reklama

Lipiec 2008

Hej. Dzis zamiast Flo Misia zrobila awanture pod czas ubierania:wściekła/y: Spodnie bez skarpet chciala ubrac bo skarpetki nie pasuja do balerinek co jej wczoraj kupilam. Wszystkie skarpetki nie pasuja:crazy:
Survi ja wczoraj bylam wciekle glodna wieczorem i zjadlam 5 rogalikow a dzis mam rozwolnienie to kara:tak:Od 6 latam do kibelka:eek:
Post Twoje pizamki sa super:tak:
Iza zdrowka dla Oskara, zeby sie nie rozchorowal bardziej:tak:Rogale oczywiscie wyszly:tak:
Kic przebranie niezle bedzie:-D
Pisalam Wam ze robie zakwas na chleb? Wlasnie dzis ostatni dzien i jutro pieke chlebek:tak:Musze jeszcze dzis isc kupic blaszke:tak:
Misia pierwszy raz az taka awanture zrobila:-(, teraz bawi sie jak gdyby nic:eek:Mam nadzieje ze sie to nie bedzie powtarzac:tak:
Dzis ide na noc ale dobrze ze tylko na jedna:happy:

reklama
No ja standardowo o 5.40 wstaję,a dzisiaj jeszcze ambitnie postanowiłam umys rano głowę ,bo w kucyk już sie zpiąć nie da:sorry: Ale najważniejsze ,że się wyrobiłam.
Maciek tez się czasami awanturuje w kwestii ubierania a zwłasza w temacie czapki,ale w sumie żadko,jakos go zawsze zbajeruję;-)

Dorka ehh też bym chciała takie małe balerinki kupować:-D sama słodycz.
Survivor grzechem by było nie wykorzystać takiej okazji cenowej,a zwłaszcza jeśli masz zaległości

U nas dzisiaj szaro,buro i ponuro,rano padało.
oj chcę już lato,albo chociaz wiosne
a co do lata,to wczoraj mnie mama ponagliła,zebyśmy się zdecydowali czy jedziemy z nimi do Łeby czy nie,bo ona domek jeden duży bądź dwa małe zaklepała,ale musi już babce tam dać znać który dokładnie.No więc po długiej debacie z K,żeśmy się zdecydowali.Nie wiem czy to dobry pomysł,zeby z rodzicami,może być ciężko :-p,ale bardzo chce Maciusia nad morze zabrać,a nie wiem czy nam fundusze na to pozwolą,a tak mama powiedziała,ze za nas zapłaci tylko sami sobie wyżywienie wykupimy,a że ja jeszcze dostanę w pracy wczasy pod gruszą jakieś 800 zł to damy radę Ciesze się ,zę chociaż takie będziemy mieć wakacje,moze zbyt nie odpoczniemy,bo moi rodzice bardzo męczący są,ale lepsze to niż nic ;-)

Witam i ja szybciutko:)
Bal udany aczkolwiek zeszłoroczny wodzirej był lepszy, ten puszczał jakies szlagiery ani przy tym tanczyć ani skakać:-pale dzieci wybawione więc luzik:tak:
co do przebrania to się wbiłam w kieckę więc chyba taka gruba jeszcze nie jestem:-pzakryłam białą bluzką i peleryną, na głowie peruka i czapeczka, tylko o koszyczku zapomniałam:-pjak koleżanki zgraja zdjęcia to wam wkleje:-D
czekam na sis bo fotelik od małego musi zabrać bo jada jutro do figlarni, kurde kupiłabym jakiś tani drugi fotel bo wkurza mnie to przekładanie:confused2:
Dorka eee tam przejmujesz się, dzieci też maja dni że im coś nie pasuje:tak:
Madzia hmmm byłam w tamtym roku z moja mamą w górach iiiiiii ......raczej nigdy więcej:-p
Izabelka na samą zabawę go puść i zdjęcie, to zawsze pamiątka:tak:
Surv bo to psychika cie nakłania do jedzenia, dlatego dukan jest fajny że możesz jeść ile chcesz ale tylko te produkty:tak:
ok lecę,bo jeszcze się muszę wykąpać, na 15.00 idę do gina:/

Kicrym to trzymam kciuki za dobre wieści i oczywiście pochwal sie zdjęciem.

A ja jutro wyjmuje implant:szok::szok::szok::szok: Tosika licz termin na dziewczynkę:-D
Kurcze ,ale mnie dziewczyny nastraszyły,ze po odstawieniu hormonów ,więcej się jajeczkuje i może byc ciąża mnoga i teraz nie wiem czy nie odczekać kilku miesięcy (jak się uda oczywiście:-p)

Cześć
Kic powodzenia u lekarza,oby zwolnienie dał.
Madzia jedzcie do tej Łeby,odpoczniecie,przecież nie musicie wszędzie z rodzicami chodzić.Uwielbiam Łebę co wakacje w liceum tam jeździłam na studiach też,chyba z 6 czy 7 razy z rzędu.
Dorka,Maksowi też by się przydało kupić coś "po domu"już ze wszystkiego wyrósł.
A ja siedzę i nudzę się w domu.

Madzia, to wieloilościowe jajeczkowanie po hormonach to nie kazdemu się sprawdza...ja tam po paru latach hormonów mam tylko jedną Florkę:-p więc po prostu do dzieła....zresztą czyż dwie cudne dziewczynki zamiast jednej to nie fajna sprawa?:-D

Kicrym, no to kciuki zaciśnięte i daj znać czy płeć się ujawniła? A co do Dukana, to moja siostra właśnie zaczęła parę dni temu i już jest 3 kg w dół....ja niestety na niej nie chudlam więc muszę się inaczej męczyć, nakupiłam jabłek i jak już nie mogę wytrzymać to ładuję zapijając wodą, po tym tak mi niedobrze, że jeść się odechciewa:-p

Dorka...a ta awantura to jaka była? Bo właśnie Laura u mnie była i zrobiła bunt na ubieranie...siostra twierdzi, że jest nieznośna, mnie gdyby Florka tak 30 sekund się buntowała a potem dawała ubierać to bym zachwycona była:-D Więc nei przejmuj się okazjonalnie to normalne przecież, a i do ustawicznego przyzwyczaić się mozna:-p

hej!
juz po wizycie, mam l4 2 tygodnie, jak brzuch nie przestanie boleć to muszę zacząć brać duphason (nie wiem jak sie pisze) co do USG to chodzę państwowo do gina więc nie mam co wizytę:-pjak pójdę prywatnie na uSG to dam wam znać:tak:
Madzia oj bałam się pierwszego usg czy nie ma bliźniaków ale ufff jedno jajo widać:-p

Kic, super, że z dzidziolkiem wszystko w porządku. Czekam na zdjęcia z przedszkola
Madzia, kciuki zaciśnięte! I liczę na szybki suwaczek ;-) Ja myślę, że odpoczniesz nad morzem. I na dodatek jeszcze w części sponsorowany wyjazd... dziadki zawsze pomogą przy małym, to poszalejecie

reklama
hej dziweczynki

wszystkiego dobrego w nowym roku
mnóstwa radości i miłości bez liku

jak zwykle nieobecna i nie w temacie ale mam nadzieję, że wszystko dobrze u każdej z Was :-)

Madzia to oby szybko implant został usunięty i efektem śliczna córcia była
a Tosika liczy kiedy "robić" coby była dziewczynka?
oj to ja też chcę takie obliczenia:tak:

Kic super ze wszystko dobrze
ja duphaston też brałam

ściskamy mocno
miłego dzionka mimo, że szro i buro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry