• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Madzia, tak mi się przypomniało - widziałam w Media Markt kolekcje Małego Chłopca. Swego czasu Miki prawie na pamięć znał Motor Marka
Surv, to ci samochód złośliwy... Z rodzina to na zdjęciu się dobrze wychodzi, chociaż ja absolutnie narzekać nie mogę

wcizoraj po powrocie od pani Jadwigi byla godzinna awantura ze spazmami, że jej buty zdjęłam....dziś na dzień dobry pół godziny histerii, że bluzki od piżamy nie zdejmie, i do tego cały czas na mnie warczy, wygania z pokoju, tylko tatuś jest boski...

Tiaaa, jakbym o Oldze czytała... Z jedna różnicą - do niej tatuś nie może się zbliżać:sorry2:

Kasia no oczywiście że wiem co to śpik:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-DKuba nawet teraz mówi "daj chusteczkę, mam śpika":tak::-D:-D:-D

No, wróciła mi wiara;-):-)

a kolędy nie przyjmuję,jakoś nigdy nie wiem kiedy u nas "chodzą" i przegapimy

Kic, u nas jest na www parafii ;-)
A co podcierania po kupie, to Olga również to robi, w przeciwieństwie do starszego brata:dry: (dlatego nigdy w przedszkolu nie robi:baffled:)

reklama
Kasia dzięki!!!!! niewiedziałam ,ze w media są książeczki:zawstydzona/y: My mamy już ich 9 i Maciuś wszystkie prawie zna na pamięć,tzn ja czytam,a on dokańcza akapity ,strasznie je lubi:tak:

Myśmy wczoraj z racji mojej nagrody wyruszyli na poszukiwanie dywanu i...doopa blada Nic kompletnie nie dało rady wybrać,bo nie ma rozmiaru odpowiedniego:no:
No i dzisiejszy wieczór chyba sami spędzimy,bo K coś kaszle i nie chcę dziecku znajomych sprzedac choroby ,ale w sumie to i lepiej,bo ja chcę odpocząć i się wyspać,skoro jutro idę do roboty:eek:

Madzia, wydaje mi się, że na allegro widziałam paru sprzedawców, co robią dywany na wymiar - musiałabyś sprawdzić. No i współczuję pracy w Nowy Rok...na pocieszenie dodam, że ja też biorę lapka do mamy i bedę coś tam dłubać;-)

Myśmy dopiero wstali i przez kwadrans bylo nieźle, po czym odbyło się darcie szat o użycie niewłaściwej chusteczki do wytarcia nosa...myślę, że już niedługo sąsiedzi wezwą policję, że maltretujemy dziecko, skoro tak strasznie wyje, po czym jak wyważą drzwi to zobaczą 2,5-letniego potwora zalanego łzami i dwoje zastraszonych rodziców kulących się w kąciku:-p

Wczoraj porobiłam parę sałatek i bigos, bo pracować i tak się nie dało i dziś zawieziemy wszystko do mamy. Młoda potwornie zasmarkana, ale pojedziemy, bo mnie stąd na sygnale wywiozą do psychiatryka jak przyjdzie mi spędzić upojną noc sylwestrową z wyjącym histerykiem i dudniącą impreżą w tle:-p R ma zapowiedziane, że jak młoda bedzie chora to on bierze wolne, bo ja mam dość pracy z chorym dzieckiem na karku...no i nie wiem, co z naszym wyjazdem, bo nawet zarezerwować nic nie mogę, skoro nie wiem, czy wyzdrowieje:-(

No i narzekająco smętnie wyszedł ten post, więc uznajmy, że to na podsumowanie starego roku, a w nowym już wszystko będzie bosko:-D Czego Wam wszystkim życzę...żeby spełnilo się co najmniej połowa planów, co najmniej jedno duże marzenie i bylo o co najmniej polowę kłopotów mniej;-) A naszym ciężarówkom dodatkowo bezproblemowych ciąż i porodów i urodzenia najgrzeczniejszych dzieci na świecie:-)

Hej!
Madzia, własnie tak Miki znał książeczki - ja początek, on koniec linijki ;-) Wiesz w tym Media widziałam tylko kilka, nawet nie wiedziałam, że jest tyle części! Jakich Wam brakuje, to będę się u nas rozglądać? W Empiku też są, ale nie wiem jakie tytuły
Surv, łącze się z Tobą w bólu z posiadania zasmarkanej córki...
W ogóle nie czuję, że dziś koniec roku. Strasznie szybko przeleciało...

Życzę, żeby 2011 był szczęśliwszy i dał nam same radości!

Kasia brakuje nam Wozu strażackiego Jacka,Auta Artura i Dźwigu Darka (chyba Darka),w empiku są i w smyku,ale przeważnie te co my mamy już i bardzo rzadko.
Survivor zdrówka dla Flo! skusiłaś mnie sałatkami,już K wysłałam na zakupy:-p

My wybieramy sie ok 18 na pobliskie boisko puszczaś sztuczne ognie,a co niech sobie dzieciak popatrzy.Znajomi sąsiedzi też wyjdą ze swoimi maluchami.Jeszcze tylko Piccolo i szoł baj najt jak znalazł.

Ja również życze Wam kochane,aby przyszły rok był 100 razy lepszy od mijającego,przyniósł same miłe zdarzenia i szczęśliwe rozwiązania;-)

Kasia jestes boska!!!! no co Ty obraże się ,zwariowałas. Kolejkę mamy i motor też,ale auto byśmy bardzo chcieli:tak: Kasia wyślę Ci na pw adres,a ty mi podaj kwotę za książeczkę i przesyłkę i nr konta. A Miki już ich nie ogląda? Auta u nas nie widziałam,dźwig tak,ale za późno sie zdecywoałam i juz nie było.Na stronie empiku szukałam i nie znalazłam,ale widać ja mniej rozgarnięta niż Ty.

Madzia, faktycznie jesteś nierozgranięta;-):-D, bo wyraźnie napisałam "dostanie" a nie "sprzedam":-D:-D:-D Więc wyluzuj babeczko
Adres koniecznie podaj, bo na zamkniętym jest nieaktualny. I jeśli nie masz nic przeciwko, to zrobie update

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry