KasiaDe
Mama VI'06 VII'08
Madzia, tak mi się przypomniało - widziałam w Media Markt kolekcje Małego Chłopca. Swego czasu Miki prawie na pamięć znał Motor Marka
Surv, to ci samochód złośliwy... Z rodzina to na zdjęciu się dobrze wychodzi, chociaż ja absolutnie narzekać nie mogę
Tiaaa, jakbym o Oldze czytała... Z jedna różnicą - do niej tatuś nie może się zbliżać
No, wróciła mi wiara;-):-)
Kic, u nas jest na www parafii ;-)
A co podcierania po kupie, to Olga również to robi, w przeciwieństwie do starszego brata
(dlatego nigdy w przedszkolu nie robi
)
Surv, to ci samochód złośliwy... Z rodzina to na zdjęciu się dobrze wychodzi, chociaż ja absolutnie narzekać nie mogę
wcizoraj po powrocie od pani Jadwigi byla godzinna awantura ze spazmami, że jej buty zdjęłam....dziś na dzień dobry pół godziny histerii, że bluzki od piżamy nie zdejmie, i do tego cały czas na mnie warczy, wygania z pokoju, tylko tatuś jest boski...
Tiaaa, jakbym o Oldze czytała... Z jedna różnicą - do niej tatuś nie może się zbliżać

Kasia no oczywiście że wiem co to śpikKuba nawet teraz mówi "daj chusteczkę, mam śpika"
![]()
No, wróciła mi wiara;-):-)
a kolędy nie przyjmuję,jakoś nigdy nie wiem kiedy u nas "chodzą" i przegapimy
Kic, u nas jest na www parafii ;-)
A co podcierania po kupie, to Olga również to robi, w przeciwieństwie do starszego brata
(dlatego nigdy w przedszkolu nie robi
)

My mamy już ich 9 i Maciuś wszystkie prawie zna na pamięć,tzn ja czytam,a on dokańcza akapity ,strasznie je lubi