwszą i najbardziej uśmiechniętą osobą
spośród wszystkich ludzi.

Dla Was wszystkich. I ja jeszcze troszkę, pracy, a potem, już Wigilia, więc pewnie ciężko będzie zajrzeć :-)

reklama
Witam, Kochane wpadłam życzyć Wam spokojnych i wesołych Świąt, udanego wypoczynku, wspaniałych prezentów i mnóstwa zdrowia na nadchodzący Nowy Rok:-):-):-)

u nas ciut lepiej, Mały zamiast zastrzyków ma teraz antybiotyk, którego za nic nie chce łykać i mamy meksyk przy podawaniu:eek: co do przygotowań to jakoś poszły bo nie miałam dużo roboty, tylko śledzie w oleju, ryba po grecku i sałatkę gyros dla nas i dla Mamy:-D oczywiście jako etatowy forumowy leń upiekłam z Małym babeczki z pudełka:-p a ciasta zamówiliśmy u sąsiada cukiernika:-) zmykam i życzę pysznej kolacji Wigilijnej:-D:-D:-D:-D cudownego wieczoru;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry