reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2008

Dzięki za życzenia zdrówka, Flo pomogły, bo już dziś gorączki nie ma tylko dalej kaszle i kicha....za to R mogę co najwyżej kopa w d*** przekazać w imieniu Waszym i swoim:-p, bo jak poszedł wczoraj spać, tak dziś tylko do WC wstaje....czujemy się oboje tak samo kiepsko, no ale to oczywiste, że jak jaśnie pan choruje, to służba nie ma prawa, bo ktoś musi jeść dac, dziecko oporządzić, na dom zarobić:wściekła/y::wściekła/y:Ech, w dniach takich jak ten małżonek szanowny wkurza mnie do czerwoności....niby spoko człowiek, a w sytuacjach krytycznych wychodzi z niego atawistyczny macho:-p

Pabla, bardzo fajne meble! A ściany na jaki kolor planujecie?

Post, tunikę już na blogu pooglądałam - cudna jest, kolorki bardzo spoko, aczkolwiek na takiej zaangażowanej modelce, to wszystko by bosko wyglądało:-)

Kicrym, a co Ty się przejmujesz, ze koleżanka oblała? Toż pewnie wielu oblewa, a Ty jak powszechnie wiadomo, zdajesz wszystkie egzaminy na piątki....w ciązy zwłaszcza;-);-)

Ech i nie pamiętam co jeszcze, bo czarna mgła mi łeb spowija...no ale to pewno ze starości, bo przecież zdrowa jestem:-p:-p

reklama
No i jednak ten śnieg dotarl do nas... Buuu, ja już nie chcę! Jakby tak słońce jeszcze wyszło, to jakoś byłoby w miarę, a tak... Wcale mi się nie podoba to co za oknem nie widzę.
Kic a co Ty się koleżanką przejmujesz co? A może opisała się a nie na temat? Pani nagrywała? A można tak? Podziwiam, że oprócz sprawdzania prac, chce jej się potem jeszcze filmy z niesubordynowanymi studentami oglądać ;-) Nie przejmuj się, dasz radę (oczywiście poniżej 4 nie dostaniesz ;-))
Zdrówka dla zassmarkano-kaszlących.
Post, nie słyszałam o tym zakwaszaniu. Ciekawe.
Pabla, to już za 3 miesiące? Ale czas pędzi. Fajnie, tak na wiosnę

Kasia...podobno jest to medota leczenia...hmm i tu nie jestem pewna na boleriozę czy jakoś tak wspomagająco, ja też nie znałam tego ale koleżanka doświadczona co starsze dzieci ma mi powiedziała, toteż może nie kwasimy w 100 % ale napewno więcej dajemy kwaśnych rzeczy i ogórkowa kwaśna im wchodzi ładnie i okazało się że moje dzieci lubią sok grapefruitowy:-).
Surv...hmmm atawistyczny macho...nieźle, właśnie zawsze słyszę że jak facet chory to umierający a ja nie znam tematu, no może mój ojciec ale on to zupełnie inny temat..no ale moi bracia tak nie mają, no i mój m też.....oj to zdrowia życzę specjalnie dla R bo jak wyzdrowieje to się poprawi tak???:-)
dzięki za pochwały, dzisiaj młodej zrobiłam poduszeczkę na szydełku bo w jej co chwile ukochana pentelka się urywa i chciałam żeby miała taką awaryjną...a tu moje dziecko swoją osobistą poduszeczkę oddała Cinkowi a sobie wzięła tą szydełkową...szczenka nam opadła na podłogę normalnie :)
Kic...ja tam o Twoje egzaminy jestem spokojna..:-):tak::tak:
Kasia...u na malutko śniegu ale też chcę wiosnę
aaa i na basenie byliśmy i ja kolejne postępy poczyniłam, dumna i blada jestem normalnie....pływałam pod wodą :):):) wow...coprawda narazie to króciutko ale odważyłam sie juppi :)
oki...to teraz czas na relaksik tylko niech Cinek uśnie bo jak go pytałam czy idzie spać to cały czas przecząco kręcił głową.:tak::tak::tak: Teraz ojciec męską rozmowę przeprowadza

Kasia no własnie nie wiem czy to jest "legalne" takie nagrywanie:crazy: a trochę sie przejmuję bo nawet wszystkich zagadnień nie przeczytałam a co dopiero się "rozpisać". Mój M się śmieje że ze mnie nie jest studentka bo ja żadnej poprawki nie miałam, no i już mi się śni po nocach że mi wykrakał:crazy: jutro na uczelnię jadę bo teoretycznie zaczynam nowy semestr:-p
Pabla fajowe mebelki:tak:my pewnie tylko tapetę zmienimy, mebelki mamy te co dla Kubusia kupilismy, muszę na przedpokój do wnęki sobie szafkę na wymiar zrobić, bo sobie wymysliłam że tam będę chować ciuchy strikte sezonowe:tak:mały pokój będą mieć ale mam nadzieję że w przyszłości się będą cieszyć sobą a nie narzekać na mały metrarz:zawstydzona/y:
Surv to tym razem zdrówka dla R i dla Ciebie:tak:
Post i jak skoki na główkę były??;-):-)
U nas śniegu nie ma, ale zimno jest i tak wilgotno:baffled:
Mały właśnie zasnął bo robił z M akwarium:happy:
spokojnej nocki!

