reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Pat jak Ty czasem cos walniesz to mi kapcie spadaja hehe
mloda (_!_) jestes, chyba nawet z rocznika mojego meuża :-D

Kic ale to koszulka dla Ciebie? za ile? gdzie widzialas? moze u siebie taka dostane? o chryste ale by bylo fajnie

reklama
Pat jak Ty czasem cos walniesz to mi kapcie spadaja hehe
mloda (_!_) jestes, chyba nawet z rocznika mojego meuża :-D

No wiesz........ale nei jestem wysportowanym żołnierzem tylko mocno posiwiałą prawie matką-Polką, a to zmienia postać rzeczy:-) A Twój mąż też z 1974?;-) Ty za to jesteś w wieku mojej najmłodszej siostry.....którą butelką karmiłam i pieluchy prasowałam (o zmianie nie wspominając;-))

Bluzki, o których pisze Kicrym, jak właśnie sprawdziłam są na Allegro BE! baby t-shirt WYCHODZE LATEM X L NEW**** (351645417) - Aukcje internetowe Allegro - niestety też tylko białe, ale są też inne z rosnącym rysunkiem dzieciaczka na brzuchu, których długo szukałam..może by sobie w przedwczesnym prezencie na Dzień Matki sprawić?:-)

moj maz jest lysiejacym wysportowanym zolnierzem hehe (zabije mnie ;-))
a wlosy siwe to tez mam wiec nie zaszpanujesz ;-)
eee to moj monsz starszy rocznik 73, podobno najpiekniejszy ;-)

juz obczajam bluzki
kupie sobie a co! tez mi sie cos nalezy za dzwiganie Fiony

aha jeszcze mi sie przypomnialo apropos karmienia publicznego
ktoras mama pisala ze stawia na styropianowy termosik na wyjscia z domu
tylko ze w termosiku nie mozna trzymac dluzej jak dwie godziny bo mleko sie rozwarstwia i kisnie...

Hej Dziewczyny :-)
W Gdansku pieknie, sloneczko swieci od samego rana i do tego temperaturka tez niczego sobie :-)
strasznie sie ciesze ze tak ladnie jest na dworku, bo czlowiek od razu lepszy humor ma :-)
Roni jak tylko wypedzicie to straszne chorobsko, zabieram Cie na spacerek :-) kurcze jak Ty to robisz ze tylko 2 na + masz ??:szok: z Jasiem tez tak malo przybralas ?

ahaa do ktorego gina chodzisz? wiesz, ja ciekawa jestem bo do kielc mam sentyment ;-) 21 lat sie tam mieszkalo hehe a moja mama pracuje w szpitalu ;-)

chodzę do dr Węgrzyckiego, znasz, słyszałaś coś o nim?? a rodzić zamierzam na kościuszki:-)
a w którym szpitalu twoja mamuśka pracuje??

chetnie dam sie wywlec na spacerek :-)
wiecie, ja tak normalnie jestem gruba, bez ciazy
a ponoc im wiekszy ktos przed tym mniej przybiera w trakcie
a ciaza dziala na mnie jadlowstretnie
z Jasiem przybralam w sumie 8 kg z czego w pierwszym trymestrze schudalam 4 wiec caly przyrost od wagi startowej 4 kg z czego Jasiek wazyl 4500 ;-)
po porodzie bylam chudsza o 7 kg niz przed ciaza

a wiesz ze tam klopot z miejscami? lepiej obstawiaj dwa
moj tata pracuje w wojewodzkim, mama w centrum onkologii
nie slyszalam o nim, ale moge przeprowadzic wywiad srodowiskowo-polozniczy hehe
a mialas 3d?

Słyszałam że z miejscami krucho:-( leżałam już tam na patologii i jest ok, i chyba najlepszy w Kielcach:-)
a słyszałaś coś o innych szpitalach? od Prostej podobno z daleka mam się trzymac więc zostanie Czarnów:-)
a wywiad wskazany:-)
miałam 3d na rondzie u Guzika, teraz ma nawet 4d! ale mała nie pokazała prawie wacale buźki więc zgrał wszystko na 2d, tylko małe wstawki umieścil! ale dowiedziałam się tam że będzie dziewczynka:-)

reklama
hmmm czarnow ok
moj tata pracuje na karetce w wojewodzkim i jezdzi z poloznymi na patronaze, i ma z nimi naprawde dobry kontakt
jakbys chciala wojewodzki to napewno bysmy mogli pomoc, tata ma super uklady tam
guzika znam hehe pracuje u mamy
co do reszty moge popytac i jak cos pomoc, a prosta omijaj jeszcze szerszym lukiem niz mialas zamiar
lepiej rodzic w markecie miedzy polkami

Do góry