jestem wreszcie i ja:-)
Kasia baaaardzo się cieszę, że mogłam doradzić i mam nadzieję, że mąż się nie może napatrzyć na piękną żonę w dżinach:-) a jak wyszły gofry? czy mogłabym dyskretnie poprosić o dobry przepis? bo mi zawsze takie miekkie wychodzą
Madzia to się będzie działo

liczyć już termin na dziewczynkę?
Surv ja osobiscie nie lubię uziuuuu ale te nasze dziewczynki tak cudnie w tym kolerze wygladają:-) my dzisiaj wyszlyśmy z reservd z trzecią parą balerinek (bo Tośka co jesteśmy w galerii, prosi i ciapcie

) a że teraz sa po 29 zł to mogę zaszaleć
Kamu alez mi chcicę zrobiłas na faworki;-)
Kic i bardzo dobrze, teraz korzystaj z chwili miarowego oddechu (bo za lada momencik dwa szkrabki dadzą wam popalić;-))
Iza to nie jest tak, ze jak brązowa torba, to brązowe buty

teraz wystaczy, że masz czarne buty a masz brazowy szalik, czy rękawiczki, czy broszkę i jest juz harmonia

co do WOSP to też słyszałam glosy negatywne, ze niby Owsiak zarabia, ale nikt nie bierze pod uwagę, że te 10% na dzialalnośc, to nie tylko to że musi przez rok utrzymac siebie i rodzinę (to jest pikus przy utrzymaniu tej fundacji) to nie jest tak, ze zespoły, ktore rzekomo śpiewają charytatywnie to tak czynią...niestety nie i on musi pokrywać te koszty, jak również inne które golym okiem człowiek nie zauważa

ja tego człowieka podziwiam i szanuję

i dzisiaj z M czynnie braliśmy udzial, a co;-) małemu zlicytowalam przejażdżkę z mistrzem- rajdowcem (dziewczyny jaką Kornel miał minę, jak wysiadł po tej przejażdżce- bezcenne

po prostu chłopak zachowywał się tak jakby stracił dziewictwo, normalnie jak pelnowartościowy facet

) do tego zlicytowaliśmy ... sofę

(jaka fajowa, z mebelpastu, czerwona skóra i tak musimy coś do gabinetu kupić, a tu poszło przyjemne z pożytecznym

no i ja dla siebie zlicytowałam wizytę u mistrza świata we fryzjerstwie

) i jesteśmy z M szczęśliwi, ze chociaż tak mogliśmy dzisiaj wspomóc tą akcję