reklama

Lipiec 2008

Izabelka, ja też po kawie, kościele i obiad nastawiony ;-)
Wiesz co, a niech sobie i ten Owsiak bierze (a czy bierze i ile to nie wiem), najważniejsze, że tak czy siak do szpitala i na pomoc trafia sporo kasy i to widać (jak byliśmy w szpitalu, to sprzęt miał naklejki WOŚP). Dlatego jestem ZA!

reklama
witam przelotem
Sorki że przelotem ale czuję się okropnie, cały czas żygam, jestem mega słaba i boli mnie brzuch, mam już dosyć:-(:-(w czwartek idę do gina, poproszę o zwolnienie bo już nie mam siły:-(:-(do tego Kuba cały czas gorączkuje i chyba bede musiała podać w końcu bactrim:-(
Post daj znać ile za te spodnie i możesz wysyłać:tak:

Witajcie,ja sobie siedzę z kawką i odpoczywam po sprzątaniu.
A niech bierze Owsiak dla siebie,uważam że mu się należy za to co robi.Dlaczego ma nie brać.
Wielu Ludzi tak łatwo potrafi krytykować a sami jakoś z siebie nic nie robią aby pomóc. Tak naprawdę to nikt mu nie udowodnił że bierze kasę dla siebie.
Jak my byliśmy w szpitalu to wiele sprzętów było finansowanych z Orkiestry,a w mojej rodzinie był przypadek,że respirator finansowany z orkiestry uratował życie dziecku.
Jak by było więcej takich ludzi to świat był by inny

Koleżanki, czy któraś z Was, albo Waszych znajomych ma pożyczyć albo sprzedać strój króliczka/zajączka dla mojego Mikołaja na przedstawienie z okazji dnia Babci i Dziadzia? Miś ma 107 wzrostu, czyli na 110. Z góry dziękuję za pomoc.
U nas w wypożyczalni strojów nie ma a na Allegro ktoś mi zwinął sprzed nosa, buuu A na razie nie ma żadnych ofert sprzedaży :-(

Kasia, takie cóś widzę na allegro, ale zaraz się kończy: STRÓJ KRÓLIK BUGS - NUGS BUNNY NA BAL 3-4 LATA (1392304957) - Aukcje internetowe Allegro
W smyku widziałam stroje karnawałowe, ale nie przyglądałam się, w oczy rzuciła mi się tylko wściekle różowa barbie :-p No i w Marksie i Spencerze na pewno jakieś są, ale nie byłam dziś, jak chcesz mogę jutro czy pojutrze podjechać i sprawdzić, czy królików nie mają;-) Flo na swoim balu wystąpi jako myszka Minnie, na szczęście upolowałam na allegro odpowiednie akcesoria i bardzo się cieszę, że nie wymyśliła sobie jakiegoś nieosiągalnego stroju;-)

Ja dziś poszalałam w mothercare i calzedonii, bo Flo wszystkie rajstopy i skarpetki zeszmaciła - wróciłyśmy obładowane wściekłymi różami ze świnką peppą, myszką minni i hello kitty...słodziutko do zwymiotowania, następnym razem idę na zakupy bez fanki 'róziowego":-D Sobie zgodnie z obietnicą nie kupiłam nic...oprócz błonnika i tego herbalife na Allegro:-p Jednak na kopenhaską czuję się obecnie za słaba psychicznie, więc muszę mieć wspomagacz...oby pomógł rzeczywiście:-p

A poza tym weekend lenia trwa...żeby nie było tak wściekle bezproduktywnie machnęłam sobie pół swetra:-p

Kicrym, no oczywiście, że idź na zwolnienie! Zdążysz się jeszcze napoświęcać dla społeczeństwa i wychować zdrową młodzież, która na nasze emerytury zapracuje, a teraz zadbaj głównie o siebie;-)

Co do Owsiaka i generalnie krytykowania różnych akcji charytatywnych, to ja uważam podobnie jak Kamu - najpierw człowieku sam zrób coś dla innych, a potem krytykuj;-) Owsiak 20 lat życia poświęcił na to, żeby pomagać dzieciom, także naszym i dlaczego by miał to robić za darmo? Tzn. z czego mialby niby żyć, gdyby orkiestrę robił w 100% charytatywnie - po nocach stróżować albo śmieci wywozić, żeby na chlebek zarobić?:-p

zmykam dalej wielką d*** na kanapie hodować ...ostatnio przekomarzałam się z Flo, że ma takie fajne male nóżki, brzuszek, pupkę etc, a dziecko chcąc się matce komplementem zrewanżować walnęło: "a Ty mama to masz taką duzią pupę, tak?"...i Ty, Brutusie?:-D:-D

