• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Madzia, ma śpika, czyli gluta, czyli katar:-D

aaaaa....nie pytałam, bo nie chciałam wyjść na ignorantkę, ale myślałam, że o jakąś senność chodzi:-D Flo też zasmarkana, ale na razie trzyma się jakoś w ryzach.

Madzia, w kwestii kolędy nie czuję się uprawniona doradzać, bo my nie przyjmujemy, ale na Twoim miejscu nie przejmowałabym się nadmiernie bałaganem....przegarnij tylko drogę do stołu, żeby ksiądz miał gdzie usiąść i poblogosławić;-)

200 słów zostało....i chyba skoczę do lumpka na dole, bo siostra mówiła, że jakieś wyprzedaże mają:-p

reklama
Kasia tak kojarzyłam ,ze nie o senność chodzi:-D No i na ignorantkę wyszłam:-D
Survivor a tak sobie myślę,ze nie będę przyjmowac kolędy ,bo tak wypada,bo co rodzice pomyślą.Mi tego nie trzeba,do kościoła też nie chodzimy,wprawdzie byliśmy w 1 dzień świąt ,ale w połowie młodemu się kupę zachciało:sorry2: Ale generalnie mnie do kościoła nie ciągnie,to po co mi ta kolęda?? tylko po to,zeby sie stresować,że młody zabawki roznosi,a ja musze mieć błysk bo ksiądz idzie? Dobra ogranąc ogarnę,ale kanapę mam i tak brudną ,bo przed świętami nie wyprałąm i wstyd:-p

Hej. Ja tylko na chwile. Jestem przeziebiona i zle sie czuje. Mala ma dziwny kaszel czasem tylko zakaszle i koniec:eek: Robimy inhalacje itp. Mam nadzieje ze do piatku troche przejdzie.
Przeczytalam wszystko ale nie odpisze. Zdrowka dla chorych.Pozdrawiam

a ja Cię Kasiu rozumiem doskonale....pewnie tylko na polu można się go dorobić :)
mnie dzisiaj Pani pielęgniarka obudziła :) ta co asystowała przy pobieraniu krwi bo chyba moja wczorajsza rozmowa Pani recepcjonistce bardzo utkwiła w pamięci i firma się jednak poczuła do działania :):) Bardzo rzeczowa i miła czerwony dywan rozwijała i że ona sprawdzała sama i że oni zlecenie na cito wyślą faxem a my tylko podjechać byśmy musieli. taka była pokajana i miła że aż dziw :). no to rozumiem zawalili to niech zaproponują rozwiązanie tematu a nie że ja mam swoje działania przemyśleć :)
potem się jeszcze okazało że laboratorium tą drugą próbkę co była dodatkowo osobno trzymało i ona była dobra i wyniki przyszły później niż więc jedna tylko z powtórki się zepsuła i tu już uradowana pani do mnie godzinę temu zadzwoniła że jednak nie trzeba kłuć znowu i że wyniki sa bardzo dobre i że moje dziecko jest mega blade bo jest mega blade wogóle... eureka.... :)...szczęście w głosie Pani pielęgniarki....... bezcenne.....
a cvo do pobierania to Ika przecież, jej się to podobało i nie płakała wogóle i opowiadała że jedna pani pielęgniarka powiedziała że będziemy łapać.... :) a druga pisała i dała jej naklejkę i załozyła tu bransoletkę...generalnie dla niej to była fajna wycieczka :):)

surv...nie dziwne, może idz do tego żłobka sama co??? :)
u nas też ostro jest czasem zwłaszcza że Cinek się rozkręca i dodatkowo poddaje szatańskie pomysły grzecznej Ice....rezultat same możecie wydumać :)

Dziękuję Ci Post ziomalko;-):tak::-)
Najwazniejsze, że wyniki ok. A co do odwagi Iki - szacun:tak:
Moja ostatnio mocno nas testuje - uparta jak osiołek. Dziś ubzdurała sobie, że nie założy ... majtek:eek: No i wszystko "siama":sorry2:

No to wszystko jasne, my z Madzią Ślązaczki to skąd mamy takie staropolskie slowa znać?:-D

Kasia, zapraszam do obejrzenia osła nad osły do nas:-D Nie tylko jest 'siama' ale "idź sobie", "siama będę lobić" + tradycyjne ćwiczone od maleńkości walenie głową, a teraz częściej tupanie nogami i bicie:confused: Do tego ryki, że czegoś sama nie umie, ale pomóc sobie nie da...chyba ją jednak podmienili w szpitalu, bo gdzie u tak spokojnych ludzi mógł się taki agresor urodzić?:-p

reklama
Kasia śpika u nas tez nia ma hihi
Surv trzymam kciuki za wizyte, Flo zdobedzie serce tej staruszki, na pewno!
Post ciesze sie, ze morfologia Iki w porzadku; a zamieszanie niezle
Dorka zdrowia
moje dzieci juz lepiej; gorzej z m- znowu pozarci masakra jakas

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry