reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2008

Wpadam na moment, bo mi się Flo pochorowała:-( Wczoraj wróciła ze żłobka z lekkim kaszlem, w nocy już gorączkę fest miała, a dziś zupełnie nieprzytomna...nawet dobrowolnie sama w łóżku została po obudzeniu, a to już nie żarty:-p Na razie poleczę sama, a jak nie przejdzie to wtedy do lekarza. Jutro R opiekę weźmie, bo muszę zlecenia pokończyć, ale z planów weekendowych znowu nici...odnoszę nieodparte wrażenie, że Flo planuje choroby tak, żeby możliwie wiele namieszać w naszych planach;-)

reklama
hejka,
ja na moment przed pracą wpadłam....
czytałam wszystko, oczywiście mało pamiętam...
Surv - super że wizyta u psychologa pomyślna! teraz tylko cierpliwości życzyć! ale moja Lena też zaczyna mieć gorszy okres, w żłobku Panie mi raportowały, że ma straszne fochy i się kłóci wciąż, w domu też wciąż awantury, wczorajsza wieczorna skończona tym, że zapłakana i obrażona poszła spać do swojego pokoju i sama zasnęła.
Zdrówka dla Flo - ja wolę jak Lena choruje pod koniec tygodnia, bo wtedy zazwyczaj przez weekand można ją na nogi postawić.
Madzia, Renia - powodzenia w staraniach, oby trafiło na dziewczynkę!!!
u mnie wszyscy wokół twierdzą że będzie chłopak, mimo że usg wskazuje raczej na dziewczynkę, nikt nie znajomych i klientów nie wierzy i zakłady robią że jednak chłopak:-)
Tosika - Ty to masz pomysły! a sklep internetowy super!!! jak tylko będzie dawaj linka do strony!! Tosią się nie martw, widocznie ma wybredne smaki i to dlatego. Lena jak mała świnka, je wszystko, warzywa, owoce, wsio po prostu.
Julia - powodzenia z interesem! a dziewczyny super, Tosia ma fantastyczne włosy!!! ostatnio mój klient, patrząc ma moją rudą czuprynę, pytał czy z takimi pięknymi włosami to się człowiek rodzi - powiedziałam że nie, że trzeba zostawiać majątek u fryzjera.....patrząc na Twoją Tosię - pomyliłam się!!:-)
Kamu - trzymam mocno kciuki, żeby po ciężkim okresie wszystko się ułożyło!!

u nas w miarę ok, w pracy już powoli porządkuję sprawy bo od 1 marca wybieram się na L4, w końcu.....dziś przyjeżdża Leny fotel, łóżeczko od razu składamy i zobaczymy jak dzisiejsza noc. Co do pieluch, wróciłam do pieluch w nocy, bo 2 tyg próbowałam i non stop sikała i nawet się nie budziła:-( więc od 2 dni znów pielucha, ale z pieluchą oczywiście nie sika, gdzie tu logika jest:sorry:
w żłobku już się przyzwyczaiła i do spania w dzien też nie sika i bez pieluchy, więc tylko ta noc nam została.
dobra, powoli szykuję siebie i młodą do wyjścia.

Hej!
Survivor oby się Flo nie rozchorowała bardziej.Tak jak Pabla napisała macie weekend na wykurowanie się,a co do planów no cóż,tak zwykle jest ,ze coś wyskoczy,więc nie obwiniaj małej grzecznej dziewczynki;-)
Pabla to jeszcze tylko tydzień Ci został i w końcu odpoczniesz:tak:
Mi jest w sumie wsio ryba co będzie czy dziewczynka,czy drugi chłopak.Dziewczynka fajnie dla odmiany,ale znów dla chłopczyka mam pełną szafę ciuchów:-D oj tam,aby zdrowe było.

Maciuś wczoraj dostał nową gazetkę Lego i już sobie zażyczył co chce na urodziny" to to i jesce to i to,dobze?" no więc mamy układ,ze jak już się nie posika w majty to dostanie;-) No i wczoraj jako tako sie starał,ale zobaczymy czy dzisiaj już nie zapomniał:sorry:
W nocy ciągle pielucha zlana na maksa,a to przez to ,ze zanim zaśnie ze trzy razy pije.
A co do picia do tyle dobrze,ze już ładnie pije z kubka i wcale nie rozlewa i to od dłuższego czasu:tak: No przynajmniej tyle samodzielności;-)

Kamu szkoda,ze tak kiepsko z tym sklepem,ale mam nadzieję,ze coś fajnego wymyslicie:tak: A moze inny asortyment? W Opolu jak grzyby po deszczu powstają komisy dziecięce.W tym pierwszym babka miałą bardzo duży ruch,więc wiele osób wzięło przykład od niej,ale aż za dużo tego.Cokolwiek to będzie życze Wam powodzenia!

