reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Pabla trzymam mocno kciuki i koniecznie daj znać po wizycie!!!
Post gratuluje przejażdżki!!! Mi od jutra też kolega zapoda klimę to będe siedzieć w kurtce,bo jutro wracam do starego biura,a póki co z naczelniczką nam za gorąco nie było.
Survivor fajny prezent!
Ja się jeszcze nad prezentami nie zastanawiałam.

U nas też gorąco:tak:
Pełno mam roboty,więc zmykam.

reklama
Witam, piszę z prawie nowego laptopa:-D
kumpel sie spisał i wszystko działa w jak najlepszym porządku, muszę nadrobić zaległości to dopiero wszystkim odpiszę;-)
my dzisiaj po drugich testach wyszła delikatna alergia na sierść psa i koniec:-p pani powiedziała,że w związku z tym alergie wykluczamy i teraz będziemy się badać i leczyć pod kątem astmy, ale to też nie musi być to bo może Antek jest po porostu podatny na infekcje :dry:
duszno u nas strasznie, wręcz masakrycznie, aż nic się nie chce:-p zmykam ponadrabiać zaległości i odezwę sie później:-D miłego dnia:tak:

Nie no dziewczyny jakiś zlot trzeba zrobić,zaraz idę na zamknięty.
Kate to fajnie ,że laptop już naprawiony, ja powinnam naprawić swój bo tak to muszę dwigać tego domowego do pracy.
Madzia,Maciek to jest taki aparat,że brak słów:-)
Surv ,ale takie lato 20 stopni to stanowczo za zimno
Pabla daj znać jak po wizycie
A ja w pracy,ale dziś jest beznadziejnie.
Przed 18 przyjeżdża D i jedziemy na działkę,tam już jest Maks z moimi rodzicami:-) uwielbiam się tak relaksować po pracy

Witam i ja, z kawą nr 2;-) U nas pogromu ciąg dalszy, R rozłożyło na całego, mnie przeszło w gruźliczy kaszel, nie wiem, co za cholera:baffled: Skutek uboczny jest taki, że R wisi w Internecie i domu szuka, bo twierdzi, że tutaj złe w ścianach siedzi:-p Ja się wolę nie napalać, tak jak trzy lata temu, ale widzę, że mu determinacja w postępie geometrycznym wzrasta;-)

Kate, Ty tu o testach alergicznych, a ja się pytam, jak tam inny test....robiłaś?;-)

Pabla, odezwij się! Mam nadzieję, ze nie zostawili Cię w szpitalu?

Post, no brawo za postępy autkowe! Ja mam obiecane auto tylko dla siebie i moich rozmiarów, jeśli się wyprowadzimy i chyba punto bym właśnie chciała......tzn. tak naprawdę to bym Mini chciała, ale trzeba mierzyć zamiary na siły finansowe, a stać nas co najwyżej na felgi do mini:-p Aczkolwiek wierze, że bedę jeździć jeszcze - na wsi trochę sobie pojeździłam i bez wyraźnego stresu tudzież ofiar w ludziach i sprzęcie:-p A Twoja dieta jak? Mnie choroba posłużyła....jeszcze ze 2 rzuty i osiągnę swój cel minimum...na razie definitywnie zeszłam do rozmiaru 36....ale jakby tak na stałe 34?:-)

dobra idę się rozbudzić do końca i rzucić okiem na te ośrodki zlotowe....a oczywiście to nie wyklucza dodatkowego zlotu północnego, skoro i my i Pabla ciągniemy na Mazury;-)

jestem, żyję :-)
w szpitalu ok, zrobili mi ktg, obejrzała mnie lekarka, postukała się w głowę na wzmiance o cc, powiedziała że jest wszystko ok, jestem narazie pozamykana, nic się nie dzieje. Plan jest taki, że teraz co 2 dni biegam na ktg, 19 maja mam jeszcze usg, 21 maja wizytę u swojego gina i jak nic się nie zadzieje do 24 maja to melduję się w szpitalu i zrobimy próbę z oksytocyną.
Narazie zmykam, bo obiadek gotuję.

Witam i ja!
Pabla, no cudnie! Plan jest, tylko realizować
Kate, super, że sprzęt działa. Ale ja za Surv - testowałaś?
Surv, oj tez nie wzgardziłabym Mini ;-)

reklama
Surv ja to bym dla siebie chciała nawet takie punto:-) mnie się punto zawsze podobało.Bo aktualnie muszę się taty prosić o auto jak chcę gdzieś jechać,tym naszym busem to po mieście nie wygodnie.
PAbla,to świetna wiadomość ,może obejdzie się bez tej cesarki. A moja koleżanka która rodziła tak jak my 01.06 .2008 teraz też jest umówiona na 01.06.2011 z naszą lekarką bo tylko w tym dniu ma dyżur,ciekawe czy dzieciaki będą miały taką samą datę:-)
A ja siedzę w pracy i się nudzę,najchętniej to bym się urwała i poszła na działkę ,ale nie ma zmiłuj się trzeba zarabiać

Do góry