witam niedzielnie:) u nas sypie dalej, zimno; mi doszedl kaszel, ale za to dzieci sie wyciszyly jak wczoraj sie z nimi porzadnie pobawilam :) zrobilismy z masy solnej roznosci, a wczoraj malowalismy je; fajna zabawa; macie dobry przepis na mase solna?

Post ale Ika zaskoczyla co? moj syn w zyciu by nie oddal przytulanek, ale siostra hoho i gratulacje postepow na basenie, widze,ze sie zawzielas, super, oby tak dalej, nie ma to jak pokonywanie wlasnych slabosci, trzymam kciuki za nastepne posuniecia

Surv podaje reke, jak szanowny mąż chory- to od razu umierajacy grr zycze,zeby szybko wstal, bo sie wykonczysz

Kic ciekawe z tym nagrywaniem, czy rzeczywiscie jest legalne?? no bo jesli mnie-nauczyciela nie mozna nagrywac jesli sobie nie życzę, to powinno i w druga strone dzialac, no nie?

oj widzę, że choroby nie ustępują
dla wszystkich kaszlących i zasmarkanych - zdrówka:-)
Post u nas ogórki kiszone czy korniszony to podstawa - Tymi uwielbia i jak zrobię słodka surówke z marcheweczki to niestety jest bleee:tak:
no i gratuluje postępów w nauce pływania - jak tak dalej bedzie to chyba ochrzcimy Cie "Postylia";-)
Madzia miło ze strony K, że zebrał sie chłop i kupił co mial kupić:tak:
Kic nie panikujemy bo w ciąży niezdrowo, a tak jak pisze surv koleżanka to nie Ty więc spoko maroko:tak:
Dorka ale rodzinne się zapowiada czas wolny - chata pełna, supero:-)
Julka ale sposób na malowanie paznokci super
Haszi daj sobie chwilkę luzu - nie zaszkodzi:tak:
Kamu jak masz dobra reklamę to podstawa sukcesu, a na wiosne więcej kobiet chce przebierać w szafach i na bank coś sie ruszy - czego z całego serca życzę

a my wczoraj do Ustronia na narty wybraliśmy sie z młodym
skończyło sie na tym że siedziałam z dzieckiem i popijałam soczek - złe warunki jak dla mnie niestety
syn przeszczęśliwy bo stał na nartkach i wjechaliśmy krzesełkowym na Czantorię:tak:

miłej niedzieli
ide robic jakiś obiadek:rofl2:

Hej ja na chwile, Misia chora na maxsa:-:)-:)-( Dzis od 4 rano kaszlala(ja na 6 do pracy), potem przysnela i znowu sie zaczelo:-(Teraz spi ale co jakis czas zakaszlnie, jutro idziemy do lekarza i z Seba tez bo dalej kaszle:tak:
Zdrowka dla chorych, u nas tak samo jak G chory to jest tragedia:eek:
Milej niedzieli

melduje się Wasza skacowana koleżanka;-)
przeczytalam wszystko ale pozwólcie, że nie odpiszę, bo jestem ledwo ciepła:-p
impreza byla super, nawet tańce były wrociliśmy o 23.30tej ale zaznaczam, ze zaczeliśmy o 17tej:rofl2: pan taksówkarz mówił nam, ze o tej godzinie dopiero się na imprezy rozwozi:-p no ale nie wziął chyba pod uwagę tetryków:rofl2:
Surv, Dorka zdróweczka dziewczyny dla Was i szkarbów:tak:
Post u mnie też ogorkowa jest na topie, aczkolwiek mała odkąd wróciliśmy z gór to je jak myszka:-( mamy totalny problem z nią:no: kurcze wyczytałam, ze brak apetytu może wskazywać tez na anemie:-(
Madzia to dobry być monż;-) i masz racje, jak jest nieregularny cykl, to normalnie rosyjska ruletka:-p
wiecie co obcielismy małej pare dni temu włoski i zastanawiałm sie czy będą jej się dalej kręcić włoski (bo Kornelowi przestały się kręcić) a młoda dalej wygląda jak Wodecki:-D:-D:-D:-D
oj coś mi się obraz zamazuje, więc uciekam;-) jak ja nie lubię pić:cool2:

reklama
Do góry