Renia to będziemy sie wzajemnie wspierac w starankach;-) Ja póki @ nie dostanę to chyba nie mam na co liczyć,ale bedzie co ma być.

Ja już od 4 nie śpię,bo mnie straż obudziła.Auto sie u nas pod blokiem paliło:szok: No i już później zasnąć nie mogłam.dobrze tylko,ze nie nasze.

Ostatnia edycja:
Witam rankiem:)
Pabla widzę robimy wymianę, ja do pracy a ty na L4:-)koniecznie daj znać jak ten fotel się sprawuje:tak:
Surv zdrówka dla Flo:tak:
Madzia no ja tak samo myślę, dziewczynka - fajnie bo sukieneczki, spineczki itd, ale chłopczyk - fajnie bo pełna szafa włącznie z nieużywanymi butami:sorry:na razie i tak nie wiem, więc jak będzie dziewczynka to trzeba będzie na allegro wyprzedać i kupić nowe różowe:-pale grunt byle zdrowe:tak:
Julia fajowe te koszulki:tak:zamówię coś dla mamy na fitness ale po wypłacie:happy:
Kamu zapraszam do mojego M na sesję:-p:tak::-)tak dla siebie robi fototechnika i potrzebuje modelki:happy:
ok dziś muszę się zabrać za te notatki, bo jutro do pracy,a w weekend na uczelnię:confused2:a tak mi się nie chce:confused2:

surv taka pogoda, że nie dziwi choroba Flo - oby jak najprędzej przeszło paskudztwo:tak:
mój mąż chce z młodym na basen a ja oczywiście wszelakiej zarazy bym sie wystrzegała i w domu pod kloszem chowała:baffled::sorry:
Madziu ja właśnie przed @ ale zaraz po działamy (nawet kupiłam testy owulacyjne;-))
Haszi zdolny mężuś - złota rączka:tak:
Julka pochwal sie koniecznie paznokciami

a u nas pada snieg
miłoego dzionka bez poślizgów

Renia to powodzenia!!!
Co do basenu to myśmy w niedzielę byli i młody zachwycony.Teraz chyba tez pójdziemy.
Wprawdzie Maciek ostatnio się napił trochę wody i myślałam,ze już będzie po pływaniu,bo strasznie przeżywał,ale teraz sam mówi że "to nie skodzi":-D

Madzia hahaha wiesz ile ja już ważę???masakra mało jem a tyję okropnie:baffled:no ten Mac wychodzi więc muszę przystopować:-p
Renia polecam aqua park "nemo" w Dąbrowie:tak:Kuba uwielbia tam jeździć:tak:są dwa brodziki, sztuczna rzeczka, zjeżdżalnie:tak:W sumie na tych dużych zjeżdżalniach trochę zimno ale Kuba zjeżdża z moim M i się domaga więcej:-pno i można wypłynąć na dwór to też atrakcja:-p
jeju jak mi idzie ta nauka, jakaś masakra, dobrze że się na ustny nie zapisałam bo była by kompromitacja, muszę jakieś "pomoce" porobić bo jestem na 12 pytaniu a gdzie tam 34:confused2:

Kicrym dasz rade! kto jak nie ty?
Co do fotek to takie ciążowe to super sprawa,więc piękną sesyjkę mozecie zrobić i że gdzie niby te kilogramy??? pokaż nam się to ocenimy ;-)

Kurcze jak zobaczyłam swój nowy plan,to mi szczena opadła.W soboty od 8 do 19.50:szok: i te przedmioty:eek::baffled: no ale w sumie to na co ja liczyłam:sorry:

reklama
Kurczę, Flo ma od rana 39 stopni i nie pomógł ani ibum ani panadol;( Mama poszła mi po pyralgin i moze to trochę zbije gorączkę, bo młoda zaczyna majaczyć lekko...wytargowałam wizytę domową, ale dopiero na 15, bo i tak lekarka negocjowała,c zy naprawdę nie dam rady omdlewającego dziecka do przychodni przynieść:angry:
Sorry, że tylko o sobie, ale martwię się, że mlodą tak ścięło:-( Wieczorem Was porządnie poczytam, jak R wróci i się nią zajmie;-)

Do góry