Ja się nie wypowiadam o Orkiestrze bo nie znam zaplecza ale wiem że zawsze się znajdą się ludzie którzy szukają dziury w całym i zazwyczaj mówią że Owsiak bierze bo sami by sobie wzięli albo nie przechodzi im przez myśl że ktoś by nie wziął. ja kiedyś kłóciłam się z Panią w kiosku która wydała mi do 100 za gazete a ja dałam 10 i nie chciała uwierzyć, mówię żeby zaglądnęła sobie do kasy, patrzy na banknoty i szczęka jej odpadła...pyta jak to możliwe że jej powiedziałam??? bo jej się nie mieści w głowie???? i tak właśnie ludzie często myślą, po komunistycznemu. nie moje to nie biorę, dla mnie to proste.
Kasia..ja też widziałam dużo sprzętu z naklejkami i nawet mamy w książeczce zdorwia naklejkę w tym temacie...
Ja wogóle uważam że powinien nawet dostać kaskę za taką rzecz, wiecie ile to pracy????
tyle
Kicuś..to wyślę jutro a jeśli chodzi o zapłatę to poproszę o zdjęcia brzuszkowe bo nadal masz zaległe plus orzeszka z usg i będziemy kwita :) nie są nowe tylko używane więc kaski nie chcę:tak:
Dorka..piżamka jest na blogu a jutro będzie pajacyk bo właśnie skończyłam wyszywać snoopiego :)
oki muszę lecieć bo szarańcza nadlatuje i laptop w niebezpieczeństwie.

Surv, strój na karnawał to my mamy - rajdowiec ;-) Tylko na to przedstawienie nie... Na Allegro są jednak jakieś, tylko musze dziecię zwymiarować, bo mogą być za małe...
Mówisz, że zaszalałaś zakupowo? Fajnie, Flo na pewno bardzo happy :-)
Ale cisza w mieszkaniu - dzieci spią, m na basenie... To ja też idę dupke pomoczyć w wannie;-)

jestem wreszcie i ja:-)
Kasia baaaardzo się cieszę, że mogłam doradzić i mam nadzieję, że mąż się nie może napatrzyć na piękną żonę w dżinach:-) a jak wyszły gofry? czy mogłabym dyskretnie poprosić o dobry przepis? bo mi zawsze takie miekkie wychodzą:sorry:
Madzia to się będzie działo:-p liczyć już termin na dziewczynkę?:rofl2:
Surv ja osobiscie nie lubię uziuuuu ale te nasze dziewczynki tak cudnie w tym kolerze wygladają:-) my dzisiaj wyszlyśmy z reservd z trzecią parą balerinek (bo Tośka co jesteśmy w galerii, prosi i ciapcie:-p) a że teraz sa po 29 zł to mogę zaszaleć:-p
Kamu alez mi chcicę zrobiłas na faworki;-)
Kic i bardzo dobrze, teraz korzystaj z chwili miarowego oddechu (bo za lada momencik dwa szkrabki dadzą wam popalić;-))
Iza to nie jest tak, ze jak brązowa torba, to brązowe buty:tak: teraz wystaczy, że masz czarne buty a masz brazowy szalik, czy rękawiczki, czy broszkę i jest juz harmonia:tak: co do WOSP to też słyszałam glosy negatywne, ze niby Owsiak zarabia, ale nikt nie bierze pod uwagę, że te 10% na dzialalnośc, to nie tylko to że musi przez rok utrzymac siebie i rodzinę (to jest pikus przy utrzymaniu tej fundacji) to nie jest tak, ze zespoły, ktore rzekomo śpiewają charytatywnie to tak czynią...niestety nie i on musi pokrywać te koszty, jak również inne które golym okiem człowiek nie zauważa:tak: ja tego człowieka podziwiam i szanuję:tak: i dzisiaj z M czynnie braliśmy udzial, a co;-) małemu zlicytowalam przejażdżkę z mistrzem- rajdowcem (dziewczyny jaką Kornel miał minę, jak wysiadł po tej przejażdżce- bezcenne:-D po prostu chłopak zachowywał się tak jakby stracił dziewictwo, normalnie jak pelnowartościowy facet:rofl2:) do tego zlicytowaliśmy ... sofę:-p (jaka fajowa, z mebelpastu, czerwona skóra i tak musimy coś do gabinetu kupić, a tu poszło przyjemne z pożytecznym:tak: no i ja dla siebie zlicytowałam wizytę u mistrza świata we fryzjerstwie:tak:) i jesteśmy z M szczęśliwi, ze chociaż tak mogliśmy dzisiaj wspomóc tą akcję:tak:

reklama
hejka
w sumie powinnam budzic wszystkich hehe
impreza sie u nas udala i dzisiaj powiedza ile pieniazkow zebralismy :)
Surv Flo nie miala przeciez nic zlego na mysli :) jest extra
Tosika ale fajnie, sporo wylicytowaliscie...mam nadzieje,ze aparat mieliscie i mina syna uwieczniona
Kic smigaj na zwolnienie i zdrowia
milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry