reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2008

nie pilnowala u nas dzieci i zrobilam za to obiad :)
a ja kupilam sobie torebkę, rzadko tak mi sie cos spodoba; tylko, ze jest brazowa; czy ciemnobrazowa torebke mozna nosic do wszystkiego jak czarna? nie znam sie, pomozcie :)

reklama
Zerknęłam na tablicę korkową a tam zaproszenie na zabawę choinkową dla Mikołajka na ... 22 stycznia... Zapomniałam o tym na śmierć...

witam, śpicie? ale Wam dobrze...
dzisiaj WOŚP u męża w szkole, jedziemy wspomóc, dzieci się wybawią; a jutro u mnie w szkole, ale ja do pracy, więc nie odpocznę.
Lubicie Wośp? czy jesteście anty?

Izabelka, ja nie powiem trochę leniuchowałam, ale przez to, że mnie głowa od nocy napinkalała. No ale jak tabelta zadziałała, to sprzątanie, zakupy, a teraz obiad się robi...
Ja wspieram, jak co roku!

Ja też i owszem, mega lenia pielęgnuję:-p Wszelkie plany wychodne w łeb wzięły bo leje i ślizgawica, więc gnijemy w domu utrzymując kruchą równowagę na linii maloletni potwór - zastraszeni rodzice:-) ale jest nieźle, od dwóch dni brak poważniejszej awantury, więc jakaś iskierka nadziei się tli, że rodziców z rękami na plecach nie wywiozą w najbliższym czasie:-p

Mykam, bo mama przyszła w ramach weekendowej rozrywki, potem postaram się zajrzeć jeszcze;-)

i ja się witam
Kasia..u nas babcia nam rosół przyniosła, tylko sałatkę zrobiłam:-)
u nas leniwo-aktywnie
spaliśmy do 9-tej:-) a potem leniwie śniadanie, Tatuś z dziećmi skręcił regał a ja porządek generalny w salonie zroibłam, potem spacer, dzieciaki do spania a my na basen..to w ramach noworocznych postanowieć, teraz popijamy kawkę i oglądamy Justynę:-)
Kasia..hmmmm..my w niedzielę niespecjalnie a w tygodniu wiadomo kicha bo się długo pracuje, ale tak poza tym to musimy sie razem spiknąć kiedyś hmm?
Oki, to chwytam na druty
do później

Post, no pewnie, że w tygodniu odpada. Cóż zrobić, może uda się jeszcze z Izabelką kiedyś spotkać. No a my koniecznie!
Zrobiliśmy z dziaciakami gofry, tzn. jesteśmy w połowie, bo ciasto "przegryza się". Potem ubić białka, zmieszać i sru na gofrownicę. Ciekawe jakie wyjdą...
U nas w weekend dzieciaki nie śpią, więc nie ma czasu tylko dla siebie

Update - gofry wyszły super!

Ostatnia edycja:
Witam, zyje juz mi lepiej! Przed wczoraj i wczoraj kichalam chyba z 100 razy:baffled:
Post gdzie wkleilas ta pizamke? Na watku o cichach sa tylko spodnie ciazowe?
Survi oby tak dalej! Widac dziala:tak:
Kasia czasami ma sie skleroze:tak: Ja sobie zapisuje w komorce przypomienia:tak:Super ze zakupy udane:tak:
Iza super ze tesciowej obiad smakowal:tak:
Madzia no ja tez czekam z niecierpliwoscia na skutki wyjecia implantu:tak:
Tosika chyba bym sie skusila na takie spodnie co zmiejszaja o 10kg:tak:
Ide leniuchowac, w poniedzialek do pracy:baffled: Dam rade!
Milej soboty i niedzieli

Iza ja jestem jak najbardziej za Orkiestrą i dziwią mnie jej przeciwnicy,przecież dzięki tym akcją wielu dzieciom zostało uratowane życie.
Kasia gratuluje zakupu spodni.
Surv też bym przeczytała język dwulatka.
Madzia,ale Maciek ma teksty.
A my popołudnie spędziliśmy u moich rodziców,tata sprezentował mamie zmywarkę i ją rozpracowywałyśmy,a potem robiłyśmy faworki.Przyjechała jeszcze siostra ze szwagrem i ogólnie było wesoło.

reklama
witajcie niedzielnie, idę po kawusię :)
orkiestra wczoraj sie udala; dzieci zmeczyly sie okrutnie; dorobilismy sie zabawek; nawet kupilam sobie misia; takiego prawdziwiego, ktory potrezbuje domu :):):) wyprany juz i czeka na milosc; za cale 7 zl hihi a dzisiaj WOŚP u mnie w szkole; z dziewczynami beddziemy dzialac w salonie pieknosci; tatuaze na buzi i malowanie kotkow na buziach; milego dnia zycze Wam
Dorka zdrowia, zebys szybko byla jak mlody bog

Kamu nawet moj m nie lubi WOSP :( twierdzi,ze Owsiak bierze duzo kasy dla siebie i zadne tlumaczenia nie pomagaja...
oby pobili rekord w tym roku :d

Do góry