survivor26
Mamy lipcowe'08
Tzn. dzidziusiem czy autem, bo się zgubiłam albo nie doczytałam?I jeszcze pochwalę się ,że monsz "obdarował" mnie prezentem walentynkowym takim jak chciałam:-):-)

W każdym wypadku oczywiście prosimy o zdjęcie:-)Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tzn. dzidziusiem czy autem, bo się zgubiłam albo nie doczytałam?I jeszcze pochwalę się ,że monsz "obdarował" mnie prezentem walentynkowym takim jak chciałam:-):-)

W każdym wypadku oczywiście prosimy o zdjęcie:-)
i jaki mniej więcej wzór wyjdzie... no i paznokcie dobrze by było pomalować wcześniej na biało ale tylko przy jasnych lakierach jezeli wybierzemy ciemne (no z kontrastem jakiegoś białego np) to na normalnej płytce powinny ładnie wyglądać...
tzn mala spala z nami. Katar ma po pas, ciagle sie budzila bo nos jej sie zapychal. Dopiero co wyzdrowiala a tu znowu
Chyba zarazila sie od Seby:-(
Zafira fajny samochodzik, ja osobiscie bardzo lubie nim jezdzic, czuje sie jak w autobusie
Polecam!

Misia przy przeziebieniu tez robi w majty, a jak ma pieluche to zapomina wolac
Dzis jej zalozylismy bo spala z nami ale rano go zdjela i robila na nocnik

), fajnie sie czyta takie posty
Zdrowka dla M
Widac zapracowana jestes
Teraz jest ok-5 stopni

Mala nawet dobrze sie czuje, nie ma goraczki,ale ten katar ja wykonczy:-(Kaszel ma ale to od kataru:-(Mam nadzieje ze szybko jej przejdzie bo we wtorek przyjezdza moja siostra z Aleksandrem
W poniedzialek przylatuje Hania z Wloch i bedzie u nas spala, a Justyna z malym i ze swoim chlopakiem u Lucyny
Ciesze sie bardzo ze przyjezdzaja, wzielam wolne, jeszcze jutro i w niedziele a potem dopiero 2.03